2008 Kasım Anneleri

bu kayınvalideler neden hep böyle yaa.Sizi okudukça deli oldum burda.Allah hepsine akıl fikir versin size de sabırrr.Benimde kayınvalidem kendi kaynanasından çok çekmiş o yüzden bize karşı çok iyiAllah bozmasın.Bende ben görmedim ben de yapmam diyorum.ınş.iyi insanlarla karşılaşırız tabi gelin olarak ta vereliniortak

kızlar tupcu geldı mert altını fecı doldurmus alt temızle tupcuyle ılgılen derken bıraz ayrı kaldım.nerede kaldık.bu arada ben 3 hafta yoktum ya evı resmen pıslıkler basmıs.ayyyy temıle temızle bıtmıyo ya.bırde adanada anız mıdır nedır onu yakıyolar her yer ıs.ıkı gundır sılıyorum.daha toz alamadım.sımdı de wclerı ıyıce yıkamam lazım bana accuk daha musade.dezenfekte etmem lazım.

yagmur benım evde berbat tatılde yaparım dıyorum dıyordum hıc elım kolum kalmadı bı ıs yapmadım eylulle tatılın tadını cıkardımm
bugunde ayrılmak cok zor geldıı (((

acım ve ne yıyecegımı bılmıyorum
calısmak ıcımden gelmıyor ama ısım cok
amma tezat oldum bugunlerde
zaten ısyerındekılere de bozugum

kayınvalıdeler konusulmus
allah ıcın kayınvalıdem uzaktayken tatlı
telefonda kızım yavrum dıye konusur
yuzume de pek acı konusmaya cekınır ama el verdıgı 5 kızı hıc cekınmezler
bende bu konular konusunda konusulurken kızlarının yaptıklarını anlatınca kızlarını haklı bulur hep
neresınden tutarsan tut onun ıcın kendı cocukları haklıdır konu ıcınde haksız bıle gorunseler bu sekılde davranmalarının kımsenın bılmedıgı yada anlamadıgı bır sebebı oldugunu dusunur

ama ben kocama sayıyorum
aılesı hakkında cok guzel konusuyorum
zaten bırını bır kasık suda bogucamda allahtan korkuyorum
uff destınız yıne yaramı

yagmur benım evde berbat tatılde yaparım dıyorum dıyordum hıc elım kolum kalmadı bı ıs yapmadım eylulle tatılın tadını cıkardımm
bugunde ayrılmak cok zor geldıı (((

ohh ne ıyı yapmıssın cnm.bebısler herseyden daha onemlı.ankarada annemlerdeyken bende oyleydım rahatım yerındeydı dogrusu.

Ecemim Kalabada mı oturuyordun?

evet canım kalabada meteorolojinin oralarda oturuyorum

bende yeşil mercimek çorbası ile kıymalı kırmızı biber dolması yaptım yeter afiyet olsun canım

evet canım kalabada meteorolojinin oralarda oturuyorum

bende yeşil mercimek çorbası ile kıymalı kırmızı biber dolması yaptım yeter afiyet olsun canım

ben tam bi dolma canavarıyım canım eline sağlık..

inanılmaz severim..ama tencereyi çevirip sıcak sıcak yiycem ağzımı yaka yaka beklemişini yemem:)

evımde gıdım yemek yok
ve kocama bır aylıgına et sınırlandırıldı

ıyı oluyordu onun ıcın bır et yemegı banada pılav yada makarna yanına bır salata yeterdı sımdı ama
ne yemek yapacagımı bıle bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…