- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.241
Maytapcım niye aramadın gııı beni :))) bi mola verirdim size güzel çay içerdik. Gerçi ben de o saatlerde ümraniyedeydim. Hepinizin bayramı kutlu olsun kızlar.
Evet sweetcim orada oturuyorum. Geçerke siz el sallıyorsunuz köprünün üstünden ben sizi görüyorum :)
Kötü bir haberle yıkıldım bugün kızlar. Beni ancak siz kesersiniz. Bakıcımın annesi kalçasını kırmış ve platin takmışlar kadıncağıza bakacak kimse yokmuş ve bakıcım işi bırakmak zorunda kaldı. 2 hafta gelecek ondan sonra bırakacak( Hiç hazırlıksız yakalandık böylece. Sağlık sorunu olduğu için bir şey de diyemedim bakıcımız da çok üzüldü ama ben kendime daha doğrusu kızıma daha çok üzüldüm. Yine sahipsiz ortada kaldı diye. Böyle dokunsan ağlayacağım o kadar kötüyüm. İşten çık desen inanılmaz borç var hayatta çıkamam.
Bu arada eşimin taşini çıktı. Tayini kendi istedi ama okula bakmadan istemiş ondan da hiç memnun değil. Yeni okulda bir sürü maddi kaybımız olacak. Falan filan burnumdan geldi bayram yani. Neyseki buna şükür Allah daha büyük bela vermesin ama çok çaresiz hissediyorum kendimi...
Hasta bebişlere çok geçmiş olsun kızlar. İnşallah kısa sürede bebekler sağlığına kavuşur. En önemlisi sağlıkları zaten gerisi yalan
Canhım ne kadara işe başladılar. Ben sadece 600 tl ayırabiliyorum sence birini bulabilir miyim
Canhım ne kadara işe başladılar. Ben sadece 600 tl ayırabiliyorum sence birini bulabilir miyim
3 yaşından sonra ben de seninle aynı fikirde olurum canım ama düşünsene emekleyen ve aşıları bile henüz tam olmayan bizim minikleri nasıl bırakacağız kreşe. Çok zor. Kışın karda yağmurda her gün dışarı çıkmaları bile risk
herşeyde vardır bi hayır jülicim üzülme gün doğmadan neler doğarMaytapcım niye aramadın gııı beni :))) bi mola verirdim size güzel çay içerdik. Gerçi ben de o saatlerde ümraniyedeydim. Hepinizin bayramı kutlu olsun kızlar.
Kötü bir haberle yıkıldım bugün kızlar. Beni ancak siz kesersiniz. Bakıcımın annesi kalçasını kırmış ve platin takmışlar kadıncağıza bakacak kimse yokmuş ve bakıcım işi bırakmak zorunda kaldı. 2 hafta gelecek ondan sonra bırakacak( Hiç hazırlıksız yakalandık böylece. Sağlık sorunu olduğu için bir şey de diyemedim bakıcımız da çok üzüldü ama ben kendime daha doğrusu kızıma daha çok üzüldüm. Yine sahipsiz ortada kaldı diye. Böyle dokunsan ağlayacağım o kadar kötüyüm. İşten çık desen inanılmaz borç var hayatta çıkamam.
Bu arada eşimin taşini çıktı. Tayini kendi istedi ama okula bakmadan istemiş ondan da hiç memnun değil. Yeni okulda bir sürü maddi kaybımız olacak. Falan filan burnumdan geldi bayram yani. Neyseki buna şükür Allah daha büyük bela vermesin ama çok çaresiz hissediyorum kendimi...
Hasta bebişlere çok geçmiş olsun kızlar. İnşallah kısa sürede bebekler sağlığına kavuşur. En önemlisi sağlıkları zaten gerisi yalan
ben varımyaa hatunlar aklımane geldi
gerçi böyle parlak fikirler eylülkafadan çıkar ama
kumbara hesabı için forumlara bakıyodum
başka bi forumda hatunlar aralarında gün başlatmış
25 lira ayda ama 25 kişi falanlar
verene koymuyo alana da baya bi para oluyo
bizde yapsakmı ok verirseniz konu açalım başlayalım
herkesin hesabı vardır herhalde bankada oraya eft yada havaleyle yollarız
ne diyonuz
valla bence çokzevkli olur
çocukların adına da para birikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?