2008 Kasım Anneleri

evet canım biraz büyük durdu ama çok yakıştı...ne dmek ilk işim yeni paltomuzu giyipp.resmimizi koymak...9 günlük tatilde çekerim..gelince koyarım canım...:asigim:

tamam hayatim ara ara girip takip edeyim o zaman:)))

cok saglikli tahta oyuncaklar alayim bende bi süre sonra..

aman bosver takma kafana,bozma sinirlerini..

biz bi uyuyalim kudurmaya basladik cunku.

Gülizcim güle güle giysin yavru kuş.Biz böyle cicili bicili giydiremiyoruz.ılerde inşallah ben de bu elbiselerden alacam.

Ben en son oğluma ses çıkaran direksiyon aldım.Hiç ilgilenmedi.En çok boş kutularla ve çamaşır sepetiyle oynamayı seviyo.Bir de gazoz şişesi.Umarım ilerde oynar.2 tane çok parçalı ahşap oyuncağımız var.Biri kamyon diğeri tren.Çok güzeller.Hediye geldi.Ben de Darilgenin oğluna alacaktım.Fiyat çok pahalıydı.Sınırları çok aşıyodu.

kız ne ettin allasen ,150 -160 ne yahu ben 25 e aldım diyorum ,a da anne ,b de baba ,c de civciv filan var ,hemde sesli söylüyor ,aynı şeye onca para verilirmi ..başka ciciler alırsın piroşuma ..

tamam hayatim ara ara girip takip edeyim o zaman:)))

cok saglikli tahta oyuncaklar alayim bende bi süre sonra..

aman bosver takma kafana,bozma sinirlerini..

biz bi uyuyalim kudurmaya basladik cunku.

canımcım tatilden sonra eklerim..evde netimiz yokcanım..evimizi değiştirdiğimiz için daha almadık ..daha doğrusu okullar açıldıktan sonra alacakmışız neti..şuan ihtiyaç yokmuşşş. kociş öyle diyo..

canımcım 2. leri yapacaz ya 2. si belkim kız olur ozaman alırsın cicicli biciliii inşallah..:asigim:

Kızlar bizde bugün çıkıcaz bişeyler almaya.

Geçen haftadan Ceren e ne alalım diye kararsız kaldık.Artık bayram geçsin öyle bakıcam.oyuncak yada benzeri bişey.

Bugün anca yetişiriz kendimize kot alalım diyoruz.Ben tek kota düştüm.Yazın kapriler felan iyiydi de şimdi dönem sonunda giydiklerim aldıklarım olmuyo.

Gülizim yaparız de mi?Bakarız de mi?Bak gaza geliyorum.Seneye kasımdan sonra çalışmalar başlayacak.Tatlı olarak ne var kı?Bebişle nasıl yapacan.Ben hazır alsam diyorum...

Gülizim yaparız de mi?Bakarız de mi?Bak gaza geliyorum.Seneye kasımdan sonra çalışmalar başlayacak.Tatlı olarak ne var kı?Bebişle nasıl yapacan.Ben hazır alsam diyorum...
nedemek canımcım tabiki yaparızda .bakarızda ben seneye mayısa başlıyo çalışmalara....çok güzel tatlılar buldm..onlardan deneyeceğim..benim bebiş kendi kendine babasının yanında oynuyo..öyle ezalı deği canım...:dance:

ben revani yapmıştım geçen gün ,süper oldu ,daha büyük bir tepsiye yapmayı düşünüyorum,bayramda gelen giden olmaz ama son gün kayınvalidemden dönenler bana uğramadan gitmez ,onlar için yapmayı düşünüyorum..

gulızcım tarıflerını bızımlede paylassan belkı fıkır olur

bende hıc bır sey bulamazsam anneme sekerpare yapmayı dusunuyorum
annem bıraz rahatsız baklava ıle ugrasamayacak maalesef
bu bayram baklavasız kaldık yanıı

Canım benimki de rahatsız.Annem için baklava siparişi verdim.Hazır aldım ona.Bana çok gelen olmaz.Kendime bişi almadım.Çıkarım bi ara 1-2 kg tatlı alırım.zemuszemus

[FONT=arial black,avant garde]DıLBER DUDAĞI TATLISI
[/FONT]

[FONT=arial black,avant garde]Eveeeeet Ramazan,iftar tatlısız olurmu tabiki de olmaz.ıster yaz olsun ister kış iftardan sonra mutlaka tatlı yenilecek demi:))

ışte size çok güzel,enfes bir tatlı tarifi daha kesinlikle deneyin asla pişman olmazsınız.Süppppper bir tatlı.Ben fıstıklı yaptım sizler nasıl isterseniz öyle yapın.fındık,fıstık,ceviz v.s.

MALZEMELER:
2 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı süt
1 yemek kaşığı sirke
1 fiske tuz
alabildiği kadar un
250 gr margarin veya tereyağı
iç malzeme olarak ceviz,fıstık
açmak için 250 gr kadar nişasta
[/FONT]

[FONT=arial black,avant garde]ŞERBETı ıÇıN:
4 su bardağı şeker
4 su bardağı su
1/2 limon

YAPILIŞI:

Şerbetimizi ocağa alalım kaynadıktan sonra 10 dakika kaynatıp altını kapatalım...

Hamurumuzu alabildiği kadar un ilavesi ile yumuşak ve özlü bir şekilde yoğuralım...

Hamurun üzerine nemli bir bez örtüp 20 dakika dinlendirelim...

20 küçük bezeye ayıralım ve küçük bezeleri nişasta ile tabak büyüklüğünde açalım...

Sonra 10 ar 10 ar iki grup yapalım nişasta ile tekrar büyük açalım...

Resimlerde görülüyor zaten.Su bardağı ile yuvarlaklar keselim...

Yuvarlakların içine iç malzemelerini koyup poğaça gibi kapatalım ve tepsiye dizelim...

Bütün hamuru bu şekilde bitirip tepsiye dizelim.Üzerine eritip iyice kaynattığımız yağımızı kaşık yardımıyla gezdirelim ve önceden ısıtılmış fırınımıza sürelim...

Güzelce kızarsın tatlımız.sonra fırından çıkaralım ve ılınsın.Ilık tatlının üzerine ılık şerbetini dökelim ve istediğimiz gibi servis edelim...

Toz fıstık,kaymak,hindistan cevizi,dondurma,ceviz ne arzu ederseniz....
[/FONT]
NETTEN ALINTIDIR.

KIZLAR BECEREBıLıRSEM BUNU YAPMAYI PLANLIYORUM...

KIZLAR BEN ÇIKIYORUM..bayramınızın bayram şekeri tadında olmasını diliyorum..9 günlük tatilde kendize ve bebişlerinize iyi bakınız..hepinizi ayrı ayrı öpüyorummm...opuyorumnanaktan

kız ne ettin allasen ,150 -160 ne yahu ben 25 e aldım diyorum ,a da anne ,b de baba ,c de civciv filan var ,hemde sesli söylüyor ,aynı şeye onca para verilirmi ..başka ciciler alırsın piroşuma ..

öylemi diyosunCADIARZUnebiliyim kocişle gördük güzel bişeymiş alırız dedik ama senin dediğinde öyleyse bakarız ondan alırız bizde :dance:
gülizzz çek şu ttlıyı yaaa
kaynanam yapıp getirmiş geçen akşam güzeldi hala var evd iftardan sonra yirimcokacimcoook

selam kızlarrr
bugün uğrayamadım ben yaa öğleden çnce yetiştirmem gerekne işler vardı onları hallettim öğleden sonra da izin aldım eve geldim kayınvalidemle 3 tepsi baklava açtık akşama ekmek fırınımıza atacağıztaş fırında çok güzel kızarıyorrr yağmurda açtı bizimle üstü başı hep nişasta oldu ben hazır baklavayı pek sevmiyorum şekeri çok fazla oluyor kayınvalidem süper yapıyor şerbetini bayramda gidip gelip mutfağa giriyorum tatlı ymek için:))
bebişler için montlar konuşulmuş ben yağmur doğmadan önce tüylü bir mont almıştım 49 tl falandı harika bişey inş.olur bu sene ama biraz büyükkk bi ara eklerim resminiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…