- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #40.741
bu arada dün akşamstü tefal actifryım geldi sonunda hihoyyythenz kullanmadım.kullanan varsa deneyimlerinizi alayım arkadaşlar.mmmfciğim bir arkadaşının kullandığını,yemekleri çok uzun sürede pişirdiğini bu yüzden de faturasının kabardığını yazmıştı.birz içime dert oldu,bunla ilgili 2 ayrı yere konu bile açtım ama bakan bile olmamaış.koskoca kk da kullanan yok mu şu aleti.kitapçığında süreler yazıyor,her şey 10-15 dk pişiriliyor,sadece patates 45 dk da pişiyor ama 1 kg patates.bilmiyom valla yapınca görcez
İlk arabam dediğin önce bebek kendi tutunup yürüyor felan sonra bisiklet oluyor o mu? Ona da bakmak istiyorum.
Gerçi benim kız baya baya yürüyo artık.pek ona gerek kalmadı.
Bugün bir kanepeden diğerine yürüdü ki en uzun mesafesi bu şimdiye kadar.
çitosum hemen bakıcam canım
laviş gördüm canım baya özellikleri var senin koyduğunun sen bilirsin ama al derim
darkcım salıncağı önceden istiyordum eşim yeni almış bir hafta olmadı , şimdi için gereksiz gelmişti ama oğluş çok sevdi uyku için kullanıyor :))
birde şuan çalıştığınız yer zorunlu hizmet kapsamındamı eğer öyleyse dağ başına gitmezsiniz artık, gitmeyinde valla ben çalıştım gerçek anlamıyla dağ başıydı allahtan bekardım, onunda zorluğu vardı ama çocukla düşünemiyorum valla
https://www.e-bebek.com/bahce_oyuncaklari/chicco/chicco_67068_4_fonksiyonlu_bisiklet/CHI-23986
kızlar kızıma ilk arabam alacaktım sonra vazgeçtim chicco aklıma daha yattı ve özelliği daha fazla fakat fiyatı biraz pahalı alsam mı ya bi fikir verinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?