2008 Kasım Anneleri

hilalcim başınız sağolsun yaa gerçekten çok gençmiş
allah eşine ve ailesine sabır versin çok üzüldüm
seyracımm dişiniz hayırlı olsunn

slm herkeze benn geldim...

amma cene yapmisiniz heee..

biz oglusumlaa centere gittik saatlerce gezdik geldik,kuzucum arabasinda uyudu

baya eglendi sipacik.

tabii akilli ben evden öylece cik git cüzdani unut evde :/

geriyede dönmedik yanimda sadece bisiyler icebilecek kadar para vardi ceketin cebinde

artik onunla yetindik bizde,alicaklarimizida belirledik geldik.ama alisveris yapayinca

bi tarafimiz eksik kaldi sanki ..

ben bugün sabah kandilinizi kutladım mı hatırlamıyorum
o yüzden geç olmadan söleyeyim ..geç olsun güç olmasın :)
herkese hayırlı kandiller arkadaşlar

julicim ben verdim tatlım o sütten bişi olmadı bizde çok şükür bence verebilirsin yane :)
hilalcim başınız saolsun tatlım allah geride kalanlara sabır versin

ben bu drlaarı aanlamıyorum arkadaşlar yaa bütün drlar da böylemidir yoksa patavatsızlık kendi huylarımı 6 yaşında çocuğun annesinin babasının yüzüne karşı çocuğunuuzn böbrekelri iflas etmiş denirmi hemde sadece bir idrar tahliline bakarak
2.tahlil temiz çıkıncada siz bunu hemen araştırma hastanesine götürün demiş başından savmış kendi yanlışını örtbas etmeye çalışmış,
Allah kalplerine yumuşaklık versin böyle tiplerin
sağolsun çitoscum hem benim içimi hemde ailesinin içini rahatlattı
gene götürücekler araştırmaya tabii

çileğim hoşgeldin amma çok gezmişsiniz valla ama bişe almadan gelmişsin nayır nolamaz
gerçi cüzdenın yanında diilmiş

ben geldim, bugün çok kötüydüm.ceren sabaha kadar kalktı kalktı durdu.Bizi mahvetti.Bizde bugün hayalet gibiydik.

Başınız sağolsun canım.Allah rahmet eylesin.

Herkese iyi geceler
Kadir Geceniz mübarek olsun
İlk incimiz bugüne nasipmiş kızım diş çıkardı :))
Hadi hayırlı olsun canım ilk incileriniz.

mmmfcim maalesef böyle doktorlarda var işte ve maalesef diyorum çünkü o anda o çocuğun anne
babasına ne kadar zarar verdiklerini bilmiyorlar işte kesinleşmeden söylemekle

hosbuldum kokosum evetyaa eksik gibi oldu böyle ama artik darisi cüzdanli günlere..

hilalcim basiniz sagolsun canim..

artik o dizi kücük kadinlar olmaktan cikti ben onlara kücük o...lar diyorum tövbe tövbeeee

birde su sabihaya sinir oluyorum,basini tas duvarlara koyu aglamasi yokmu sinir seyyy..

mmfcim arada çıkıyor böle tuhaf huylu doktorlar
nasıl ki 5 parmağın beşi bir olmadığı gibi doktorlarda böleler.. o yüzden asla bir doktora tam anlamıyla bağlı kalamıyoruz ya .. biz bunu anneannemde çok net yaşamıştık.
anneannemın kanser olduğunu öğrendiğimizde ilk teşhisi koyan doktor en fazla 3 ay yaşar bitmiş bu kadın demişti hemde anneannemin gözünün içine baka baka .. nasıl olmuştuk anlatamam sana .. o lafının üzerine kadın 8 sene yaşadı sonrasında artık kendisi pes etti de yenildi ..

ah bu doktorlar yaa 3 ay neree 8 sene neree ayy şu kız bi yazdırmadı yaa sağdan soldan
saldırıyo pc nin tuşu kalmadı düzgün

Cerende pc canavarı ama neyseki uyuttum.bakalım bu gece rahat uyursa.

Hoşbuldum Asortiecim.

Mmfcim kimmiş o doktor sanana kendini! dengesiz midir nedir.

Çilekcim ya cebinde harçlığınız da olmasaydı :))) Beterin beteri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…