2008 Kasım Anneleri

:) allamyaa deli oluyorum tatlilara..birde yapabilsem tam olucakta öyle acmali seyleri hayatta yapamam ben.

basimdaki bu canavarla hic deneyemem.

baki nben ne yapcam ..gidicem pastaneye bir iki kilo tatli alip gelicem ve onu yiycem:)

en güzeli bu bence.

Canım benimki de rahatsız.Annem için baklava siparişi verdim.Hazır aldım ona.Bana çok gelen olmaz.Kendime bişi almadım.Çıkarım bi ara 1-2 kg tatlı alırım.zemuszemus

canım teklıf ettım ama bızımkıler hazır baklava yemezler
annem cok pımpırıklıdır benım
bayramda el emegı olacak hazır ıs mısafıre ıkram edılmeyecek
kadın bugunden dolmaları sarıyor oturdugu yerden
fıx menu ev yapımı borek (mumkunse su boregı)
yaprak sarma
baklava ama bu bayram yapamayacagı ıcın kadayıf yada sekerpare dusunuyoruz yengemle

Ben de aynısından yapacam canım.Bir de su böreği alacam yanına.Gelsiinn kilolarrrr...

minigim annenle annem akraba olamazlar dimi?zor ihtiml yani:)

her bayram ayni sekilde bizim evimizdeki mönü budur.

su böregi
baklava
yaprak sarmasi.

bu mönüyee sürekli bisiler eklenir ama bu üclü hayatta degistirilmez.

Allah gelenden etmesin herkezde aksama bize gelir bayramda,bilirler nerede ne yenicegini.

birde benim annem temizlik hastasidir harbi harbi hasta ama öyle lafta filan diil.

her misafirden sonra kapilar dahil halilar koltuklar tamamen silinir.

isin ilginc tarafi hem bu sekilde yorar kendini hemde onca milletin evine gelmesine acayip

sevinir.cözemedim henüz annemi ben:)

cılegım bılemıyorum sankı benım annemı anlattın sımdı
yoksa sen benım bılmedıgım kardesımmısın

bızım evde de temızlık bayram oncesı ve bayram sonrası olmak uzere ıkıye ayrılır
bayram oncesı detaylı heryer temızlenır, bayramda ustunden gecılır mısafırlerın ardından
bayramdan sonra yıne heryer bır daha kalkar

bayramda annemle babam tencere kapak olduklarından mısafır hangı saatte gelırse gelsın bu uclu vede yanına ne varsa ıkram edılır
cayımız her daım bulunur
hatta mısafırlerımız bu bayramdır saat olmaz dıye 23'den sonra bıle gelır

bu yıne ıyı bayram kurban da herkese bu uclunun yanı sıra lavas arası et ıkram edılıyor

:) cay olayinida sen süper anlatmisin..

du bakiyim anne tarafimdan köklerime bi bakayim belki bulusuruz he biyerde... :)

ben cikiyorum kizlar,kocis geldi.

güle güle çilek...yaa o avatara bakamıyorum...fareden çok korkarım..resmine bile bakamam..bir de besleyenler oluyor...aman allahım..pırrrrrrrr

güliz allah senin iyiliğini versin emii o ne yaw akşam akşam kudurttun beni burda kocişe yalvardım çıksın alsın baklava falan die ama köpekkkk almıyoo haber izmiyomuş bıktım cem garipoğlundan bitse artık şu mesele bide rahatça anlatmış kestim falan die ş........... haber bitince alcak kociş offf nasıl canım çekti yaw..

selam kızlarrr
bugün giremedim doğru düzgün
benim canavar bir dakika olsun yalnız kalmak istemedi sürekli oyun oynadık
uyurken de hazır uyuyor bırakmayacak diye ortalıgı ustunden bir sildim
mutfagı falan toparladım
eşimde iftara 15 dk kala geldi
ve bizim bugün alışverişimiz yalan oldu
yarın da yola çıkıyoruz öğleden sonra hiç bişey alamadım sinirimden kuduruyorum resmen .

çilek kalimero bir an okurken annemi anlatıyorsunuz sandım
sizinkiler hadi bayramda evdelerde bunları yapıyorlar ya benim anneme ne demeli
iki gündür evi alt üst etmiş heryeri temizlemiş
üstüne su böreği ile baklava yapım aşamasında
ama gel gör ki biz bayramda yokuz
bütün bunları kime hazırlıyor anlamış değilim
3. gnü öğlen gibi gelicez eve neymiş o gün gelenler olurmuş onlara ikram edilecekmiş bunlar :))

lelalcim siz nereye gidiyosunuz cnm merak ettim
piroşta bırakmıyo bugün hiç beni nedense
yaramazlıkta yapıyo ama oturma odasının eşiğinde ince laminant bir çıta var onu koparmış parkenin parçasını koparmış ben:)ben yemeği hazırlarken yapmış bunları
dünde zaten bozuk olup zorla çalışan foto.makinamı düşürdü komple gitti makina babası yenisini almaya gitti onu bekliyos şimdi

yaramaz kızlar siziii, ya bende ilkenin elinemi versem acaba, eski bir makina çokta sağlam, bozulmadı bir türlü, gerçi artık bozulmasada alalım diyoruz yeni bir tane

bugün biraz dışarı çıktık meydana gittik, ikeadan mama önlüğü falan almak için girdik, dolaşırken aleovera satıldığını gördüm 13 tl çokta güzellerdi, lelal ve kalimeroya ben vericem zaten yavrulardan, görüşebileceğim başkalarınada veririm ama uzakta olanlar belki düşünürler, mmf almak istiyordu aklımda kalan, beyazmelekte vardı ama oraya yakın nerede vardır ikea bilmiyorum, oğluşuma ciciler alamadım çünkü ikea ve realde çok zaman kaybettik yarın alırım inşallah,

lelal tekirdağa gidecem demişti sanırım amcası olabilir yada uyduruyorum:)

ben geldim fistiklar..cok yoruldum onca dolastik avm`leri yeni geldim eve..

ama Deniz pasaya bi corap dahi alamadik cünkü begenemedim,yarin baska bi avm`ye bakicaz.

ama kocisle ben bastan asagi giyindik sonrada epeyce güldük halimize cocuk gibi olduk diye.

bu arada aldigim elbisenin bedeni büyük geldi yarin onuda degiscem..

offf salak gibiyim ya,hani param olmadigi günde disardaydimya ogün denemistim bu elbiseyi

ama sen git bugün baska bbeden al..kendimle celistim birde yok yok buydu bedenim diye.

neyse kocis dalga gecsede yarin degiscem artik..

denizannem yok uydurmadın doğru
tekırdağa amcamlara gidiyoruz piroşcum ..oradan da 3. günü dolaşa dolaşa eve gelicez çatalca beylikdüzü uğranacak çok kapı var :))

hehe evet canim,yavrum benim göya onun icin cikmistik..ama hakkini yemeyim onada bisküvi aldim yol boyunca kemirdi :))

tsk,ler canimcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…