2008 Kasım Anneleri

vallahi benim sonumda öyle olacak her temizlikte tüm halılar kalkar o ağır koltuklar bir o yana bir bu yana çekilir sonucunda her temizlikten sonra yoğun bel ağrısı ağrı kesici içilir ama yine aynı alışkanlıkla alakalı örneğin ben hala vileda kullanamam sanki viledayla ev silinmez gibi geliyor neyse canım geçmeş olsun inşallah düzelir

ecemım senın mısafırınmı gelıcek gene
ayy benım kardeslerım var evde ıkı gundur yemek yapıyorum yoruldum valla allah sana kolaylık versınn

ayy ne olmus mmfe orayı kacırdım
son inşallah mecbur davet ettim biz gittik çünkü

Elifcim bu ne tatlısı?Hamuru nasıl şekillendiriyosun?

Mmmfcim geçmiş olsun.Bişi yokmuş.Dikkat edelim canım bundan sonra.Hurma tatlısı neymiş.Senden de bekliyorum.Bayrama şöyle çok hafif bi tatlı yapıyım diyorum.

kalbura bastı

benimtarifim daha değişik
1 bardak su
1 bardak z.yağ
kabartma tozu yada karbonat
aldığıkadar un

şerbeti
3 bardak su
3 bardak şeker

kayısı büyüklğüğünde parçalar alıp rendede yayıyorum içine bişey koyacaksam koyuyorum koymucaksam yuvarlayarak alıyorum rendeden
içinede tercihen dediğim gibi elma ceviz şeker ve tarçını rondoda çekip pişirdim ondan koydum yada ceviz yada fındık şekerle karıştırılıp konulabilir sadede olabilir
şerbeti soğuk olacak
fırından çıkınca 1 dakika havı gitsin diye beklenecek ve soğuk şerbet dökülecek

geçmiş olsun azocum valla bu çocuklar büyüyecek biz yaşlanacaz bizi yaşlandıracaklar valla

kızlar yaa
biz şimdiye kadar kahvaltıda kaan a anne sütüne peynir,reçel,ceviz yumurta,8 tahıllı ballı falan karıştırıp veriyoduk.
benim süt çok azaldı.
stokta kalmadı dolapta..
şu aptamil 8+ devam sütü aldım.
anne sütü yerine onunla hazırlayabilirmiyim bu saydıklarımı içine koyup kahvaltıyı?
üstünde bişey yazmıyo nasıl yapıldığından başka..
siz napıyonuz?

AY BEN KALBURABASTIYA BAYILIRIIIM cokacimcoook

AMA EN GÜZELİNİ BABAANNEM YAPARDI ALLAH RAHMET EYLESİN ONUN ÜSTÜNE TANIMAM

MMMFCİM BAK GEÇMİŞ OLSUN BİŞEYİN YOKMUŞ İŞTE GÖRDÜN MÜ İYİ OLDU GİTTİN GELDİN HEPİMİZ RAHATLADIK

Büyüksüüüün.Deneyim bakalım.Zaten süzüldüm oruçta.80 kilodan 77ye düştüm.Eridim bittim.Telafi ediyim bari.Sağol Maytabım.cokacimcoook

Azocum ben anne sütünün içine bisküvi, yumurta koyuyordum.Peynir vermiyordum sabahları.Çünkü demir ilacını veriyordum.Ama şimdilerde hiç kahvaltı istemiyo.Sütü doğrudan veriyorum.Benim de sütüm azaldı.Ben de aptamil kullanıyorum.Yalnız onun içine de bisküvi atınca yemiyo benim ki.Onunla dene bakalım birde.Benim ki reçel de yemiyOOF Yaralarım depreşti.:gitme:

Büyüksüüüün.Deneyim bakalım.Zaten süzüldüm oruçta.80 kilodan 77ye düştüm.Eridim bittim.Telafi ediyim bari.Sağol Maytabım.cokacimcoook
ye yavrum ye afiyet olsuncokacimcoook

Bu arada kayınvalidem artık çorba veriyo sabahları.Demir ilacını verebilmek için.Yatarken benim sütten veriyo.Kahvaltı olayını iyice unuttu ya.Umarım geçici bi süre içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…