2008 Kasım Anneleri

canım sizinkide kahvaltısını geç mi yapıyo bizde yeni yaptık ve o zaman öğünleri baya düzensiz oluyor..

melisi görmemezlikten gelcek halin yok ya:) her zamanki gibi davran tabiki onlar alışmıştır zaten.allah olmayan isteyen herkese versin

iyi gecmesine sevindim estelcim dügününüzün..benim oglum kalabaligi cok seviyor ama kucak istemiyor illaki yere inmek istiyor onun icin biraz cekiniyorum ben öyle dügün ortamlarina katilmaktan.

du bakalim canim hayirlisiyla bi büyütelimde bakalim zaman neler göstericek herbirimize.

eylülcüm bencedeherzamanki gibi davran kuzuna..

Çilekçim hedayemizi beğenmedin mi cicim yaa?resmini koymadın

askolsun topraaam ne demek begenmemek..cok begendim hatta sweetini ve yelegini oyun evine götürürken giydirdim denize facede resimleri bile var.

dün yikadim kurumalarini bekliyorum disariya asamadim yagmurlu hava,kurusunlar giydirip cekip resimlerini ekliycem..

Her zamanki gibi davran bence.Çünkü bebeğinin bi suçu yok.Rabbim onlarada versin inşallah ama Melisi üzme annesi.İlgini sevgini esirgeme.Onlar da çok sever bence.Akşam ola hayrola canım.opuyorumnanaktan

valla bişi yapma derim şahsen ben o kadar plan yaptım elimde patladı Çok üzgünüm çoook
canım sevmeyi abartmadığın sürece bence herzamanki gibi davran çünkü bebeği olmayan insanlar bunu hemen hissediyo ve rahatsız oluyolar..alışmışlardır artık..

kolay gelsin sana şimdiden..
bencede sence yani estele katılıyorum

selam kızlar ben pek ugrayamıyoruym bir kaç gündür çok yakın arkadaşımın dügünü var ama resmen şimdi oturdum agladım dügün burnumdan geliyo bugün nikah var zeynep cylini doyurup giydirip çıkıcaktım saolsun bi güzel kustu neyse yarım saat bekledm aç çıkarmıyım dedim tam bitidi 2 dakka geçti saolsun gene aynı senaryo üşüttümü ne yaptı kınada anlamadsım şimdi uyuttum aç aç uyuyo çok üzüldüm ya morel sıfır uyansın bakalım ne yapıcaz

şaka gibi ya oğullarımız inanılmaz benziyo..

benimkide önceden kucaktan inmez kolum alçılık olurdu..

şimdi kucağa aldığın zaman nasıl atlayacağını şaşırıyo..

ama farklı insanlarla oynamayı ve görmeyi çok sevdiği için o zaman rahat oluyor..

slm kızalr
pazara gittim geldim yoruldum ev dağınık ama hiç toplamak gelmiyo içimden off off
sabahta cüzdanımı kaybettim diye ortalığı ayağa kaldırdım dün en son gittiğim yerlere sordum halbuki evde yatak örtüsünün arasına girmiş okadar da aradım, sonrada paramı nereye koyduğumu bulamadım onu aradım nolcak benim bu halim yakında kendimi kaybetçem

Seni anlayabiliyorum Piroş.Ben de öyleyim.Bir de ufaklıklar çok hareketli toplamaya vakit bırakmıyolar.Geçen gün cüzdanı bebek arabasında unutmuşum.Aradım aradım deli oldum.Sonra birden jeton düştü.Nasıl sevindimzemuszemus

selamlar ben geldimm.....
bayramın 2. günü kayınvalidem 2 kaynım ve küçük görümcem samsundan geldiler bugün sabah gittiler ben buralara uğrayamadım..
herkesler iyidir inşallah geçmişe bakamadım..
benim oğlanlar amcalarını görünce iyice şımardılar bir dakkika brakmadılar onları bugünde zor uyuttum..
daha ev toplanacqak çamaşır atılacak çok iş var ama yarında yapabilirim eşim yarın evde bugün buralarda gezinti yapacağım..:))
bayram boyunca benim bıdıkların gribi devam etti.. bayramdan önce cuma günü dr. tekrar götürdük yeni ilaçlar verdi şimdi çok daha iyiler bu arada tartıldılar kerem bey minnoş diyordum hala öyle 9 600 gr kaan beyde tosun paşamız 11 400 gr maşallah ikisinde yemesi iyide kerem çok hareketli olunca kaanın yanında zayıfmış gibi duruyor.. bana göre oda iyi sadece dışardan bu oğlana bakmıyonmu, hepsini kardeşine yedirmişin bu oğlan sona kalmış gibi saçma espirileri duymak hoşuma gitmiyor artık..
nese aman boşverin yavvvv..
ben biraz dolanıp geleyim..

Ne kadar düşüncesizce espiriler.Şimdilik bişi anlamıyo bebişler ama ilerde devamlı karşılaştırılmak ikisi arasında problem yaratabilir.Umarım çevrendekiler bunu gözardı etmez canım.Tabi bunun içinde hafiften uyarmak lazım.Nazlımelekçim zor ya.Ama iki evlat birden büyüyecek o çok güzel.Allah ikisine de sağlık versin.Bu arada ikiz olmalarına rağmen kilolar gayet iyi.Maşallah...

melisi görmemezlikten gelcek halin yok ya:) her zamanki gibi davran tabiki onlar alışmıştır zaten.allah olmayan isteyen herkese versin
çocuk ağlıyomuş bakmıyomuşum :)))

kaydirigubbakcemile3 bende bayramlaşmak için evden çıktığımda cep telefonumu evde unuttuğum geldi aklıma dönmedim geri,3 gün telefonsuz gezdim :)) eve geldim aradım taradım yok ,2 günde öyle geçti ,koltukları bile kaldırdım heryere baktım yoktu,en son çiçeği sulamaya salona girdiğimde yerdeki saksının içinden çıktı ,kim koymuş olabilir acaba diye hiç düşünmedim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…