2008 Kasım Anneleri

aaa bu ne gittim geldim topu topu 3-4 yazı var nerdesiniz ayol hepiniz performans çok düşmüş çok kızdım valla klava:
diğer taraf nere kız azo nerdeler ben bilemedim
diğer topiğe yazdım ben buraya da yazayım fotolar müthiş müthiş bizde inşallah bir aksilik çıkmazsa 29 Ekim de buluşuyoruz hihoyyyt

ya kızlar benim sorunum giderke büyüyor dün bahsetmiştim bilenler bilir oğlum mama içmek istemiyor artık diye dün pınarın ilk adım sütünü aldım onu da istemiyor ee aç olunca gece iki-üç saatte bir uyanıyor mahvodum valla dün gece kafamçokkarıştı

emziriyordum zaten ona devam ediyoruz çokseverek emiyor ama süt yeterli değil doymuyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

anneme dedim gündüz hiç süt verme dedim bıkmasın özlesin biraz
gece yatarkende kaşık maması yedireyim üstüne emzirip yatırayım kaşık maması biraz tok tutar dedim gece uyanınca süt vereyim bir kere içerse belki bıkmaz ama bu seferde alması gereken kalsiyum eksik mi kalır diye endişe ediyorum pufff kafam çok karıştı yaa :çok üzgünüm:

noldu bu çocuğa anlamadım ki

günaydın bende geldim ağlama beyazcım melekçim gerçi pek istikrarlı kalamam burda malum pazar ama olsun burdayım şimdilik
küçük sıpan için üzülme fazla çünki dönem dönem huy çıkartıyorlar kendilerine geçer emin ol buda geçer ve yeniden geceleri bişi içmesi gerektiğini anlayacaktır
gidip şu resimlere bakıp kıskanayım accık :umursamaz:

günaydın kızlar
bizde kalktık kahvaltımızı yaptık
beyazmelekcim üzülme tatlım bu danalar kendilerini büyüdüm sanıp itiraz etmeye başlıyorlar şimdi
geçici bir dönemdir inşallah hoş şimdiye kadar da emdi ya o da güzel

iyi sevndin bari azıcık uğrayın öksüz hissetmeyeyim kendimi
inşallah anlar yoksa geceleri o aç ben uykusuz bittiğimizin resmidir

canımcım emmesinde sorun yok zaten allahtan memeyi terketmiyor severek içiyor anne sütünü ama işte yeterli gelmiyor
bakalım ne olacak

günaydin
beyazmelek üzülme annem hep der cocouk gül misali bi bakmisin acmis etrafa gülücükler saciyorlar hasta olduklarindada gül gibi solar diyor düzelir merak etme

bu ara asorti nerde hic görükmüyo

kizlar cok süper cikmisiniz kiskandik valla ama azo cok degisigime geldi hamis fotolarda görmüsdüm valla cocuk sanki yaramis azoya cok güzellenmis
pirde su pirosun kibarligina bitiyom ya cok kibar kiz ya masaallah deyim annesi öp benim yerime pirosun yanaklarindan

valla asortie'yi bende soracaktım bir de minik kalimero oda yok ortalarda
saphirada yok diyordum ki diğer topiğe yazmış buldum oni kaydirigubbakcemile3

canım en sevdiği meyveyi sıkıp karıştırsan sütüne ne dersin içer belki..

melegimyaaa canim atlatirsiniz bu durumu insl.

benim oglum yatmadan önce bir kase muhallebisini yiyor beni emerekte uyuyor ama o kadar sIk uyanirki

görseniz sanki yeni dogmus bebe.acaba diyorum doymuyormu? ama yatmadanda kocaman bi kase

muhallebi yiyor iki saat icinde nezaman aciksinki?offfff bu gece uykusuzluk beni mahfediyor,sürekli

memede sürekli uyaniyor ve meme istiyor.bende hazir mama alip vericem biberonla geceleri..belki

uzun tutarim uyumasini.ama birde öyle geliyorki benimkisi sanki memeyi agzina almak icin uyaniyor.

bakiyorum emmiyor ama emzik gibi agzinda tutarken uyuyor..esas ben napicam yaa bi kurtsrim beni.

canım en sevdiği meyveyi sıkıp karıştırsan sütüne ne dersin içer
belki..

sağol canım ya bir deneyelim bakalım dediğin gibi belki içebilir

canım işte benimki de sadece meme emerse çok sık uyanıyor ama artık bunlar küçük bebek değil o kadar sık uyanmamaları gerek meme artı mama veriyordum o zaman sabaha karşı sadece birkere kalkıyordu o zamanda mamasını içiyordu bir daha sabaha uyanıyordu 9gibi işte o yüzden zaten düşünüyorum :çok üzgünüm:

ahh melegim benim oglum iki saat araliksiz uyudug cok enderdir.

o yüzden yineden mamaya baslamak istiyorum,gelisimi cok iyi mama ekstra kilo aldirmaz insl.

ama mecbur baslamaliyim hic uykumuz yok cünkü.

beyazmelekcim ben emzirmiyorum ama gece biberon sütü vermek için 3 saatde bir kalkıyorum hala...(
gece yoğurt verdim gece maması verdim hala aynı..
dün babamız evdeydi sabah bizimle kahvaltı arada danone öğlen çorba arada meyve ve akşam bizimle yemek artı yoğurt.. uyurlarken 150cclik biberonlarıda bitiriyorlar.. veee gece 11 dec yattılar 3,5 da kaktılar birde 8de biberon içtiler..
yani bizimle birlikte yerlerse gecede çok acıkmıyorlar sanırım..bugün tekrar uygulayacağım..
ama sende üzülme yaa bebeklerde çeşitli evrelerden geçiyorlar inş. en kısa zamanda atlatır düzene girerler...

ahh melegim benim oglum iki saat araliksiz uyudug cok enderdir.

o yüzden yineden mamaya baslamak istiyorum,gelisimi cok iyi mama ekstra kilo aldirmaz insl.

ama mecbur baslamaliyim hic uykumuz yok cünkü.

canım düzenli uykuda bebekler için önemli o yüzden başlayıp denemende fayda var bence de
ekstra kilo yapacağını sanmıyorum benimkinden ekstradan hiç bişey olmadı bu zamana kadar

inşallah canım sağol demekki uyku düzeniyle de alakalı bir durum çok doymakla değil bebeğin yapısı da çok önemli ama düzenli beslenme alışkanlığı uykuyu da düzene sokabilir yani sen sizinle yemek yedirmeye devam et bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…