- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.801
günaydın hatunlar
dün gece saat 10da sızmışım koltukta
bugünde sabah 8de kalktım doğal olrak hala uykum var ama
yaa gıcık oldum kızlar 114 lira bize 54 de cevriyeye elk gelmiş
yok böle bişe yaa
fabrika çalışıyo snki evde
ttnet dijitürk su onlarıda 150 tutmuştu
320 sırf fatura doğalgaz hariç oda gelir 300
servis 100
kafadan 700 faturalara gidiyo
benimçalışmam lazım artık yaa eve biraz katkım olsun istiyorum ama cevriye otur çocuklarına bak ben bakamam kesinlikle diyo
dedim bu laflarını yaz bi klenara öbür gelininin çocuklarına bakarsan konuşuruz senle dedim
kadın sigara içiyoruz diye çocuklarınızı büyütün öyle ölün diyo yaa
günaydın kızlar..
bende işe geldim bugün.
oğlum bu sabah daha iyiydi çok şükür.
biraz öksürük başladı arada sadece..
oda geçecek inş.
günaydınnn tükkanı açıyorum valla havalansın her yer mis gibi çaylarıda koydum bergomatlı sade yeşil ne ararsanız ıhlamur bilem var hadi buyrun
banada kadın gelecek bugün temizliğe fazla görünmezsem merak etmeyin
günaydın kızlar
bizde kalktık annaneye geldik buradan kadıkoye gecmek kolay olur dıye
son dakıka aksiliği çıkmazsa kızların yanına gidices inşallah
gece bende 2 ye kadar ütü yaptım
sonra öksürük krizinden uyuyamadım bir türlü
oy oy fotoları yüklüyorum evim güzel evime ama baya vaktimi alacak sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/317128-iste-yeni-evim.html
evet arkadaşlar bu linkten fotolarımıza bakabilirsiniz evimin fotolarını yükledim nihayet
krikitoscum hayırlara çıksın rüyan canım son zamanlarda sürekli evden bahsettim ya taşınacaz taşındık falan o yüzdendir bence, ama herkesin bana gelmesi de ayrıca bir güzellik olmuş
valla elimizden gelse bir iş kurmalıyız şöyle kasım anneleri hep beraber işletmeliyiz süper olur süper
merhabalar
yine kimsecikler yok sabahın 8inden beri ayaktayım şimdi biraz oturdum aslında daha yapılacak çok işim var ama canım hiç istemiyor biraz temizlik yaptım allahtan yemeğim var oğluşa zorla az çorba içirdim uyuttum saat 11den beri bakıyordu inşallah biraz uyur diş çıkarıyoruz yine yaşı gelmeden ağzı diş dolacak 8 dişimiz oldu
canım benimkide ne kadar aç olursa olsun artık mama içmiyor iki kutum kaldı kahvalltılarını onla hazırlıyorum benimke-i artık kaşık mamalarını muhallebileri felanda yemiyor çok zorlanıyorum herşeyide yemeyince ne vereceğim derdi var hala emiyor gece yalancı emzik gibi ağzında hiç uyumuyorum pınarın devam sütünüde aoçnin günlük sütünüde verdim ama onlarıda pek severek içmedi sütü sevmeyecek diye korkuyorum yada emdiği için diğer şeyleri reddediyor bilemiyorum sen rahatlıkla verebilirsin hiç bir şey olmaz canım
canım ben 1 aydır falan pınarın 6-12 aylıklar için olan sütünden kullanıyorum içine 2-3 de bisküvi atıyorum içiyor valla benimkide mamadan bıkmıştı aç aç bağırıp duruyordu artık rahat katkı maddei olacağını sanmıyorumBU ARADA KIZLAR BENİM OĞLAN DÜN AKŞAMDAN BERİ MAMA İÇMEK İSTEMİYOR NEDİR SEBEBİ SİZCE BİBERONU İTİYOR İSTEMİYOR PEK İÇERSE DE İSTEKSİZ İÇİYOR SEVMİYOR GİBİ DÜN SABAH 6DA HEM AÇ HEM MAMA İSTEMİYOR EMZİRDİM BENDE ONU İSTİYOR SEVE SEVE EMİYOR AMA BU SEFERDE DOYMADIM DİYE AĞLIYOR NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM APTAMİL JUNİOR'IN TADI FARKLIMI ONAMI GEÇSEM ACABA YA DA PINARIN ÇOCUK SÜTÜNE FALAN MI GEÇEM ARTIK MAMADAN BIKMIŞ OLABİLİRMİ?BİR DE BU PINARIN SÜTÜNDE FALAN KATKI MADDESİ VAR MIDIR ACEP?
beyazmelekcm denze bende süt veriyorum aptamil cunyırı sevmed benimki, ama sütler içyor şmdye kadar pınar ilk adım, pınar organik, sütaş günlük hepsinden verdim, zeynoşun dediği gbi gece 3-4 bisküvi atıyorum içine tok tutsun dye 5-6 saat deliksiz uyuduğu oluyor,
ha keçi sütüde verdm ama alerji yaptı kestim vermeyi
benimki hala emdiği için çok vermiyorum ama aslında geceleri deliksiz uykuyuda özlemedim değil yaşını doldurduktan sonra geceleri süt vermeye başlayacağım bu arada ne kadar içiyorlar sütü kaç ml yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?