- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.681
selam fistiklar,biz . a kadar uyumusuz tontisimle..
simdi kahfalti yapcaz..bizimde daha kisliklarimiz tam diil.
ayakkabimiz yok,montumuz var ama ben bitane daha istiyorum
sadece evde giymesi icin esofman alti uzun kollu sweetlerimiz var o kadar.
zeynacim üzüldüm canim,ama gec kalmis dilsiniz bu aksam cikin..
minikim bence gidin ailecek,sizi davet ettigine göre kuzunu atlamis olamazlar.
bak herkeze bisi yazicaktim ama unuttum vallahi,hmm melegim hosgeldin canim sende.
Çilekçim hedayemizi beğenmedin mi cicim yaa?resmini koymadın
offf çok sıkıcı bir gün ,
bu akşam eşimin çocukluk arkadaşı ve karısı gelecek ,ben karısını bir kere gördüm ama hiç konuşmadık yüzyüze,bugün tanışıcaz daha kaç yıl sonra ..11 yıllık evliler ve çocukları yok,sanırım olmuyormuş ,e ben şimdi melisle ilgilenemem yalnış anlar diye ,nasıl davranılır bilmemki..
valla bişi yapma derim şahsen ben o kadar plan yaptım elimde patladı Çok üzgünüm çoookkızlaaaaar acil yardım bugün benim kocişin doğumgünü ne yapiim ne ediiim :çok üzgünüm:
bu saat oldu hala bir plan yapmadım hediyesini aldım ama bişeyler daha yapmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var:uhm:
bencede sence yani estele katılıyorumcanım sevmeyi abartmadığın sürece bence herzamanki gibi davran çünkü bebeği olmayan insanlar bunu hemen hissediyo ve rahatsız oluyolar..alışmışlardır artık..
kolay gelsin sana şimdiden..
iyi gecmesine sevindim estelcim dügününüzün..benim oglum kalabaligi cok seviyor ama kucak istemiyor illaki yere inmek istiyor onun icin biraz cekiniyorum ben öyle dügün ortamlarina katilmaktan.
du bakalim canim hayirlisiyla bi büyütelimde bakalim zaman neler göstericek herbirimize.
eylülcüm bencedeherzamanki gibi davran kuzuna..
slm kızalr
pazara gittim geldim yoruldum ev dağınık ama hiç toplamak gelmiyo içimden off off
sabahta cüzdanımı kaybettim diye ortalığı ayağa kaldırdım dün en son gittiğim yerlere sordum halbuki evde yatak örtüsünün arasına girmiş okadar da aradım, sonrada paramı nereye koyduğumu bulamadım onu aradım nolcak benim bu halim yakında kendimi kaybetçem
selamlar ben geldimm.....
bayramın 2. günü kayınvalidem 2 kaynım ve küçük görümcem samsundan geldiler bugün sabah gittiler ben buralara uğrayamadım..
herkesler iyidir inşallah geçmişe bakamadım..
benim oğlanlar amcalarını görünce iyice şımardılar bir dakkika brakmadılar onları bugünde zor uyuttum..
daha ev toplanacqak çamaşır atılacak çok iş var ama yarında yapabilirim eşim yarın evde bugün buralarda gezinti yapacağım..:))
bayram boyunca benim bıdıkların gribi devam etti.. bayramdan önce cuma günü dr. tekrar götürdük yeni ilaçlar verdi şimdi çok daha iyiler bu arada tartıldılar kerem bey minnoş diyordum hala öyle 9 600 gr kaan beyde tosun paşamız 11 400 gr maşallah ikisinde yemesi iyide kerem çok hareketli olunca kaanın yanında zayıfmış gibi duruyor.. bana göre oda iyi sadece dışardan bu oğlana bakmıyonmu, hepsini kardeşine yedirmişin bu oğlan sona kalmış gibi saçma espirileri duymak hoşuma gitmiyor artık..
nese aman boşverin yavvvv..
ben biraz dolanıp geleyim..
çocuk ağlıyomuş bakmıyomuşum :)))melisi görmemezlikten gelcek halin yok ya:) her zamanki gibi davran tabiki onlar alışmıştır zaten.allah olmayan isteyen herkese versin
slm kızalr
pazara gittim geldim yoruldum ev dağınık ama hiç toplamak gelmiyo içimden off off
sabahta cüzdanımı kaybettim diye ortalığı ayağa kaldırdım dün en son gittiğim yerlere sordum halbuki evde yatak örtüsünün arasına girmiş okadar da aradım, sonrada paramı nereye koyduğumu bulamadım onu aradım nolcak benim bu halim yakında kendimi kaybetçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?