- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.261
ben katılamam canım buna.Zor oluyo burda öle banka şu bu işleri.yaa hatunlar aklımane geldi
gerçi böyle parlak fikirler eylülkafadan çıkar ama
kumbara hesabı için forumlara bakıyodum
başka bi forumda hatunlar aralarında gün başlatmış
25 lira ayda ama 25 kişi falanlar
verene koymuyo alana da baya bi para oluyo
bizde yapsakmı ok verirseniz konu açalım başlayalım
herkesin hesabı vardır herhalde bankada oraya eft yada havaleyle yollarız
ne diyonuz
valla bence çokzevkli olur
çocukların adına da para birikir
julicim anlıyorum seni, Allah bir kolaylık verir üzülmeyin. kreş için bence de erken, daha çok küçükler ve kreş disiplini içinde bütün günü geçiremezler. kayınvalidemlere yakın bir bebek bakımevi var da sabahtanakşama kadar bebek ağlama sesleri geliyor, kötü baktıklarından ilgilenmediklerinden değil, bebek orda mutlu olmadığından. ama tabii mecbur olsak elimiz mahkun vereceğiz...
Hoşgeldinherkesin bayramı kutlu olsun...
allahım bütün sevdiklerinizle tekrarını nasip etsin inşallah..
biraz geç oldu ama olsun..
memleketten yeni döndükte:))))
Belli bir yaştan sonra bakıcı yetmiyor.burada bakıcı sorunlarımız ortaya döküldükçe kreş+anaokulu açma isteğim iyice kabarıyor, kendi adıma bakıcıdansa gerçekten güvenilir bir kurumu tercih ederim çünkü
Bakıcınıza üzüldüm canım ya.hayırlısı olsun banusuya.Canım tam tarif ettiğin tarafta o binaların bir arkasındakinde oturuyorum. Kalbine mi doğdu hayatım benimmmm.
Şimdi mecburen 2 hafta bakıcı sonraki 1 ay da annem bakar ama annem şöyle diyor. Benim yanıma genç bir kız alırız az fiyata o da bana destek olur. Ama annem beylikdüzünde. Biz orada bir bakıcıya para vereceğiz, bizim yol paramız ve düzenimizimi bozmamız da cabası olacak. Bunun yerine eşim evde bakıcı buluruz diyor. Yani annem de tek bakamam yoruluyorum diyor. Gene çıkmazdayız. Hep dua ediyorum gönlüme göre kızımı çok sevecek biri çıksın karşıma diye.
ben varım ,ama sadece tanıdıklarmız olsun malum para işi sakata gekmeyelim kaydirigubbakcemile3yaa hatunlar aklımane geldi
gerçi böyle parlak fikirler eylülkafadan çıkar ama
kumbara hesabı için forumlara bakıyodum
başka bi forumda hatunlar aralarında gün başlatmış
25 lira ayda ama 25 kişi falanlar
verene koymuyo alana da baya bi para oluyo
bizde yapsakmı ok verirseniz konu açalım başlayalım
herkesin hesabı vardır herhalde bankada oraya eft yada havaleyle yollarız
ne diyonuz
valla bence çokzevkli olur
çocukların adına da para birikir
Walla bilmiyorum ki acaba gitsek mi:))
Belki sabah arar sorarım gelicez mi diyeBakarsın yok der.
Ohh iyisiniz ne güzel.1 gün daha tadını çıkar evinin.
Hepsi zor canım burda.darkcım aslında bankaya gidip para yatırmıcaktık hesaptan hesaba internet bankacılığı ile eft yada havale olarak yollucaktık
neyse sen bilirsin genede
eylülcüm evet tanıdıklar olsun bencede
10 kişi olsak da olur bence
Hadi kolay gelsin sana şekerkonuyu açayımda ordan devam edelim bukonuya arada mesajlar kaynamasın
Sorim bari :)sor bencede canım ya bundan sonra hergün gidilecek zaten, belki insafa gelir:)
mmfcim beni kabul edermiydiniz bilmiyorum ( yerim yurdum belli ama:) şimdiye kadar hiç gün olayına girmedim girersem kesin unuturum, o nedenle uzak durayım canım. birde naçizane tavsiyem özel mesajla hallet derim, geçen hediyeleşmede bir iki mesajı olanlar bile katılalım demişti, olmaz diyincede bozulmuşlardı myson falan vardı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?