2008 Kasım Anneleri

lelalcim şimdiden iyi yolculukar ve iyi bayramlar :)

ya kızlar cici aldık diye aklımıza giriyorsunuz ama göstermiyorsunuz, sizde koyun kendi cicilerinizide görelim, hem fikir olur benim gibi çok gezemeyenlere, hemde gözümüz gönlümüz açılır:)

:) canim benim keske acabilsek gözünü gönlünü ama o performans yokki bizde(bende yani) :dilcikar:

Selam kızlar, bizde gezdik baya.

Cerene bot almıştım yazın.Baktım kışa küçük olcak.Aldığım yer getir değiştiririz demişti.Onu değiştirdik.

Bir tane daha ayakkabı aldık.geçenki 1 numara büyük olmuş.Onu sonra giysin dedik.

Sonra kendime kot,body,yelek ve gömlek aldım.Eşimede kot,gömlek aldık.
Cerene geçen çıktığımda almıştım.Bugünde bişeyler daha alcaktım vaktimiz kalmadı.

Hımm Fotoğraf makinası da aldık.Samsung da karar kıldık.

Samsung PL50 Fiyatı ve Teknik Özellikleri | Dijital Teknoloji

Bugün kampanyaya girmiş.Yanında kılıfı,hafıza kartı ve 50 foto basımı hediye edildi.

pşşşştttt ben geldim gidiyorum
çocuğu kaynanadan hiç almadan işten çıktığımızdan beri kocişle geziyos
bir sürüde alışverişş yaptık çok yorgunum yatacağım hemen
çilekçim cicilerinizi güle güle kullanın sizde birbirinizin elini öpüp harçlık isteyin bari
annelerimiz ve bayram telaşı konuşulmuş valla kalimero ve çilek de kardeşlik varsa bende sizdenim o 3'lü ben kendimi bildim bileli her bayram tabakları süslüyor ve nedense bayramlarda daha bi lezzetli oluyor
hadi hepimize iyi geceler yarın çok işim var kısmetse daha hiç iş yapmadım yapmak lazım bayram geldi öptüm sizi bye

darkcim hepiniz güle güle giyinin cicilerinizi.makinanizida iyi günlerde kullanin canim..

benim tontis bugün aksamüstü uykusunu atladi ve hala ayakta.gözünün icine bakiyorum

uykusu gelsin diye,babasiyla ikisini uyutup biraz bakim yapicam kendime ama ikiside

doping almis gibi hala bogusuyorlar yerde.

hepiniz güle güle kullanın cicilerinizi,

çilek valla şöyle bir arzı endam etsen sadece benim değil hepimizin gözü gönlü açılır canım biliyorum yani:)

ben hiçbişey alamadım kendime neyse olanlardan idare edicez artık yağmura da bişey almadım doğduğunda hediye gelen siyah bi elbisesi vardı onu giydireceğim bizim alışverişimiz bayramdan sonra kısmetsee:))
darkcım makinenizi güle güle kullanın
eylülüm pek kurnaz gördüm seni 3gli senüüü:))
piroşum ver de ona da bir el atsın piroşumm

hepiniz güle güle kullanın cicilerinizi,

çilek valla şöyle bir arzı endam etsen sadece benim değil hepimizin gözü gönlü açılır canım biliyorum yani:)

evet çilekcim ya fıstık gibisin facelerde yıkıyorsun ortalığııı:icecream:
denizanası ben hala göremedim seni ya sen eklesen nasıl olur herhangibir resminiii

denizanam bu serefe bide biz nail olsak canim,hani esrarin gitgide büyüyor gözümde.

lavisim varsa gerek yok zaten almana,cünkü cok cabuk büyüyorlar ve giyemiyorlar birdaha.

Allahim biri sunlari durdursun.

Ya benim face yok.

Çilek oraya eklediğiniz fotoları bende görmek istiyorum.

Kızlar sadece Çileğe değil sözüm ona göre.
Bende görmek istiyorum oraya koyduğunuz herşeyi banane bananeee

Denizanasını bende görmedim.Artık görelim :)

aslında ara ara özellikle diğer siteye koyuyorum (ilk göz ağrım nede olsa ) ve buradada söylüyorum ama siz denk gelmediniz sanırım, hatta en son koyduğumda lavişe seslenmiştim sitemlerinden dolayı ama görmediniz işte,

eklerim kızlar hepinizede duyururum, ama deniz yatmışken kendi sitem üzerinde çalışıyorum biraz

söylerim darkcım

laviş öbür tarafta 6-7 ay önceki bir fotom var deniz küçükken, ama şimdi imaj değişikliği oldu saçlarım kısaldı vs, yinede günlüğümün ilk sayfalarında bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…