2008 Kasım Anneleri

ecemim tşkler canım..işin zor valla..sürekli ememk istemesi..yalancı emzikle kandırsan kanarmı acaba..

canım yalancı emzik hiç almadı malesef

senağlamaçok güzeldi cok duygulandım canım allah tüm melekleri korusun:Saruboceq:

günaydık kızlarrr
bugün sabah cem garipoğlu denen şerefsizin yakalandı haberiyle mutlu bir şekilde uyandım ve rahatladım
herkes nasıl bakemm biz anneme geldik sabah kocişle ordan bildiriyormm

aynen cnm bende o haberı doktordayken bekleme salonunda aldım cokkk mutlu oldum..

gulızcım hayırlı olsun 10.ayınız

bugün evde oturur dinlenirim diyordum kaynımlar iftara davet ettirmişler kendilerini canım sıkıldı yemeğim var ama bize göre ben ne yapacağım şimdi yarında gidiyoruz yemek yapsam artacak yapmazsam yetmez offfffffff başımda nasıl ağırıyor bir sürüde işim vardı

slm fistiklar,sabahtan beri buradayim ama tombisi uyut yemek yapmaya calis birsuru vaktimi aldi..

bugün iki dilim cavdarli ekmek yedi oglum isira isira,birisi kasarli digeride recelliydi,cok hosuna gitti.

ha bu arada minik cemde teslim olmus,sevindim buna.

selamlar,
bugüne yine yorgun savaşçı olarak başladım..
kaan bey bugün çok mızmız sürekli ağlıyor hiçbirşeyden memnun olmuyor..üstten dişleri çıkıyor birde grip iyice sarstı sanırım..
bayrama sayılı günler kaldı misafirmde gelecek bayramda ama benim ev kümesten beter görünüyor şu an.. yaptığım hiç bir temizlik akr etmiyor ya..
akşamda kocaya kızdım yine küstük yattık.. bazen bilgisayarı benden bizden önde görüyor kızdırıyor beni..

gülizcim 10 . ayınız kutlu olsun..
hasta olanlara geçmiş olsun..
maytabım bence sen cevriyeyi bir göz doktoruna götür.. gerçi kişinin fikri neyse zikride o olurmuş.. sizi hep o halde yakalayacağınımı düşünüyor kısss..:))
gülizcim yazı çok güzeldi her okuduğumda bende duygulanırım...

selam kzlar ay sabah bir yazdım kaybodum kociş geldi bilgisayarı istedi zümre tutanağı yazacakmış ona verdim o bitirdi sekreter istedi sınav programı yükleyecekmiş ona verdim o sırada öğle arası oldu eve gidip geldim, dediler saat dersin var hocam hadi hoop derse girdim iki saati bitti birazdab saat daha var öff öldüm yav dershanede son gün dedik ama ubu kadar hızlı geçsin demedik

nazlı melek teşekkür ederim canım..benim kızmda ilk dişini çıkarıyo..inanki oda aynı mızmızlığından yanına varılmıyo...

ecemim yemeğin vars a yanına çorba yap, pilav ve bol meze yap..çok yenilmez zaten...

ufff bayram ustu ne kadar cok ısım varmıs meger benım yaaa

gulızcım senın mınık dıs cıkarırken ateslenmıyor mu
benım kucuk danam cok ateslenıyor da acaba sadece bızde mı boyle bır durum var

şimdide kaybolmuşsun beyaz melek neyse bitti artık bende bugün hiç görünmemiş diyordum senin için

yok canım buralardayım da diğer topiklere bir göz atayım dedim ne var ne yok
birazdan bir derse daha gireceğim o zamana kadar buradayım

zeyna da beni sormuş hayırdır bişey mi var acep yoksa merakmı etti cicim beni opuyorumnanaktan

kızlar gecmıse bakamadım cooookkk uykusuzum oglum uyumadı sahurdan sonra.yuzum coktu uykusuzluktan.
gulızcım 10 ayınız kutlu olsun cnm ayrıca paylasım ıcın tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…