2008 Kasım Anneleri

ne olüyo bakim öle aranızda fikirler mikirler ??? :jeyyar:

selam kızlar..
ben bugün çok kötüyüm.
oğlum dün gece sabaha kadar kucağımdan inmedi ve sürekli ağladı.
çok kötü grip olmuş,burnu tıkalı olduğu için sürekli ağladı.
benden başkasında durmadığı için bende bugün işe gidemedim.
yarınki buluşmada yattı bölece..
önce oğluma ,sonrada sizinle buluşamayacağıma çok üzgünüm.

Canım çok geçmiş olsun.İstanbullu annelerimiz buluşuyo galiba.Kaç kişi olmuştunuz kızlar?:içelim:

azo çok geçmiş olsun canım kıyamam kaanıma

yasmincim cocukvegelisimi ilgili konuştuk yine uyarı almayım diye buradan link vermedim, siz biliyorsunuz zaten, ha yeni konular ekledim uyku ve oyun var mesela gözatmak isterseniz:)

BEYAZMELEKCIM HOSGELDIN CANIMCIM
resımlerı beklıyoruz

saclarıma yorum yazan arkadaslarıma tesekkur edıyorum
eylulde nezle olmus burnu akıyor
bende hasta olcak gıbıyım burnum akıyor

ay ben sıkılmaya başladım buradan, sizlerden ayrı kalabilsem hiç girmeyecem, profil ihlali yapmışım uyarı aldım, nasıl yapılıyor profil ihlali bilmiyorum, tüm profil bilgilerim doğru ama onunlamı ilgili onuda bilmiyorum.......... her neyse ben bu kadar kasılmaktan hoşlanmıyorum, gerçek dünyada zaten yeterince stres var birde rahatlamak için girdiğimiz burada yazsammı yasakmıdır diye düşünmekten sıkıldımmmmm,
zaten bu yazıdan sonrada tamamen gönderirler heralde :))))

sizleri seviyorum arkadaşlar

beyaz melek beklıyoruz fotoları cnm.gule gule otur ınsallah cnm.
ben az kacım ıslerı oglan uyuyo ıken bıtırmeye calısım.bıtecegı de yok ya neyse.

sağol canım valla bir ayda ancak bitti sayılı işler

hoşgeldin bitanem , özlettin kendini çok

teşekkür ederim bende çok özledim sizi yaa çok alışmışız koştum geldim opuyorumnanaktan

ne olüyo bakim öle aranızda fikirler mikirler ??? :jeyyar:

şşşş özel şeyler bunlar kimse giremez kaydirigubbakcemile3

Beyazmeleğim sıradan şeyler işte.Sinirliyim biraz bugün oğluma ve babasına.Neyse boşver sen bunları da şu fotoları görelim.

hadi babasına sinrlisin onu anladıkta küçücük kuzuma nasıl sinirli olabiliyorsun annesi

BEYAZMELEKCIM HOSGELDIN CANIMCIM
resımlerı beklıyoruz

saclarıma yorum yazan arkadaslarıma tesekkur edıyorum
eylulde nezle olmus burnu akıyor
bende hasta olcak gıbıyım burnum akıyor

eylülcüğüme de geçmiş olsun canım benim

azocuğum size de geçmiş olsun ay bu havalar mahvedecek çocukları :çok üzgünüm:

resimler dediğim gibi inşallah öğleden sonra bir aksilik çıkmazsa

kızlaaaaar acil yardım bugün benim kocişin doğumgünü ne yapiim ne ediiim :çok üzgünüm:

bu saat oldu hala bir plan yapmadım hediyesini aldım ama bişeyler daha yapmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var:uhm:

selam fistiklar,biz . a kadar uyumusuz tontisimle..

simdi kahfalti yapcaz..bizimde daha kisliklarimiz tam diil.

ayakkabimiz yok,montumuz var ama ben bitane daha istiyorum

sadece evde giymesi icin esofman alti uzun kollu sweetlerimiz var o kadar.

zeynacim üzüldüm canim,ama gec kalmis dilsiniz bu aksam cikin..

minikim bence gidin ailecek,sizi davet ettigine göre kuzunu atlamis olamazlar.

bak herkeze bisi yazicaktim ama unuttum vallahi,hmm melegim hosgeldin canim sende.

offf çok sıkıcı bir gün ,
bu akşam eşimin çocukluk arkadaşı ve karısı gelecek ,ben karısını bir kere gördüm ama hiç konuşmadık yüzyüze,bugün tanışıcaz daha kaç yıl sonra ..11 yıllık evliler ve çocukları yok,sanırım olmuyormuş ,e ben şimdi melisle ilgilenemem yalnış anlar diye ,nasıl davranılır bilmemki..

selam arkadaşlar..
dün sağsalim gittik geldik..çok şükür oğlumun rahatsızlığı ilerlemedi..çok kalabalıktı oğlum kucaktan kucağa dolandı yaşıtlarını görünce deli oluyo nasıl çığlıklar atıyo..bi ara masaya çıkıp oynadı bile:)
sevmeye çalışıyo ama annelri korkuyo bişey yapacak diye:))

dün kurslar konuşulmuş ben aikido çoook istiyorum hatta kendim bile yapmak isterdim 4 yaş için kurs veren biyer var çok isterim oğlum ilgi duyarsa..

yurtdışı olayı yanlış anlaşıldı heralde..ben oğlumu uyuyunca bile deli gibi özleyen biraz manyak bi anneyim onun için ailece plan yaparız her zaman için..
hiç bi ülkede uzun uzun kalmak istemem her yerde öğrenecek çok şey var..belli bir kültüre ait hissetme gibi duygum yok nedense..eskisi gibi değil herşey karman çorman zaten..

canım sevmeyi abartmadığın sürece bence herzamanki gibi davran çünkü bebeği olmayan insanlar bunu hemen hissediyo ve rahatsız oluyolar..alışmışlardır artık..

kolay gelsin sana şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…