2008 Kasım Anneleri

yasmıncım ben nedense hıc kıtap defter yuzu gormek ıstemıyorum
cok sıkıldım herhalde okuldan sınavlardan
ama bende ogretmen olmak ısterdım olmadım hep aksılıkler benı buldu
ılk unı sınavında cok calıstım heyecandan afedersınız cısım geldı wcyw gondermedıler sonra nese kendımı sıka sıka bıseler yaptım bu seferde sınav ıptal oldu hatırlıyormusunuz sınav soruları calısmıstııı
sonradan gırdık ama ıste olmadı ıkıncı senede tek sınav oldu sıstem degıstı meslek lısesı mezunuyum falan oyle gectıı ıste
hersey kısmet hayırlısı boyleymıss

:lepi::lepi::lepi: ben 28 yaşındayım ,25 te evlendim 27 de anne oldum 30 a kadar bir çocuk daha yapıp sayfayı kapatmayı düşünüyorum ,sonra onlar büyüsün 40 ımdan sonra yaşıycam

Kısmet Icırım.Ben bazen şu karmaşıklıktan sıkıldığım zaman güzel bir köyde yaşayan birkaç çocuk annesi, tek işi evi olan bir anne olmak istiyorum.Keşke olsaydım diyorum. :sinifsinif:

yasmıncım bende mustakıl bahcelı bır evım olsun cocuklarımla o evde yasıyım onunde maydanoz domates yetıstırıyım tandırımda ekmek yapıyım ıstıyorum ama boyle bısey olması ıcın senelerın gecmesı lazım o zmanda cocuklarım buyuyup kendı hayatlarını kurarlar yanlız kocayla kalırım
bende 25 de evlendım 28 de anne oldum 31-31 arası bır cocuk daha ıstıyorum bır dahada cocuk dusunmuyorum

günaydın arkadaşlar..

oğlum dün gece hiç uymadı burnu tıkandı hırıltılıydı hep..

bugünde tekirdağa gitmemiz lazım kuzenimin düğünü var...off hiç istemiyorum aslında ama en büyük amcamın son mürveti..hayırlısıyla atlatsak şu düğünü..

günaydın arkadaşlar
türküm doğruyum
amannn
sabah sabah okula gittim daha kargalar kahvaltı ediyodu
müdürümüz demezmi biz sizi çok özledik
amanaman dedim
herif hanıııımmm hanıııımmmm diye konuşuyo hani mahalle kavgalarında denir ya
bizimle dalaşmayı özlemiş sanırsam:))
burda başka bi okul var gene biz ona düşmüyoruz ama
kuzenimin büyük kızı burdan bizimokuldan mezun oldu 8 sene
ufaklığı yazdıramadı o dediğimokula yazdırdı
kadın şaşırmış ilgiden
ha bağırdılar ha bağıracaklar diye beklerken 2 arkadaş gibi konuşuyo seninle şakalaşıyo diyo 5 kuruşta vermemişler okula biz ufak çaplı bi servet bağış yapmıştık alsınlar diye
valla memoyuı uğraşamıcam diğer okula vericem stress stress başka bişi diil valla

Geçmiş olsun canım.Hava değişiminden herhalde.Benimki de boğazı hırıltılı.

Kızlar dün gece oğlumu 9 da uyuttum.Gece 1 de karnını doyurdum.Sabah 10 da kalktı. İlk defa oldu bu.Acaba diyorum çocuklar sıcakta daha iyi mi yatıyo.Dün Anılıma külotlu çorap giydirdim ve üzerini ince yorganla örttüm.gamyoncuiremsu

siz nöördünüz
memo dün gece teyzemde kaldı eşimin teyzesidaha doğrusu
anneannesi diyorum ya
halada gelmedi keyfi yerinde zıprpın geldiğimde uyuyodu hiçellemedim

canım tuna da hiç uyumadı..şuan ruh gibiyim..hep te ağladı...ne zaman ağlamayacak geceleri bilmiyorum..doğduğundan buyana böylee..

umarım halled3ersiniz yolculuğunuzu canım...bebekle zor..

Canım hayırlısı olsun.Bazen öğretmenlerler de şaşırıyo.Bizde bi öğretmen vardı.Ne diye bağırırdı biliyo musun?"SIRAYA GEÇİN MOK HERİFLER" Yaaaaaaaalmaz:

Canım hayırlısı olsun.Bazen öğretmenlerler de şaşırıyo.Bizde bi öğretmen vardı.Ne diye bağırırdı biliyo musun?"SIRAYA GEÇİN MOK HERİFLER" Yaaaaaaaalmaz:

Amanınnnnnnn ben gebertirim ulen benim çocuğuma bunu diyecek adamıııı.. valla kızlar durumum uygun olduğu takdirde ben özel okula göndermeyi düşünüyorum , öetmen olan kasım anneleri bana kızmasınlar ama arada gerçekten büyük fark var bence.. yani benim çocuğuma mok diyecek ha ??? anam anam Allah bana o günleri göstermesinnn

anneler gunaydınnn mı tunaydın mı desem ay sabahtan berı vınnnım nete gırdırmedı benı.bır turlu baglanamadım.ne var ne yok sıtede.ılk buraya gırdım de.

herkese iyi günler...
herzaman olduğu gibi yine geriden geliyorum..
minik geçmiş olsun ve hayırlı olsun..oğluşun yürümeye başlamış:)) darısı bize inşallah..
zeyna eşinin doğum günü kutlu olsun..Nice güzel yaşlara..
öğretmen olan bütün arkadaşlarıma yeni dönemlerinde başarılar diliyorum..
bizimde okul maratonumuz başladı..Kızım 4. sınıfa geçti..Bakalım bu yıl nasıl olacak..
darkınlıfe sende 4. sınıfları okutuyormuşsun..Zorda kaldığımda yardım alırım artık:)))
başka ne vardı uf yaaaaa bi türlü kafamda tutamıyorum((

:lepi::lepi::lepi: ben 28 yaşındayım ,25 te evlendim 27 de anne oldum 30 a kadar bir çocuk daha yapıp sayfayı kapatmayı düşünüyorum ,sonra onlar büyüsün 40 ımdan sonra yaşıycam

masallah eylulcum valla ben ıkıncıyı dusunemıyorum.ben de 25 evlendım su anda 32 bıttı.5. yılda bebek ıstedık 1 yıl olmadı 6.yılda hamıs kaldım.sımdı 7 yıl bıttı evlenelı.

gecmıs olsun cnm sorma benım bıcırıgımda gece uyutmadı bızı.dıstenmıdır nedır huyu suyu degıstı ya.

şekerim 32’ye girdim bu sene ..

bende ))

sağol canım..
dediğin gibi artık sıcaklardan daha güzel uyuyolar sanırım..
beklediğim günler geldi..
eşim diyoki kışın yaz gelsede şort giydirsek derdim şimide kış gelsin diyosun havalar sana yaranamıyo..
canım tuna da hiç uyumadı..şuan ruh gibiyim..hep te ağladı...ne zaman ağlamayacak geceleri bilmiyorum..doğduğundan buyana böylee..

umarım halled3ersiniz yolculuğunuzu canım...bebekle zor..

sağol canım inşallah hayırlısıyla gider geliriz..

tuna rahatsız mı dişten mi ağlıyo..kıyamam ben insanın içi gidiyo her damla gözyaşına..

ayynen..biz gözümüzden sakınıyoruz..
her özel okulda bir değil..geçen yıl bi akrabamızın oğluna aynı hoca iki kere tokat attı ben yıkardım okulu heralde ki her yık 15 bin para bayıyolar..

aslında bu ülkede insana verilen kıymet belli temelde..
biz eşimle yurt dışı düşünüyoruz okul çağında kısmetse ama bakalım eşim işlerini ayarlayabilirse..
benim için eğitimden çok insan olarak değer verilmesi ve önemli hissettirilmesi önemli..

eşimin iş arkadaşı abd ye gittide okul araçlarından belli diyo ne kadar kıymet verdikleri diyo..
uzun oldu biraz en dertli olduğum tedirgin olduğum konu buda çenem düştü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…