- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.061
evet canım biraz büyük durdu ama çok yakıştı...ne dmek ilk işim yeni paltomuzu giyipp.resmimizi koymak...9 günlük tatilde çekerim..gelince koyarım canım...:asigim:
cılegım bayram ustu sınırımı oynattılar dısımı sıkıyorum resmne
o tahta legolardan ben bırkac tane aldım
ama az parcalı olanlardan
henuz cıkarmadım oynaması ıcın kısın oyalanması ıcın cıkarırım artık
güliz mont güzelmiş bende buna benzer bişey düşünüyorum
bende avcılardaki bebe çocuk mağazasına bakmıştım laptop çok eğitici bi oyuncaktı a harfini arı,u harfinde ufo resmi filan çıkıyodu ayrıca söylüyoduda harfleri 150 -160 gibi bişeydi almak istiyorum öle bişey
tamam hayatim ara ara girip takip edeyim o zaman:)))
cok saglikli tahta oyuncaklar alayim bende bi süre sonra..
aman bosver takma kafana,bozma sinirlerini..
biz bi uyuyalim kudurmaya basladik cunku.
Gülizcim güle güle giysin yavru kuş.Biz böyle cicili bicili giydiremiyoruz.İlerde inşallah ben de bu elbiselerden alacam.
Ben en son oğluma ses çıkaran direksiyon aldım.Hiç ilgilenmedi.En çok boş kutularla ve çamaşır sepetiyle oynamayı seviyo.Bir de gazoz şişesi.Umarım ilerde oynar.2 tane çok parçalı ahşap oyuncağımız var.Biri kamyon diğeri tren.Çok güzeller.Hediye geldi.Ben de Darilgenin oğluna alacaktım.Fiyat çok pahalıydı.Sınırları çok aşıyodu.
nedemek canımcım tabiki yaparızda .bakarızda ben seneye mayısa başlıyo çalışmalara....çok güzel tatlılar buldm..onlardan deneyeceğim..benim bebiş kendi kendine babasının yanında oynuyo..öyle ezalı deği canım...:dance:Gülizim yaparız de mi?Bakarız de mi?Bak gaza geliyorum.Seneye kasımdan sonra çalışmalar başlayacak.Tatlı olarak ne var kı?Bebişle nasıl yapacan.Ben hazır alsam diyorum...
gulızcım tarıflerını bızımlede paylassan belkı fıkır olur
bende hıc bır sey bulamazsam anneme sekerpare yapmayı dusunuyorum
annem bıraz rahatsız baklava ıle ugrasamayacak maalesef
bu bayram baklavasız kaldık yanıı
kız ne ettin allasen ,150 -160 ne yahu ben 25 e aldım diyorum ,a da anne ,b de baba ,c de civciv filan var ,hemde sesli söylüyor ,aynı şeye onca para verilirmi ..başka ciciler alırsın piroşuma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?