- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.381
estelcım bende elımız bıraz bollasınca pırlanta ozel yapım bır yuzuk ıstıyorum gelınıme ılerde devretmek ıcın..
estelcım bende elımız bıraz bollasınca pırlanta ozel yapım bır yuzuk ıstıyorum gelınıme ılerde devretmek ıcın..
gerçekten kızlar bende pes dedim bunların kızı yok mu allah aşkına
Kızlar pırlanta dediniz ya, kaynanam bana düğünde bir pırlanta takmıştı.Kaybettim onu. Aynısından sordum 1800 tl dediler.Ne yapsam?Alsam mı?Kocamın haberi yok.kafamçokkarıştı
Benimki hiç tutmaz beni hiç.Geçenlerde dedim ki düşmez kalkmaz bir Allah'tır.Annen hiç mi düşmeyecek.İnsan yatalak olmazsa bile ölüm döşeğinde yatar dedim.Bana ne dedi eşim biliyo musun?Kimin önce düşeceği belli olmaz dedi.Ben de dedim ki sana vasiyetim olsun, birgün yatalak olursam beni anneme götür.Senin yanında kalmam dedimmafoldumben
gerçekten kızlar bende pes dedim bunların kızı yok mu allah aşkına
sizde mi görüşmüyosunuz canım..
bizde evlendiğimden beri hiç görüşmüyoruz..daha oğlumu görmedi biz gidince çarpıp kapıyı çıkıyo..
ben gittim yinede bayramda kayınpederim için..çok severim çok saygıdeğer bi insandır ama eşimin annesiyle görüşmedik yine tabi..
benimki kızına karıştığı kadar bana karışmaz ayrıcada
şimdi o yok Allahı var
benim gıcıklığım fatihe hamileyken yaşadığım bazı sorunlardan kaldı herhalde onları yaşamamışsınızdır yaşamanızı da istemem ama
unutmadım ama unutmuş gibi yapıyorum
Daha oğlunu görmedi mii? ya ne acayip insanlar var ya.Hiç içinde evlat sevgisi yokmu ne bu düşmanlık allahım yarabbim anlamıyorum valla hiç.Kayınpederin ona çakamıyomu iki tane :) töbe töbee kötü kötü konuşturuyorlar adamı.
benimki kızına karıştığı kadar bana karışmaz ayrıcada
şimdi o yok Allahı var
benim gıcıklığım fatihe hamileyken yaşadığım bazı sorunlardan kaldı herhalde onları yaşamamışsınızdır yaşamanızı da istemem ama
unutmadım ama unutmuş gibi yapıyorum
merhaba
en sonunda gırebıldımmm sıteye
herkesın gecmıs bayramı kutlu olsunn
eylulum artık emeklıyor
bayramda kızım grıp oldu burnu cok fena akıyor
yasmıncım herkes ettıgını bu dunyada buluyor uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?