- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.501
Andinacım kaç yaşındasın?Benden küçük duruyosun facebookda.Ne yapalım canım.Biz yaşlanıyoruz da herkes yerinde mi sayıyor?Bir insanın en güzel en alımlı hali 35 yaşıymış.Haberin olaaa.
şekerim 32’ye girdim bu sene ..
yasmıncım ben nedense hıc kıtap defter yuzu gormek ıstemıyorum
cok sıkıldım herhalde okuldan sınavlardan
ama bende ogretmen olmak ısterdım olmadım hep aksılıkler benı buldu
ılk unı sınavında cok calıstım heyecandan afedersınız cısım geldı wcyw gondermedıler sonra nese kendımı sıka sıka bıseler yaptım bu seferde sınav ıptal oldu hatırlıyormusunuz sınav soruları calısmıstııı
sonradan gırdık ama ıste olmadı ıkıncı senede tek sınav oldu sıstem degıstı meslek lısesı mezunuyum falan oyle gectıı ıste
hersey kısmet hayırlısı boyleymıss
günaydın arkadaşlar..
oğlum dün gece hiç uymadı burnu tıkandı hırıltılıydı hep..
bugünde tekirdağa gitmemiz lazım kuzenimin düğünü var...off hiç istemiyorum aslında ama en büyük amcamın son mürveti..hayırlısıyla atlatsak şu düğünü..
günaydın arkadaşlar..
bugünde tekirdağa gitmemiz lazım kuzenimin düğünü var...off hiç istemiyorum aslında ama en büyük amcamın son mürveti..hayırlısıyla atlatsak şu düğünü..
günaydın arkadaşlar
türküm doğruyum
amannn
sabah sabah okula gittim daha kargalar kahvaltı ediyodu
müdürümüz demezmi biz sizi çok özledik
amanaman dedim
herif hanıııımmm hanıııımmmm diye konuşuyo hani mahalle kavgalarında denir ya
bizimle dalaşmayı özlemiş sanırsam:))
burda başka bi okul var gene biz ona düşmüyoruz ama
kuzenimin büyük kızı burdan bizimokuldan mezun oldu 8 sene
ufaklığı yazdıramadı o dediğimokula yazdırdı
kadın şaşırmış ilgiden
ha bağırdılar ha bağıracaklar diye beklerken 2 arkadaş gibi konuşuyo seninle şakalaşıyo diyo 5 kuruşta vermemişler okula biz ufak çaplı bi servet bağış yapmıştık alsınlar diye
valla memoyuı uğraşamıcam diğer okula vericem stress stress başka bişi diil valla
Canım hayırlısı olsun.Bazen öğretmenlerler de şaşırıyo.Bizde bi öğretmen vardı.Ne diye bağırırdı biliyo musun?"SIRAYA GEÇİN MOK HERİFLER" Yaaaaaaaalmaz:
:lepi::lepi::lepi: ben 28 yaşındayım ,25 te evlendim 27 de anne oldum 30 a kadar bir çocuk daha yapıp sayfayı kapatmayı düşünüyorum ,sonra onlar büyüsün 40 ımdan sonra yaşıycam
günaydın arkadaşlar..
şekerim 32’ye girdim bu sene ..
Geçmiş olsun canım.Hava değişiminden herhalde.Benimki de boğazı hırıltılı.
Kızlar dün gece oğlumu 9 da uyuttum.Gece 1 de karnını doyurdum.Sabah 10 da kalktı. İlk defa oldu bu.Acaba diyorum çocuklar sıcakta daha iyi mi yatıyo.Dün Anılıma külotlu çorap giydirdim ve üzerini ince yorganla örttüm.gamyoncuiremsu
canım tuna da hiç uyumadı..şuan ruh gibiyim..hep te ağladı...ne zaman ağlamayacak geceleri bilmiyorum..doğduğundan buyana böylee..
umarım halled3ersiniz yolculuğunuzu canım...bebekle zor..
Amanınnnnnnn ben gebertirim ulen benim çocuğuma bunu diyecek adamıııı.. valla kızlar durumum uygun olduğu takdirde ben özel okula göndermeyi düşünüyorum , öetmen olan kasım anneleri bana kızmasınlar ama arada gerçekten büyük fark var bence.. yani benim çocuğuma mok diyecek ha ??? anam anam Allah bana o günleri göstermesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?