2008 Kasım Anneleri

Kızlar yalnız değilmişim.Sevindim diyemiyorum ama yine de durumlarımız doğal herhalde.Benimki çok inatçı, insanları sevmiyo, titizlik hastası, disiplin abidesi.Kocam ve annesi haşa son peygamberler. Oğluma da o bakıyo ve en kötüsü hemen arka sokağımda oturuyo.

Yağmurcum benim eşimde annesini atmaz hiç.Valla vıcırdaya vıcırdaya susturuyorum onu.Gözgöre göre annesinin hatasını kabul etmiyo.Bi aralar bu huyu yüzünden annemin evine gidecektim.ınsanı en çok üzen bu.Hayat arkadaşım diyosun ama o öyle davranmıyo.

herkese merhaba
geçmişe çok bakamadım arkadaşlar okuldan geldim fırsat bu fırsat diyip kuaföre gittim kaş saç derken bayağı oyalanmışım oğluşum nasıl özlemiş beni ama artık yarından itibaren saat 3e kadar ayrıyız bu sene öğle arası gelmeyi düşünmüyorum aslında emiyor ama çok yorucu oluyor benim için öyle bir yokuşki bir gün yarı yolda kalacağım
eee sizlir ne yapıyorsunuz bakalım bir sürü ütüm var iki makine çamaşır asılmayı bekliyor yemeğim yok

canım senin işin çok zormuş bebğinede bakıyosa heleki yakın oturması..allah sabır versin..

allahtan eşim annesini tanıyoda ben ordan yırtıyorum allah biliyor ben hiç haksızlığa katlanamam ama haksızlıkta yapmam kimseye..eşimin annesinin bana yaptıklarına eşim bile soğudu annesinden..şaka gibi biri yani kendisi..

Canım benim ki taktı ama afedersin ağzıma da etti.Sezeryan yaptım, eve çıktığım gün kimse kalmadı yanımda.O geceki çaresizliğimi dün gibi hatırlıyorum.O da benim içimde uhde.Onun istediği tarihde yapmadık diye mevlüdü hem yardım etmedi hem de komşularıyla birlikte geldi.Neler neler yaaa.

ecemım rutın aylık kontrole gıdıcek mert.benım tıroıt kontrolu de 6 aylıktı bakalım ne dıcekler.bence de en ıyısını yaparsan cnm o kaadar yokus yorgun argın cok zorlar senı bırde onumuz kıs.zaten sımdıye kadar yararını max da aldı.bundan sonrası duygusal bag bence.

canım kıyamam ya..onun istediği zamanmı doğuracakmışsın..
süper fikirmiş..allah akıl fikir versin bunlara benimde oğlum var inşallah ben öyle olmıycam diyorum hep..

estelcım bızdede kaynım annesını ıyı tanıyo ama benım esım varya toz kondurmaz.

üff öylesi çok zor..
ben eşime içimi döküp onay almasam deliririm heralde..
çünkü kayınvalidemin durumu hiiiçbirinizinkine benzemiyo gerçekten olay vaka..
her oturduğu yerde bizi konuşur kendisi..
şimdide sağda solda anlatıyomuş torunumu bana göstermediler diye..
kendisi istemedi gelmedi..
hoş istesede artık tren kaçtı geçmiş olsun..

ınşallah kızlar kaynanamız gibi kaynana olmayız.Benim anneme kaynanası kötü davranmış.Ama annem gelinlerine iyi davranıyo.Umarım ben de yapabilirim.

ya varya ben9ım kaynanam daha 4 aylık evlıydık ısten dolayı mecburen tasınmak zorundaydık adanaya ev tasırken evdekı avızelerı sokturmedı.onlar sokulmek ıcın takılmadı dedı.sımdı kaynım oturuyo o evde 7 yıl bıttı bu olay olalı gecen kaynımlardayken avızeye baktım o olay aklıma geldı.esıme de dedım annenın yaptıgı ıcıme cok dokundu dıye.hıc sesını cıkarmadı cok sasırdım genelde konusturmaz benı cunku.

İnşallah kızlar kaynanamız gibi kaynana olmayız.Benim anneme kaynanası kötü davranmış.Ama annem gelinlerine iyi davranıyo.Umarım ben de yapabilirim.

inşallah canım..
ben oğluma hamile kaldığımdan beri tüm mücevher türü şeylerimi hatıralık alıyorum bende gelinime takıcam diye..
eşimde takılıyo bana hadi bakalım inşallah diyo..
ama ben insana temelde insan olduğu için değer veririm onun için gelinimide severim diye düşünüyorum inşallah:Saruboceq:

böylesinide ilk defa duyuyorum..
alsaydın keşke..gerçi kimileriylede uğraşılmıyo..
bende oturmaodası takımı alınca kayınvalidem arkamdan gitmiş başkasıyla değişmiş bi baktım başka takım geldi..
ben ne diyebildimki..anca eşime sayabiliyorum..

ya bırde dusunun 4 aylık evlı yenı esya her sey gozunde olur yenı evlının.benım gelınım benım evımdekı her neye guzelmıs dese cıkartır verırım ya.benım oglumun esı benım de bas tacım olur ya.

Benimki hiç tutmaz beni hiç.Geçenlerde dedim ki düşmez kalkmaz bir Allah'tır.Annen hiç mi düşmeyecek.İnsan yatalak olmazsa bile ölüm döşeğinde yatar dedim.Bana ne dedi eşim biliyo musun?Kimin önce düşeceği belli olmaz dedi.Ben de dedim ki sana vasiyetim olsun, birgün yatalak olursam beni anneme götür.Senin yanında kalmam dedimmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…