2008 Kasım Anneleri

offf birsürü iş yaptım uykusuz halimle ,akşama oturma odası ile yatak odasının yerini değiştiricez ,şu köpek sesinden tek kurtuluş yolu bu galiba ,

offf birsürü iş yaptım uykusuz halimle ,akşama oturma odası ile yatak odasının yerini değiştiricez ,şu köpek sesinden tek kurtuluş yolu bu galiba ,

bız odaların yerını degıstırsekte yandakı bekarların gece yarısı atraksıyon fılm seslerınden kurtulamayız kanımca

allah yardımcın olsun canım cok sınır bozucu bur durum

cnm 2008 kasım annelerıne mı ekledın?

yok güzelim kendi duvarıma ekledim oradan bakabilirsin arkadaş değilsek hemen listeme ekleyeyim seni bir bakayım da

sağol cicim ekşidi biraz evet kaydirigubbakcemile3

kız niye uyuz oldu kocişe noldu gene

gecmise bakamadm henüz pc de sorun vardi onunla ugrasiyorum...

gecmis olsun hastalara..

melegim yerim o eymenini benyaaaa nasildaa eksitti surati:))))

ye canım benim ye, hepsi yenilesi bunların

bende bayıldım eymenin videosuna hırrr diye se de çıkarıyor küçük sıpaaa:))

ı-ı-ı diye gülüyor o orada canım bizi de kırıp geçiyor

kızlar benim annem pişen revaninin üstüne şerbet yerine 1 litre fanta döküyor oda çok güzel oluyor deneyin derim bennnn

akannehir aaa bi yaşıma daha girdim denemek lazım

hıh bak bu iyi fikir canım sizin için de bir değişklik olur hem

bu arada kızlar benim oğlan azönce anne demiş ilk defa ve ben duyamadım malesef mafoldumben
ama bi kere demiş devamı gelmemiş şu bayram tatlinde iyice öğreteyim ben buna iyisimi

bu arada geçen gün babasının gözüne bir vurdu oğlum adamcağız iki gün kıpkırmızı gözle gezdi sonunda doktora gitti damlalarla iyileştirebildik yazık ya adamcağıza yapmadığını bırakmıyor

bişe deyil canımcım..seni mutlu etiysem ne mutlu bana..

bende öyle dedim ama ya bayansa...:jeyyar:

O zaman elifden şüpelences DDD

elifdemcım gecmıs olsun
sorun ne bılmıyorum ama bı tanıdıgım dogumdan tam11 ay sonra olmustu

ayy sabahtan berı messenger yukluyorum salak sey yenı versıyonmus bılgısayar yavas zaten gec yukluyor offff
6 aylık olduktan sonra emzirme bitti, benim de adet olmam bitti, tam tersi oldu yani. spiral vardı çıkartıldı rahim duvarı kalınlaştı denildi, falan filan falan filan. kurcaladıkça kurcalıyorlar anlayacağınız. bugün de ilaç yazıd geçen ay kullanmıştım onu kullanıp adet olucam tekrar. hormonal düzensizlik, doğumdan beri hala düzene giremedim. geçen ay adet olduğumda 3 kilo vermiştim bakalım şimdi noolcak?? uzun süra olmayınca kilo da veremiyorum hep yerinde sayıyor.

gelelim şu meseleye;
hımmm amma meraklısınız haaaa:))

ben hep devlet hastanesine gidiyorum belli bir doktorum yok, ama 1-2 aydır hep aynı doktor denk geliyo. ve erkek ve evet çok yakışıklı:))))

oy oy oy :jeyyar:

şööle yakışıklı bi kadın doğumcu bulamadım:)))
facede çirkin çirkin videomus var artık memo dedinmi direk çirkin oluyo ay çokta çirkin olabiliyosss sankimm

hadi kızlar ben çıkıyorum yarın dershanede son günüm sonra 9 günlük bir tatil beni bekliyor hihoyyyt

ama önce memomun videosunu izleyeyim bakayım ne kadar çirkinleşebilecek lülülülülülü

ne oy oy oy
adamlar yazık artık direk tepkisiz hale gelmişlerdir heralde.
kadın doğumcu bir erkek olmaz istemzdim şu hayatta:)

ben isterdim ohhh gel keyfim gell :jeyyar:

ya şu face bir ben video eklemedim yahuu ,nasıl yapıyosunuz ,yüklüyorum ,ya hata veriyo ya bekliyo bekliyo bişey yok yada yüklendi diyo ortada bişey yok kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…