- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #40.901
günaydın kalimerocum gülizcim
valla aynen bende artık uykum var demeye utanıyorum onun için çok fazla demiyorumda
artık herkez alıştı bu duruma sölesemde duymuyorlar sizlerde benim gibi oduğunuz için sölememin hiç anlamı yok
eşinle aranı düzeltmene sevindim arada cozutuyorlar ya olsun onlarsızda olmuyo
kuzunada çok geçmiş olsun inş. Geçecek bugünlerde büyüyecekler bir şekilde
ay gece sahurda duyduğum en güzel hbaer cem garipoğlu ş.....zinin yakalanması oldu nasıl rahatladım nasıl ama tek üzüldüğüm hak ettiği cezayı alamayacak çünki 17 yaşında ve aile bilerek teslim etti az ceza alsın diye 1 ay sonra 18 olcakmış çünki
Günaydın kızlar.Gece Anılda uyumadı.Grip devam ediyo.Serum damlattım burnuna ama nefes almakta güçlük çekiyo.Ağzını açarak nefes alıyo.Yavrum gece 4 kere kalktı.Sabah 6da uyandı.Saçlarını okşayarak 1 saat daha uyuttum.Bi türlü geçmiyo hastalığı.Babası da gece mesaisi yapıyo.Evde ikimiz sabaha kadar yat-kalk yaptık.Benim gibi sık grip oluyo.Grip aşısı olacam ben.Ona da yaparlarsa yaptırırım.
Kalimerocum geçmiş olsun canım ya.Sizde de bitmedi hastalık.İnsan nasıl huzursuz oluyo.Kocaya da kızmışsın.Canım sen koca bakımından en şanslılarımızdansın.Kızma Kalimerocum.Hakkını ver adamın:))
günaydın kızlar
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun
valla uykusuzum yaawww
bunlar 2 yaşoına gelince yani1sene sonra burda ne konuşcaz acaba
dişleri çıkmış olucak
gece uykuları düzene girmiş olucak
tabii o zaman yaramazlardan fırsat bulup gelebilirsek:))))[/QUOT
evet canım ya seneye neleri konuşuruz..ama mutlaka buluruz biz konuşacak bişiler..:sm_cool:
günaydın canım...günaydın kızlaropuyorumnanaktan
maytapcığım iki yıl sonra da kreşe versek mi
eğitici oyuncaklar, kitaplar, masallar konuşacağız galiba
Kalimerocum geçmiş olsun canım ya.Sizde de bitmedi hastalık.İnsan nasıl huzursuz oluyo.Kocaya da kızmışsın.Canım sen koca bakımından en şanslılarımızdansın.Kızma Kalimerocum.Hakkını ver adamın:))
günaydın kızlarr
valla ayıptır sölemesi akşam ölü gibi uyumuşum ..
gece küt dedi elektrikler gitti 2 dk sonra geri geldi ama bilgisayar falan kapanınca dedim neyse yat barim . ben yatağa girdim yarım saat falan ya geçti ya geçmedi çığlık çığlığa ağlama sesi.. gece 2 ev inliyor. neyse babamız ayaktaydı zaten mamasını yaptı verdi öle uyudu hanfendi bende dalmışım. sonrasını hatırlamıyorum :)))
bugün yine aynı şekilde tüm kemiklerim acıyor vücuduma iğneler batırıyorlar sankim ve burun akııntısı arttı iyiden iyiye .. bayram üstü kötü oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?