2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar

kalimerocum zaten ramazan boyunca hemen hemen her gün annemlerdeyiz zaten
iftar saatine ben yetişemediğim için ( bu aralar hep geç çıkıyorum işten ) eşimde malum oruç annemde iftar yapıp çay içilip anca öle çıkabiliyoruz ..

çitoscum teşekkür ederim tavsiyen için .zencefilli limonlu çay ı dün annemde yaptım o biraz akşam rahatlattı .. ama bana ilaç deme ay nefret ediyorum ilaç içmekten allah muhtaç etmesin aman .. biraz daha bitkisel yolları deneyeceğim. ne de olsa bu grip illeti ilaç içince 7 gün ilaçsız 1 hafta yatırıyor :)

canım anlamadım kı hastalık mı, naz mı. nazar mı artık bılemıyorum
dıslerımız gec cıktı ama acıyla cıkıyor hem onu hemde bızı mahvedıyor

gozun aydın kardesıne kavusuyorsun

gulızcım 10.ayınızı kutlarım canım

canım çok tşk ederim..sizede tekrar geçmiş olsun..benim kızda ilk dişini çıkarıyor..çok mızmız bu günlerde...

günaydın kızlar geçmiş bakamıyorum hiç çok fenayım
piraye dün gece 4 e kadar uyumadı oynadık o saate kadar uyutmaya çalışınca ağlıyo zaten dün misafirden dolayı yorulmuştum bide uyuyamayınca çok kötü oldum
üstüne bide nezle oldum bitmiş durumdayım şuan(
gülizcim eylülün 10.ayı kutlu olsun
çitosçum kardeşinin askerliği bitmiş gözünüzaydın cnm

Selam kızlar,
Gülizcim 10.ayın kutlu olsun, şimdi yanımda kim oturuyor bil bakalım, neden söylemiyorsun ablanın izmirde oturduğunu, çok şaşırdım ve sevindim.ablanın selamı var.aynı hastanede ve serviste çalışıyormuşuz, yeni fark ettim.

çok geçmiş olsun canım..ayrıca teşekkür ederiz.

teşekkürler canım.a.s..bu kadar tesadüf olur..ablamla aynı servisteymişsin..ben sana geçende ablamda izmirde hemşire diye yazmıştım ama bu kadar yakın çıkacağınızıda düşünmemiştim..bu arada kızımla ablam aynı gün doğumlular...ablamında yaşını doldurmasına 2 ay varrr dermişimmm..delikafadulden

günaydın kızlar gülizgül 10. ayınız kutlu olsun canım
lelal ve pirayecim geçmiş olsun kendinize iyi bakın bebeklerinize lazımsınız
çitos gözün aydın canım

Alakasız bir sorumu olur bilmiyorum ama anneler doğumgünü hazırlıklarına başladınızmı?
bende kutlamayı düşünüyorum. evde kendi aramızda bir doğum günü..

günaydın kızlar gülizgül 10. ayınız kutlu olsun canım
lelal ve pirayecim geçmiş olsun kendinize iyi bakın bebeklerinize lazımsınız
çitos gözün aydın canım

teşekkür ederiz canım..günaydın

Ben cereni uyutamadım ama o beni uyutcak bu gidişle:)))
bazen bizdede oluyor..benim uykum geliyoo..bizim kızda ne uyku ne bişi...-tatlicadiarzu-

gülizcim 10. ayınız kutlu olsun daha nice aylara sağlıkla sıhatle inşallah

lelalcim çok geçmiş olsun hastalığı yeni atlatmış biri olarak derdini çok iyi anlıyorum bende ilaç içmeyi sevmem ama ne yapalım mecbur kalınca içeceksin

bizde doğum günü öle çok şatafatlı bişi düşünmüyoruz anneler babalar ailece kutlamayı düşünüyos yani

valla darkcım bende evde olsam kesin yiğit beni uyuturdu emin ol

gülizcim 10.ayınız kutlu olsun canımcım
lelalcim sanada tekrargeçmiş olsun
zencefilli ballı ıhlamur iç birebir canım varsa kuşburnuda koy
çitoscumm gözünüz aydın Allah kavuştursun inşallah
ayben bu bebeleri askere nası yollucam be sakliim bareme
ay unuttuğum kimse varmı
gültercim bende aile arasında bi kutlama düşünüyrum
yaza gelseydi bahçede parti yapabilirdik ama evde olmaz cevriye oyar valla adamı:))

ay dün iftardan sonra kocişle balkonda demleniyoruz
eşimin üzerinde krem pantolonla krem tişört var
cevriye yukardan sarkmış oğlummm çırılçıplakmı oturuyosun demezmi:))))

geçende iftara geldi bize bende askılıyla oturmuşum sofraya yanlışlıkla :)
kadın kapıdan girmiyo tam orucumu açıyorum aa gelmem bu çıplak oturuyo hadii orucumu açmadan üzerime bişeyler almaya kalktım :)
ay bu konuya nerden geldim ben:))içime işlemiş hatun

valla canım ne zaman geçecek senin bu kuzunun mızmızlığı heralde dişleri çıkınca
bu arada kocişine de maşallah diyorum yani yemekler falan ohh

canım bende sabah öğrendim yakalandığını ve çok sevindim evet yaşından dolayı fazla ceza alamayacak sanırım ama ben polislerimize güveniyorum içeride ona dersini bir şekilde verirler

ah canım yaa grip çok zor oluyor bebeklerde hele nefes alamayınca inşallah bir an evvel iyileşir

canım en az 3 gün kötü ediyor adamı grip ne yapardan yap geçmiyor ama işte hafifletebilirsin biraz seni ayakta duracak vaziyete getirir bitki çaylarını bende tavsiye ederim

geçmiş olsun lelalcim..yat dinlen canım çalışma 1-2 gün..

kızlar bizde 10 aylık oldukkkkopuyorumnanaktan

10. ayınız kutlu olsun cicim öpüyorum tatlı kızını opuyorumnanaktan

canım sizin adınıza ve kardeşinin adına çok sevindim hadi gözünüz aydın

ay canım yaa sendedemi nezle başladı bayram önü dikkat edin ya zor olur

Alakasız bir sorumu olur bilmiyorum ama anneler doğumgünü hazırlıklarına başladınızmı?

valla canım fikir olarak bişeyler düşünmeye başladık biz de evde akrabalarla kutlamayı planlıyoruz kısmetse

bu arada herkese günaydıııın
ben bugün birazcık uykusuzum onda da oğlumun suçu değil bu tam uykusuzlukta değil reglnin etkisi sanırım
oğlum maşallah dün gece 23.00e doğru yatta 05.00 sularında kalktı mamasını içip yattı tekrar ben çıkarken uyuyordu hala
yavrum iki gündür anne demeye başladı ben hala duyamadım bir kere bile yaa ben varken sölemiyor sıpa :çok üzgünüm: çok istiyorum merakla bekliyorum yaa ondan heralde benneyaptımki neyse bugünden itibaren tatiliz nasıl olsa o arada duyarım mutlaka artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…