2008 Kasım Anneleri

kızlaaar ben çıkıyorum canlarım 9 gün yokum kendinize ve benim küçük bebeklerime iyi bakın üzmeyin onları sizleri çoook seviyorum bayramınız şimdiden kutlu ve mutlu olsun şeker gibi bir bayram dileğiyle
beni özleyin mucuks opuyorumnanaktan

kızlar bende kara batak gıbı fırsat buldukca gırıp cıkıyorum.beyaz melekcım ıyı tatıller cnm.ayyyy bende evımı ozledım ya yarın 3 hafta olacak annemlerde kalalı.eskıden ankaramı ozlerdım emme sımdı adanamı ozluyorum.eee 7 sene bıttı tabı.

beyaz melekçim iyi tatiller güzelce eğlenirsin inşallah özlücez tabiki canım kendine ve eymene iyi bak ne ballısın kız 9 gün tatil hayal gibi.iyi bayramlar canımcım

Benimde oğlum babasaının kucağında meyvaları gösterdi ağlayarak tok olmasına rağmen meyva yediriyoo babası ona bende bir elimde çiğdem torbası önümde bilgisayar dizi izliyom şimdi kaydirigubbakcemile2

garnım ağrıyoooo halam geldi kafamçokkarıştı
yatasım var da nereeee

eylülcüm güle güle kullan cicilerini bende aldım valla baştan aşağıya valla çanta ayakkabı hiç bişimi eksik bırakmadım bayramsa bisede bayram :lepi:

zeynacım güle güle kullan canım sende ,ben pek düzünemedim ,sadece 2 gömlek aldım bide ayakkabı ,altımada bişey alcam ama tekrar çıkmam lazım ..

zeyna ve eylül güle güle kullanın cicilerinizi sözde bizde bu akşam çıkıcaktı kocişle ama toplantı çıkmış hala gelemedi benim bayramlıklar yattı inşallah yarın akşam çıkarız yoksa çok kalabalıga kalıcaz ya:gitme::sinifsinif:

zeyna ve eylül iyi günlerde giyin kıyafetleri..
ben bu ara çıkamadım pek tatilde aldığım birkaç şey var onlardan birini giyerim diye düşünüyorum..
gerçi kayınvalidem gelecek bana bayram hedayesi getirrmi acep ..:))
oğlanlara alacakmış banada her gelişinde getiriyor bişeyler ama bakalım ne olcekk..

iyi akşamlar kızlar.
gündüz gelemedim kk ya maşallah doldurmuşunuz yine sayfaları.
anca 1 sayfa geriye bakabildim.
eylül ve zeyna kızlarımızda çocukları kıskanıp kendilerine bayramlık almışlarkaydirigubbakcemile2
güle güle giyin kızlar.
bende geçen hafta sonu kaan ve yiğit e bayramlıklarını alırken kendimede taba rengi bi ayakkabı aldım(eksik kalırmıyım-tatlicadiarzu-)
kıyafet evde olanlardan giyicem.
ama bide çanta almam lazım ayakkabıya uygun.
gerçi artık uyum modası yok.ayrı ayrıda olabilir ama ben biraz takıntılıyım.ya hiç uymayacak ya uydumu tam olacak:)

evet herkez dizi izliyo galiba.
oğlum bu akşam 7 de uyumuş ve ben 7 30 geldiğimden göremedim kuzumu.
halada uyuyo.
az önce süt sağıp verdim.bide yatarken veririm.sahura kadar uyanmaz gibi..
aman o sağlıklı olsunda,uyusunda büyüsünde ben bi gün görmeyivereyim.
ama çok öslediiim.:gitme:
yatarken koklarım biraz uyandırmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…