- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.361
canım senin işin çok zormuş bebğinede bakıyosa heleki yakın oturması..allah sabır versin..Kızlar yalnız değilmişim.Sevindim diyemiyorum ama yine de durumlarımız doğal herhalde.Benimki çok inatçı, insanları sevmiyo, titizlik hastası, disiplin abidesi.Kocam ve annesi haşa son peygamberler. Oğluma da o bakıyo ve en kötüsü hemen arka sokağımda oturuyo.
Yağmurcum benim eşimde annesini atmaz hiç.Valla vıcırdaya vıcırdaya susturuyorum onu.Gözgöre göre annesinin hatasını kabul etmiyo.Bi aralar bu huyu yüzünden annemin evine gidecektim.İnsanı en çok üzen bu.Hayat arkadaşım diyosun ama o öyle davranmıyo.
benım saygıdeger!! kaynanamda oglanı 40 ı cıkana kadar gormedı. 40 ından sonrada esımle ettıgımız bır suru kavga tartısma ayrılık vs sonrasında mecburen goturmek zorunda kalmıstım. hala ıcımde uktedır. dahasıda var ne dogumunda ne sunnetınde bır sey takmadı. takısında degılım ama bır babane olarak yapması gerekırdı. neyseeee
Canım benim ki taktı ama afedersin ağzıma da etti.Sezeryan yaptım, eve çıktığım gün kimse kalmadı yanımda.O geceki çaresizliğimi dün gibi hatırlıyorum.O da benim içimde uhde.Onun istediği tarihde yapmadık diye mevlüdü hem yardım etmedi hem de komşularıyla birlikte geldi.Neler neler yaaa.
estelcım bızdede kaynım annesını ıyı tanıyo ama benım esım varya toz kondurmaz.
İnşallah kızlar kaynanamız gibi kaynana olmayız.Benim anneme kaynanası kötü davranmış.Ama annem gelinlerine iyi davranıyo.Umarım ben de yapabilirim.
ya varya ben9ım kaynanam daha 4 aylık evlıydık ısten dolayı mecburen tasınmak zorundaydık adanaya ev tasırken evdekı avızelerı sokturmedı.onlar sokulmek ıcın takılmadı dedı.sımdı kaynım oturuyo o evde 7 yıl bıttı bu olay olalı gecen kaynımlardayken avızeye baktım o olay aklıma geldı.esıme de dedım annenın yaptıgı ıcıme cok dokundu dıye.hıc sesını cıkarmadı cok sasırdım genelde konusturmaz benı cunku.
ya varya ben9ım kaynanam daha 4 aylık evlıydık ısten dolayı mecburen tasınmak zorundaydık adanaya ev tasırken evdekı avızelerı sokturmedı.onlar sokulmek ıcın takılmadı dedı.sımdı kaynım oturuyo o evde 7 yıl bıttı bu olay olalı gecen kaynımlardayken avızeye baktım o olay aklıma geldı.esıme de dedım annenın yaptıgı ıcıme cok dokundu dıye.hıc sesını cıkarmadı cok sasırdım genelde konusturmaz benı cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?