2008 Kasım Anneleri

gunaydın kızlar
eylulumun ustten 3 ve 4 . dişleri belli olmuşşş :lepi:

bugun ışımın son gunu yarndan sonra yokum sımdıden bayramınız kutlu olsunnn

günaydın ; ayy öldüm bittim dünden beri odaların yerlerini değiştirmekten canım çıktı..bu adamlar ne kadar tembel yaa ,bi tek gardrop kaldı 2 gündür sallıyo ,dün yapıcam diye söz verdi ,maç izleyip geliyorum dedi 00.30 da geldi ,yine kaldı ,artık bugün bitmesse evden atıcam adamı :))))

dun bende waıkıkıden eylule pantolon ve badı aldım badı 18 ay pantolon da 2 yas aldım badıyı degıstırcem bugun kendıme bıseyler almaya gıdıcem odul olarak cunkı patolonum bellımden dusuyor kızımıda unutmuycam tabıkıde

günaydın kızlar, herkes cicilerini güle güle kullansın, bende alışveriş yapmak istiyorum yaaa, ama bugün çıkabilirmiyim bilmiyorum

ilkeye yağmura alırken zeylanttan kırmızı salopet beğenmiştim onu alıcam kola reklamındaki bebeğinki gibi :) kışlık mont falanda almak istiyorum bakalım, bulamazsam hediye gelenlerle idare ederiz artık , benimde ihtiyaçlarım birikti ama hangisinden başlamak lazım bilmiyorum kalıyor öylece:)

kalimerocum güle güle kullansın kuzun oyuncağını, oyuncağın resmini yada linkini koyabilirmisin nereden almış eşin bende istiyorum ilkeye öyle bişii

günaydın kızlarrr
herkes bayram alışverişi telaşında bende piroşa aldım ama kendime almadım daha yarın bakçam inş.
kızlar bebişlere mont aldınızmı ben almayı düşünüyorum kışlıkta baktıklarım hep 100 liraydı genelde bu kadar pahalımı montlar yaa alanlar nerden aldı ya da nerden almayı düşünüyorsunuz

mmmf hayırdır canım

piraye bende almak istiyorum ilkeye ama bakmadım daha çok beğendiğim birşey bulamazsam yada çok pahalı olmazsa alıcam yosa evde var zaten idare eder, astronotuda var

lelalcim iyi hatırlattın c&a yı hem biraz daha farklı oluyor hemde fiyatları uygun oluyor oranın, bayram bitmeden paladium yolu göründü bize

sağolun kızlar bakarım C&A yada beğenirim inş.orda benim beğendiğim kaşeydi beğenemezsem onu alırım yine
mmmfcim sana ne oldu cnm öylesine canınmı sıkıldı bişeymi oldu

ya benim temizlik yapmam lazım ama sabahtan beri elim gitmiyor
hiçbişey yapasım da yok
silip süpürmediğim için Duru yu da yere bırakamıyorum sabahtan beri yatağının içinde oynuyor

bizim bu yıl montumuz var :umursamaz: andinacım sağolsun aldı bize ,kışı düşünmüyoruz :))

şaka bir yana pirayecim C&A ya bak bi andina ordan almış bana ,eminim senin beğeneceğin şeyler de vardır ..

ben mont konusunda aceleci davrandım yaz başı bursada güzel bi bebek magazasında %60 sezon sonu indirimi vardı ordan 40'a aldım çok uyguna geldi yani bana:)

herkezeee günaydin,anca ayiliyorum ben galiba..

gecmisete okudumda minigimin tosunu yürümüs biraz galiba masallah ona.

oyuncak laptop dedinde aklima geldi,bende pasaya süpürge alicam:)

cocuk evdeki süpürgenin hastasi adeta calistirip gücü enaza aliyorum oturuyor

öylece basinda,cikan havaya elini filan koyuyor.gecen parasiz gittigimde:):) görmüstüm

bugün insl.yetisebilirsem onuda alicam ,ama sesinden cekiniyorum sürekli calistirirsa cok bas agritir diye.

montlardan bahsedilmis ben gecen yil indirimden almistim bitane mont ama birde

kisa olanlardan istiyorum öyle arada giysin diye,bakalim gelsin kis aliriz insl.

selamm kızlar naberssiniz bakalım ayy canım sıkıldı yine benim hediye işine daraldım valla
neysee artık
valla bizim de montumuz yağmurluğumuz vırtımız zırtımız o kadar şeyimiz
var ki bu kuş biter kesin geçen sene hediye gelenler bu sene tam oluyor bu sene kışı atlattık
ama ben rahat durur muyum bilemem

çilek kafa hoşgeldin cicim bizim kız olduğu halde süpürgeden korkuyor yaa
yanına yanaşmıyor valla ama dün kuzenime gittik onun kızın var oyuncak lap top
çok ilgisini çekti
2 yaşında ki kızla kavga etti ben alacam die lokum çok komikti ama yaaa

ben geçen hafta toyikiden bi laptop aldım ama kapaksız bişey sadece tuşlar var ve her harften bir kelime çıkıyor ,müzik tuşları var , kelimeleri heceliyo ,nerede diye soruyo ,doğru ise doğru diyo :)) aslında 3 yaş için eğitim amaçlı ama melis elinden bırakmayınca aldık ,güzelde bişey aslında ,melis tuşlara basmayı çok sevdiği için çok ilgisini çekiyor ..almak isterseniz 25 tl benim kartımda 17 tl filan vardı galiba sadece 8 tl verdim yani ,beleşe geldi gibi bişey oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…