2008 Kasım Anneleri

Eğitim konusunda konuşmuşsunuz.Ben oğlumu yurt dışına gönderebileceğimi zannetmiyorum.Maddi değil.30 yaşından sonra bir yavrum olmuş göndermem onu gurbet ele.Burda yakınımızda Anadolu Lisesi var.Buraya göndereyim diyorum.Bayramda kuzenlerimle konuştuk.Güldüler bana.Bebem küçük diye(

selam kızlar

zeynacım saçını güle güle kullan bu rengi bende daha çok yakıştırdım, eşinede mutlu yıllar sizinle

azocum burdasın sanırım, daha önce yazdım ama geçmişe bakamadım demişsin, halımızı sormuştun halımız çilek mobilyadan canım

eğitim konusunda yüksek okulu dahil ülkemizde eğitim almasından yanayız, şöyle bir düşünecek olursanız ülkemizdede çok kaliteli eğitim kurumları var, iyi bir okul ve öğretmen( okulöncesi ve ilköğretimde öğretmen çok önemli) bulduğumuz taktirde devlet okulunu tercih ederim ama gönlümüze göre bir yer bulamazsak özel okul düşünürüz, ben devlet okulunda okudum ve hiç dayak yada hakaretle karşılaşmadım, eşim kolejde okumuş dayak yediğini söyler:) birde öğretmenler konusunda ne yazıkki dediğiniz gibi öğretmenler hala olsada (ben tanımıyorum) yeni nesil öğretmenler daha farklıdır diye düşünüyorum

Denizim o süreye girdiginde hala yurtdisinda yasiyor olursak illaki oldugumuz ülkede okur

ama türkiyeye dönersek tekrar göndermem bende böcügümü yurtdisina.tabi burda kendi

arzusuda cok önemli.

evet canım lelal yok , bende merak ettim bir gelse de yazsa durunun durumunu..

herkesin tecrübesi farklı oluyor tabiki , ben berbat bir devlet okulunda okudum kardeşim ise mükemmel bir özel okulda , birbirimizden çok farklı iki insanız gerçi ama keşke onun sahip olduğu şeylere sahip olabilseydim okurken şu anda çok farklı bir konumda olurdum.. neyse bunlar derin mevzular.. ama ben çocuğumu yurt dışına da gönderirim imkanım varsa.. bu arada yasminim keşke anadolu lisesini kazansa mesela galatasaray'da okusa ne kadar çok isterim böyle bir şeyi :Saruboceq:

yasmin benim görümcemin oğlu o okulda okuyor ve çok memnun..:)))
ha ha haaa...sıpaları büyüttükte okullardan konuşuyoruz:)))Ne güzel ya..

Hilalcim bu okula güzel diyolar.Yüzde olarak ODTÜye bayağı öğrenci vermiş.Ulaşım da çocukları yoruyo.Sonra sağlıksız beslensin istemiyorum.Ama benim gönlümde yatan Fen Lisesi.Kısmet canım.:sm_confused:

kuzenim mesela biraz geç olan bi çocuk.Başka kardeşi de yok haliyle.Özel okula verdiler başından beri bir tanecik diye.Zor ödüyorlar ama ödüyorlar bir şekilde.Çocuk da devamlı bişeyler istemekle meşgul.Başedilmez bi halde.Dığer kuzenimde aynı.Ellerinde hiç görmediğim garip ama fiyatını duyunca şok olduğum aletler var oyun içinmiş.Hiçbirşeyin kıymetini bilmiyorlar hallerine şükretmiyorlar.yetinmeyi hiç bilmiyorlar ( ben böyle olsun istemiyorum.

şu an kızım devlet okulunda okuyor..
okulundanda öğretmenindende çok memnunuz..
inşallah ilerdede çok güzel okullar kazanırda okur..
kızlarım için elimden gelenin en iyisini yapmaya herzaman hazırım:))

ben ımkanım elversede ozel okulda yetısmesını pek fazla desteklemıyorum
herseyın en ıyısının hazır bır sekılde cocuga sunulması yıne de tatmın etmıyor cocukları
ben hıc ozel okulda okumadım
ama oturdugumuz muhıt sebebıyle ozel okullara tas cıkartacak kalıtede bır devlet okulunda okudum
yurt dısında da yasadım nasıl bır egıtım verıldıgını de cok cok ıyı bılıyorum
bence onemlı olan kalıtelı oldugunu dusundugum bır okulda okuması ama maddı ımkanlarımın elverdıgı olcude ekstra sosyal ımkanlar saglayabılmem
satrancı, yuzmesı, yabancı dılı, guzel sanatları vs bu secenekler cogaltılabılır

su ankı dusuncelerım bunlar ama ılerıde yasayarak sekıllenecek sanırım butun bunlar

eğitim konusunda kalimeroya katılıyorum bizde eşimle devlet okuluna gitsin istiyoruz ama yanında ona fayda sağlayacak sosyal aktivitelerle ilgilenmesini istiyoruz yüzme,tenis,jimnastik,bale vs. mesela ben piroşumun bale ve buz pateni yapmasını çok istiyorum en erken kaç yaşında başlanıyosa bunların eğitimine kesinlikle başlamayı düşünüyorum bale yapsın buzda kaysın pıtırcığım::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…