- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #40.681
güliz bunu bende eskiden çok ypardım..
offff yaa benimde işim çok aslında..
ama çalışmak istemiyooomm.
tşkler canım..bu diş olayı ayla yaşla alakası yok herhalde canım..zamanı gelince çıkıyor sanırsam..adanada bizden 1 ay küçük bebk vardı bundan 1 ay önce 3 tane dişi vardı birde 3 aylıkken çıkarmışş..bizde daha anca..andinacım iyi tatiller iyi yolculuklar
gülizgulcim inci tanelerinizde hayırlı olsun bizimde daha 2 tane çıktı devamı yok sizinkiler nasıl kızlar bi akrabamızın zeynep ceylinden 1 ay küçük oglu 7 tane çıkmış
Beyazmelekcim benim yeğenim 2 yaşını ekimde bitirecek.5 tane dişi var.Anıl 10.ayı bitirdi 4 tane dişi var. Bazen geç çıkıyo.Benim ilk dişim 13 aylık çıkmış o da iğneyle.Amaaaaa ben ilk dolgumu 30 yaşında yaptırdım.Ağrım falan yoktu, hamile kalmadan yaptırayım dedim.Demem o ki geç çıkan diş iyi olur.Bence sevinmelisin canım.
Ya bu da havuz problemi gibi oldu di mi hocam?
Çitos ceee deyip kaçtı.Ne oldu Mmmmfcim?
arkadaşımın 6 yaşındaki oğlu okulda bayılmış
hemen kliniğe götürmüşler de idrar tahlilinde bişeyçıkmış çitosa sorucaktım onu
yaa kızlar çitos lazım buralardamı puffffffffff
Buradayım canım hayırdır??vereliniortak
çitosçum çok teşekkür ederim cnm vermiyim ozaman bidaha zaten 1 defa çay kaşığının ucuyla verdim
gülizcim kızının incileri hayırlı olsun
piroşta göstermiyo kulağın urnun nerde deyince öğrenemedi henüz
ama biipp deyince karşısında kim varsa onun burnuna dokunuyo
valla dün eylül e ayaklarını öğrettim ama bana mısın demediselam arkadaşlar..
babamın kuzeni hala derim kendisine ısrarla oğlumun sorunca burnunu kulağını filan göstermesi gerektiğini söylüyo..
taklit yapmalıymış araba uçak filan-tatlicadiarzu-
sizinkiler yapıyo mu benim oğlum göstermiyo ayağını öğrettim bugün ama hiiç oralı bile olmadı ilgisini çekmedi..
hayırlı olsun canımcımm biz hala 4 dişteyiz:bbo:arkadaşlar kızımın dişi çıkmışşşşşzemuszemuskaydirigubbakcemile2:lepi:
benim de okadar ihtiyacım var ki bi tatile dahakızlarrrr ben de burdayım 10 dakikalığına gidip bavul hazırlamam lazım ama çok özledim sizleri bi girim dedim..
cuma gece 1'de kocam geldi , sürpsiz yaptı baya bi bozuktum biliyorsunuz şimdi herşey yolunda , yarın da biz yola çıkıyoruz bodruma gidiyoruz , bayram sonrası döneceğim..
hepinizi öpüyorum kocaman , bayramda uğrayamazsam şimdiden iyi bayramlar , mutlu bayramlar canlarım opuyorumnanaktan
İŞTE BENİM KUDURUK KIZIM kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?