2008 Kasım Anneleri

estelcım bende elımız bıraz bollasınca pırlanta ozel yapım bır yuzuk ıstıyorum gelınıme ılerde devretmek ıcın..

Kızlar pırlanta dediniz ya, kaynanam bana düğünde bir pırlanta takmıştı.Kaybettim onu. Aynısından sordum 1800 tl dediler.Ne yapsam?Alsam mı?Kocamın haberi yok.kafamçokkarıştı

estelcım bende elımız bıraz bollasınca pırlanta ozel yapım bır yuzuk ıstıyorum gelınıme ılerde devretmek ıcın..

çok güzel bi hatıra olur canım ..

bende doğum hediyemi öyle hatıralık bişey seçtim..

eşim pırlanta yüzüğünüde takarsın gelinine diyince hayıır o bana senden hediye o iş ayrı dedim..bak şimdiden başlıyosun kayınvalidelik yapmaya diyo gülüyo bana:)

bende bu yasadıklarımın hıc bırını yasatmayacagım gelınıme daha beter yapacagım -tatlicadiarzu-
saka bır yana. oglumun sevdıgı kız ınsan her ne ıse benımde basımın tacıdır.

gerçekten kızlar bende pes dedim bunların kızı yok mu allah aşkına

Yok Ecemim.Bi oğlu var.Koca da yok.Kocam 6 aylıkken kaçırtmış kocayı.Kardeşiyle 10 senedir konuşmuyo.Çöpsüz üzüm benimki.Nişanlıyken eşimle kaynanamın yanında atıştık biraz.Bana dedi ki alttan al.Neden dedim?O benim biriciğim dedi.Ben de ben miç değilim.Benim de annem babam var dedim.Hiç unutmayacağım bunu.:umursamaz:

Kızlar pırlanta dediniz ya, kaynanam bana düğünde bir pırlanta takmıştı.Kaybettim onu. Aynısından sordum 1800 tl dediler.Ne yapsam?Alsam mı?Kocamın haberi yok.kafamçokkarıştı

yılbaşında çok kampanyalar oluyo pırlantada canım alacaksan bence o zaman al..

bu arada kayınvalidem bana çeyrrek bile takmadı :))

canım eşinde pek bir anneciymiş o nasıl laf öyle ... ne diyeceğimi bilemedim

benimki kızına karıştığı kadar bana karışmaz ayrıcada
şimdi o yok Allahı var
benim gıcıklığım fatihe hamileyken yaşadığım bazı sorunlardan kaldı herhalde onları yaşamamışsınızdır yaşamanızı da istemem ama
unutmadım ama unutmuş gibi yapıyorum

Daha oğlunu görmedi mii? ya ne acayip insanlar var ya.Hiç içinde evlat sevgisi yokmu ne bu düşmanlık allahım yarabbim anlamıyorum valla hiç.Kayınpederin ona çakamıyomu iki tane :) töbe töbee kötü kötü konuşturuyorlar adamı.

insan bi kere soğudu mu buz kesiyo dimi..

canım benim yaşamadığım bişey kalmamıştır kanımca:)

ama ben hiç yüzgöz olmadım eşime havale ettim hep yoksa çıkamazdım işin içinden hiç uğraşamam..

benım gorumcem kaynanamın kzıı degıl sankı cok ıyıdır ve cok severım onu.o bana annesıyle ılgılı dertlerını anlatır.ben de esımle konusamadıgım aılesıyle ılgılı olayları gorumceme ve kaynıma anlatırım.

merhaba
en sonunda gırebıldımmm sıteye
herkesın gecmıs bayramı kutlu olsunn
eylulum artık emeklıyor
bayramda kızım grıp oldu burnu cok fena akıyor

yasmıncım herkes ettıgını bu dunyada buluyor uzulme

derincim bende şaşıyorum ama kayınpederimi zaten hasta etti kadın..
adam neler çekmediki onun yüzünden hasta dolaşıyo hep ne kalp kaldı ne tansiyon..
onun için kayınpederimin hiç takati kalmamış kızamıyorum onada..
bebeğimi görmemesine herks acaip şaşırıyo:)ben alıştım galiba bu duruma çünkü görüşmenin bize zarardan başka bi getirisi olmayacaktı..

Ben de öyle yaptım.Sonra üstüme çok geldi beni yönlendirmek istedi ben de patladım.Bi yere kadar unutmuş gibi yapabildim.

Yağmurcum alıcam , hem de kafama göre.Bi tane daha var.Onu satıp biraz ekleyecem. Biraz da kilo vermem lazım.Hiçbir yüzüğüm gelmiyo.:çok üzgünüm:

Alıştım canım ya.Güçlü biriyimdir.Çok sallamıyorum artık.En kötü ne olur?Bebeğime bakmaz, bakıcı tutarım yada anneme ev tutarım yanımda o bakar.Allah bileğime güç versin...:lepi:

haklıısn canım
allah bıze guc kuvvet versın
benımkıde eylule bakcaktı ıste sıkılırım falan dedı bakmaya gelmedı
bızde bakıcıya verdıkkk cocugum acıkta kalmadııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…