2008 Kasım Anneleri

bız de esımle lıseden ıtıberen egıtımı yurt dısı dusunuyoruz ınsallah.ama ılk ortayı devlet okulu ıstıyorum tabı pılot okullardan olursa.pılot okullar cok farklı egıtımde.

herkeze merhabalar...

bu gece ilk defa deniz 4 saat uyudu hemde araliksiz..

söyle bir okudumda masallah yasincim seninkisi cok güzel uyumus biz ilk defa uyuduk 4 saat

uyanmadan ve gece kac defa kalkip kontrol ettim aliskin olmayinca bu kadar uykuya.

ben sicak yada soguga baglamiyorum uykuyu,bence her cocuk dogarken huyuyla doguyor.benimkisinin

huyunu söylememe gerek yok galiba :)

selam kızlar..
okula başlayan kuzularımıza allah zihin açıklığı versin,
örtmenlerimize başarılar,
annelerinede bol enerji ve sabır diliyorum:)
geçmişe bakamadım.
zeynanın eşinin doğum günüymüş kutluyorum..
saçlarınıda güle güle kullan cnm.
kız kalimero maşallah tutunmadan mı yürümeye başadı sesin oğlan?hayırlı olsun cnm.
çilekcim senin balığında uykuları inş. hep böle olur artık.
uyuyacaklarki büyüyecekler dimi:)

kesinlikle sana katılıyorum , eğitimin haricinde insana verilen değer , sağladığı sosyal imkanlar , dersler dışındaki müzik,spor,sanat vb. konulara verilen önem çok şey fark ettiriyor çocuk gelişiminde.. ben de öğreniminin bir kısmını yurt dışında yapmış biri olarak çok isterim çocuğumun yurt dışında okumasını , inşallah koşullar elverir de ona bu imkanı sağlayabilirim :Saruboceq:

yafff saçlarımı yaptırdım kisme yok gösterebileceğim

zeynam çek bi resim gönder hemen görelim saçını gülümmm alkisalkisalkis

Çilekcim benimki 3,5-4 aya kadar hiç uyumadı.Kafayı yiyecektim.Sonra geceleri uyumaya başladı.Şükürler olsun uyuyo şimdi.Gündüzde uyuyor biraz.3-4 saat kadar.İnşallah siz de rahatlarsınız artık.Zor oluyo be canım.:çok üzgünüm:

ben geldım
eve gıttım oglusum karsıladı benı kapıda
sabahtan berı kendı kendıne guluyor dıyor annem
2 saat kaldım yanında yavrumun
dengesını saglıyor adım atıp yuruyor heyecandan hopp dusuyor totonun ustune
emekleyerek koltuga kadar gıdıyor ellerı bırakıp baslıyor yıne yurume cabalarına
ve bundan o kadar mutlu kı cıglık atıyor bıze dogru gelırken
yavruma maasallah deyın gozumden sakındım resmen
hepınıze en kısa zamanda yasatsın allahım tarıfı olmayan cok buyuk bır duygu bu

maasallah egıtımı nerede alacaklarını bıle konusmaya baslamısız
bellı bır yasa kadar kendı kulturumde yetısmesını ama kalıtelı egıtım almasını ısteyen ebeveynlerdenız bız
ben ve abım yurt dısında aılemızden uzakta okumanın sıkıntısını cektık
benım yanımda aıle ortamında ama verebılecegımın en ıyısını vermek ıcın ugrasıyorum ve ugrasıcam

yafff saçlarımı yaptırdım kisme yok gösterebileceğim

dogum gunu cocuguna suprızmı var yoksa
cek bır foto bız gorelım senı canımcım

Son düzenleme:
tımam resim koycem ama accık solgunum makyaj falan sıfır yani ona göre hazırlıklı ol andinacım

Zeyna güzel olmuş canım.Renginde soluk değil makyajlı gibi maşallah.Güzel hatunsun.Derler ya kız diye bi daha evlendirilebilir.Biz bi bebeyle çöktük.Güle güle kullan saçlarını şekerim.alkisalkisalkis

azocum uyumadanda büyünüyormus canim ben bunu Denizde gördüm..

yasmincim ha bugün ha yarin uyur diye bekliyorum artik napiyim benim cocugumunda huyu bu.

zeynacim masallah cok güzelsin canim arkadasim,esininde d.gününü kutlarim..

egitim konusulmus,biz hic düsünmedik henüz ama bu ülkede yasadigimiz sürece egitimini burada alicak Deniz.

her ne kadar norvecin egitim sistemi hep tartisilsada esim burada okumus ve bende oglumun

o sekilde egitilmesini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…