- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #40.421
vallahi benim sonumda öyle olacak her temizlikte tüm halılar kalkar o ağır koltuklar bir o yana bir bu yana çekilir sonucunda her temizlikten sonra yoğun bel ağrısı ağrı kesici içilir ama yine aynı alışkanlıkla alakalı örneğin ben hala vileda kullanamam sanki viledayla ev silinmez gibi geliyor neyse canım geçmeş olsun inşallah düzeliray tepeden inme daldım konuya kısıra bakmayın:))))
geldim drdan yorucıu bir 2 saat geçirdim neyse oraları geçiyorum salak saçma presedürlerden birkaçıişte neyse temizlik ve eşya yerlerini değiştirmekten olmuşum
zedelenme olmuş dedi mr falan vermedi ilaç verdi kullan geçmezse bakalım ama geçer mutlaka dedi bakalım inş
geçenlerde görümcemler geldiğinde odaları değiştirdik onla çocukların odasında çekyat vardı onu çıkaralımdedik kapıdan geçiremedik falan öyle kaldık ruhumuzuteslim ediyoduk az daha en sonunda kırdık çekyatı :))) attık işte sorumlu o
bide her hafta pazartesi koltuklar hallaç pamuğu gibi atılıyo ordan oıraya ordan oraya
ama nasıl yapmazsın bebek var bu evde
son inşallah mecbur davet ettim biz gittik çünküecemım senın mısafırınmı gelıcek gene
ayy benım kardeslerım var evde ıkı gundur yemek yapıyorum yoruldum valla allah sana kolaylık versınn
ayy ne olmus mmfe orayı kacırdım
cileek ben yarim tarif yapiyorum bize yetiyor sanada yarim tarif veriyim cok olsun dersen iki kati
1 yumurta
2 yemek kasigi nisasta
2 yemek kasigi irmik
1 y.kasigi sirke gevrek olmasi icin
1 kabatma tozu
yarim paket yag yani tereyagi 125gr
aldigi kadar un kulak memesi yumusakliginda ben birde findik yada cevis ici koyuyorum daha güzel oluyor
serbet 2 su b seker 2 su bardagi su
bir iki damla limon
biz hurma deriz kimiside kalburabasti der ikiside yaniElifcim bu ne tatlısı?Hamuru nasıl şekillendiriyosun?
geçmiş olsun azocum valla bu çocuklar büyüyecek biz yaşlanacaz bizi yaşlandıracaklar valla
canım geçmiş olsun inşallah çabucak iyleşir canım
sağolun kızlar..
ay tepeden inme daldım konuya kısıra bakmayın:))))
geldim drdan yorucıu bir 2 saat geçirdim neyse oraları geçiyorum salak saçma presedürlerden birkaçıişte neyse temizlik ve eşya yerlerini değiştirmekten olmuşum
zedelenme olmuş dedi mr falan vermedi ilaç verdi kullan geçmezse bakalım ama geçer mutlaka dedi bakalım inş
geçenlerde görümcemler geldiğinde odaları değiştirdik onla çocukların odasında çekyat vardı onu çıkaralımdedik kapıdan geçiremedik falan öyle kaldık ruhumuzuteslim ediyoduk az daha en sonunda kırdık çekyatı :))) attık işte sorumlu o
bide her hafta pazartesi koltuklar hallaç pamuğu gibi atılıyo ordan oıraya ordan oraya
ama nasıl yapmazsın bebek var bu evde
canım ciddi bişey olammasına sevindim..
eşim aradı az önce.
kaan ı memorial hastanesinde göz dr. götürdüler.
oradaki dr.iltihap var şuna gözünde bişey yapamayız.
masaja devam edin demiş.
birde diğer dr.un verdiği krem damlaların hiç bir faydası olmayacağını söleyip başka damla vermiş.10-15 gün sonra tekrar getirin kontrol edelim demiş.
inş. ozamana kadar iyileşirde kuzum operasyona gerek kalmaz..
lavişcim hediyende gelmiş.
akşam eve gidince bakıcam.
oğluma giydirip koyarım diğer tarafa fotoları..
teşekkürler..
ne o?
tatlılar havalarda uçuşuyor yine..
zeyna nın dediği gibi amma pis boğaz oldunuz heeeeekaydirigubbakcemile3
:icecream: canımız çekiyo dimi ama..
yapabilen vaaaaarrr
yapamayan vaaaaar...
kalbura bastı
benimtarifim daha değişik
1 bardak su
1 bardak z.yağ
kabartma tozu yada karbonat
aldığıkadar un
şerbeti
3 bardak su
3 bardak şeker
kayısı büyüklğüğünde parçalar alıp rendede yayıyorum içine bişey koyacaksam koyuyorum koymucaksam yuvarlayarak alıyorum rendeden
içinede tercihen dediğim gibi elma ceviz şeker ve tarçını rondoda çekip pişirdim ondan koydum yada ceviz yada fındık şekerle karıştırılıp konulabilir sadede olabilir
şerbeti soğuk olacak
fırından çıkınca 1 dakika havı gitsin diye beklenecek ve soğuk şerbet dökülecek
kızlar yaa
biz şimdiye kadar kahvaltıda kaan a anne sütüne peynir,reçel,ceviz yumurta,8 tahıllı ballı falan karıştırıp veriyoduk.
benim süt çok azaldı.
stokta kalmadı dolapta..
şu aptamil 8+ devam sütü aldım.
anne sütü yerine onunla hazırlayabilirmiyim bu saydıklarımı içine koyup kahvaltıyı?
üstünde bişey yazmıyo nasıl yapıldığından başka..
siz napıyonuz?
ye yavrum ye afiyet olsuncokacimcoookBüyüksüüüün.Deneyim bakalım.Zaten süzüldüm oruçta.80 kilodan 77ye düştüm.Eridim bittim.Telafi ediyim bari.Sağol Maytabım.cokacimcoook
AY BEN KALBURABASTIYA BAYILIRIIIM cokacimcoook
AMA EN GÜZELİNİ BABAANNEM YAPARDI ALLAH RAHMET EYLESİN ONUN ÜSTÜNE TANIMAM
MMMFCİM BAK GEÇMİŞ OLSUN BİŞEYİN YOKMUŞ İŞTE GÖRDÜN MÜ İYİ OLDU GİTTİN GELDİN HEPİMİZ RAHATLADIK
sağolun kızlar..
canım ciddi bişey olammasına sevindim..:
sağolun kızlar
puff uyumadı buda gidiimde sallim
sağolun kızlar..
canım ciddi bişey olammasına sevindim..
eşim aradı az önce.
kaan ı memorial hastanesinde göz dr. götürdüler.
oradaki dr.iltihap var şuna gözünde bişey yapamayız.
masaja devam edin demiş.
birde diğer dr.un verdiği krem damlaların hiç bir faydası olmayacağını söleyip başka damla vermiş.10-15 gün sonra tekrar getirin kontrol edelim demiş.
inş. ozamana kadar iyileşirde kuzum operasyona gerek kalmaz..
lavişcim hediyende gelmiş.
akşam eve gidince bakıcam.
oğluma giydirip koyarım diğer tarafa fotoları..
teşekkürler..
ne o?
tatlılar havalarda uçuşuyor yine..
zeyna nın dediği gibi amma pis boğaz oldunuz heeeeekaydirigubbakcemile3
:icecream: canımız çekiyo dimi ama..
yapabilen vaaaaarrr
yapamayan vaaaaar...
canım güle güle giysin kaan bey kıyafetlerini yalnız pantolon biraz büyük gibi en küçüğü oydu mağazadakilerin güle güle kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?