2008 Kasım Anneleri

bu aksam cok sık bır resturantta dugun yemegı var arkadasımın
bızde aılecek davetlıyız yanı arkadasım ve annesı cok ısrar ettıler annemınde gelmesı ıcın
zaten annemde gıtmek ıstıyor hatta takısını bıle almıs kadın

bense esımle gıder gelırım cocugu da anneme bırakırım dıye dusunuyordum aslında
ama sımdı annemde gıtmek ıstedıgıne gore oglumu bır baskasına emanet edemem
sızce oglumu da sık bır damat seklınde gıydırıp gotursem ayıp olur mu
sonucta cocuklu bır aıleyız bız davet ederken hesap etmıslerdır
ne bıleyım cok kararsız kaldım ne yapsam acaba

yasmin gerçekten nasıl bi yerde çalışıyorsun?
bende çok şaşırdım çay saati olmasına((
adına üzüldüm arkadaşım...

Valla Hilalim burda 7 senem bitti.Alıştım ama çayı çok seven biri olarak çok zor.Patron yokken kaçamak yapıyorum.Adam kaynanam gibi.Bıktım bunlardan.Disiplinmiş, titizlikmiş. Bir keresinde rahatsızlığımı ifade ettim.Bana bu benim prensibim dedi.Ben de dedim ki"Hay senin prensibine ....biiip" (İçimden tabi):kedi:klava:

minik, oğluşunu başka birine bırakamayacağına göre mecburen götüreceksin..
ayıp falan olmaz..
siz artık çocuklu bir ailesiniz ve bunu herkes biliyor..
sıkma canını...

AY VALLA BİZDE YOK ÖLE ÇAY SAATİ YEMEK SAATİ YAT SAATİ KALK SAATİ BAŞLARIM ÖLE İŞEEEE
BENİM İŞ ÇOK RAHATTA BİDE OTURARAK ÇALIŞMASAK SÜPER OLCEKK :kedi:
MİNİKCİM VALLA SİZ Bİ AİLESİNİZ VE ÇOCUĞUNUZUN OLMASI ÇOK DOĞAL AİLE OLMAYIP ÇOCUĞUN OLSAYDI AYIP OLURDU GÜZELCE SÜSLENİN ANA OĞUL GİDİN DÜĞÜNÜNÜZE
BİZDE BU HAFTA SONU ÇOK YOĞUNUZ C.TESİ AKŞAMI DOĞUM GÜNÜNE KATILACAĞIZ PAZAR AKŞAMIDA 2 DÜĞÜN BİRDEN VAR BİRİ 13 SENELİK OKUL ARKADAŞIM DİĞERİ BURDA BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM Bİ İŞ ARKADAŞIM MECBUR İKİSİNEDE KATILACAM AYYY VALLA BİLEMİYORUM

Yasminim Allah sabır versin , tam benlikmiş orası , patronun kafasına çaydanlığı geçirir çıkar giderdim herhalde bendeki agresiflikle

Andinacım ben de öyleydim.İdealist, agresif, hakkını yedirmeyen biriydim.Ama özelde çalışınca kendinden ödün veriyosun.Paramı zamanında alıyorum, mesaimi ödüyor, yol-yemek burdan, c.tesi pazar tatil.Ücretim de iyi.Bunlar için katlanıyorum be güzelim.senağlama

goturmem uygundur yanı
zaten tum resturantlarda mama sandalyesı bulunuyor
bayramda gıydırdıgım ceketsız takımını gıydırmeyı dusunuyorum
kravatı ıle pek bır buyuk gorunuyor kuzum

neyse sık bır aıle olarak kısa surelı davete katılacagız ınsa allah bızde
bakalım nasıl gececek

gunaydın

lelalcım cok cok gecmıs olsunnn annemden bılırım astım cok zor bır hastalık allah sıfanınızı versınnn annemınde alerjık toz, köpek ve ata karsı alerjısı var bu yaz komsumuza oturmaya gıtmıs onalarında evı bahcelı ıkı kangal kopeklerı varmıs annemın astım krızı tutmus hemen acıle gıtmısler tabı bır dahada gıtme oraya dedımm uzak ta bıle olsa annemıı rahatsız edıyor

zeyna sacların pek guzel olmus bende saclarımı boyattım fındık kabugu rengıne cok begendım saclarımı değişiklik oldu

yasmın kız allah sana sabır versın ama ankarada bazı ıs yerlerı herseyı saatıyle yapıyor bızım burda bır fırmada oyle ama adamların meyve saatı bıle var aksam uzerı hazır soyulmus onlerıne meyve gelıyorr
bızım ıs yerı rahat o yonden mutfak her saat acıkk ıstedıgını yıyıp ıcıyorsunnn

kalımerocum dugune oglusunu gotur gomlek kravat takıp dugunun maskotu olur valla damat bıle kıskanır hehehe

sende haklısın be gülüm ne diyimmm

Hoşgeldin Beyazmeleğim.ınşallah iyi olacaz.Sen nasılsın?

Icırım sende saçlarını güle güle kullan.Annemin saçlarını da fındık kabuğuna boyadık.Güzel oldu.Koyu düştü biraz.Bu arada benim de alerjik sinüzitim var.Astıma çevirme ihtimali var ama ben çok dikkat ediyorum.Şükür çevirmedi.Astım zor hastalık.Rabbim şifasını versin astım hastalarının.

günaydın kızlar,

hasta olanlara geçmiş olsun, allah acil şifa versin inşallah, lelal gelmemiş bu sabahta nasıl oldular acaba,

kalimerocum şimdiden iyi eğlenceler canım, yarına kurt murt kalmasın hepsini dök gel:)

ıcır güle güle kullan saçlarını canım

beyazmelek özeline mesaj attım canım her türlü yorum ve önerini bekliyorum

sağol güzelim biz iyiyiz çok şükür sakin bir tatil geçirdik dinlendik oğlum afacanlıklarla meşgul, tatlı yemekten helak olduk bayramda ama yine de 2 kilo vermişim çok mutlu oldum hihoyyyt bende saçlarımı kestirdim küt gibi oldu arkaları kısalttım iyice yanlar önler uzun boyada yapacaktım dedim oda kurbana kalsın inşallah kurbana bakır kızıl düşünüyorum ama emin değilim
yasminim sende iyi ol canım hayırdır bişeymi var?

ıcırcım sende güle güle kullan saçlarımı

kızlar hem bayram fotolarımızdan koyacaktım hem de yeni evimin fotolarını koyacaktım ama makina evde kalmış mafoldumben
unutmazsam öğleden sonra koyarım evinde fotolarını çektim sizin için düzenledik bişeyler yaptık işte artık bitti çok şükür bir koridor halımı kestireceğim birde salon perdemin ikincisini kestireceğim bunlar var

kızlarrr herkese gunaydın oglumu yatırdım da oyle gırebıldım dunden berı.ya evı sıl supur toz moz yemek derken basımı klaldıramıyorum ısten gucten .annemlerde megeer ne rahatmısım.bır suru utu var kocısımın.geldıgımden berı 5-6 makıne camasır yıkandı daha var.evı doktum ortaya valla.sıler ne ettınız ?
ıcır saclarını gule gule kullan cnm yasmıncım gecmıs olsun cnm dıkkat et havalar tam hastalık havası.

ayol ben yazana kadar hilalciğimde deniziminanası da cevap yazmış bir türlü yazmayı beceremedim bugün bikaç ayrı kaldım pc yimi unutttum ne kaydirigubbakcemile3

denizanası canım bende attım özeline cevap fikirlerim ve yorumlarımla daima katılırım tabiki önem verdiğin için ben ayrıca teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…