2008 Kasım Anneleri

canım malesef hayat çok zor iki kişi çalıştığımız halde anca geçiniyoruz bizimde faturalar acayip yüklü gelir elektrik 23 günlüğüne 98 ytl gelmiş suyu kartlı olduğu için korkudan sürekli dolduruyoruz doğal gazda öyle nerden baksan en az 350-400 aylık yakarız ev 2 ceptelefonları, internet,dijitürk , dsmart ne ararsan var bide ev kredisi bakıcı parası 700ytl çok zor anlayacağın...

günaydın kızlar..
bende işe geldim bugün.
oğlum bu sabah daha iyiydi çok şükür.
biraz öksürük başladı arada sadece..
oda geçecek inş.

canım biraz daha iyi olmasına sevindim inşallah en kısa zamanda tamamen düzelir

kolay gelsin canım bende kadın alacağım ama önce kışlıkları bir çıkarayım dolapları düzenleyeyim öyle oh ne güzel şimdi mis gibi olacaktır evin

geçmiş olsun canım ne güzel eğlenirsiniz şimdi iyi eğlenceler

oy oy fotoları yüklüyorum evim güzel evime ama baya vaktimi alacak sanırım

şimdi bakacam güzel evine canım

merhabalar
yine kimsecikler yok sabahın 8inden beri ayaktayım şimdi biraz oturdum aslında daha yapılacak çok işim var ama canım hiç istemiyor biraz temizlik yaptım allahtan yemeğim var oğluşa zorla az çorba içirdim uyuttum saat 11den beri bakıyordu inşallah biraz uyur diş çıkarıyoruz yine yaşı gelmeden ağzı diş dolacak 8 dişimiz oldu

HOŞGELDİN CANIM MAŞALLAH OĞLUŞUNA BİR SÜRÜ DİŞİ OLMUŞ BİRAZ BİZMKİNE DE YOLLASIN kaydirigubbakcemile3

YETER DİNLWN ARTIK BİRAZ DA SONRA YAPARSIN

BU ARADA KIZLAR BENİM OĞLAN DÜN AKŞAMDAN BERİ MAMA İÇMEK İSTEMİYOR NEDİR SEBEBİ SİZCE BİBERONU İTİYOR İSTEMİYOR PEK İÇERSE DE İSTEKSİZ İÇİYOR SEVMİYOR GİBİ DÜN SABAH 6DA HEM AÇ HEM MAMA İSTEMİYOR EMZİRDİM BENDE ONU İSTİYOR SEVE SEVE EMİYOR AMA BU SEFERDE DOYMADIM DİYE AĞLIYOR NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM APTAMİL JUNİOR'IN TADI FARKLIMI ONAMI GEÇSEM ACABA YA DA PINARIN ÇOCUK SÜTÜNE FALAN MI GEÇEM ARTIK MAMADAN BIKMIŞ OLABİLİRMİ?BİR DE BU PINARIN SÜTÜNDE FALAN KATKI MADDESİ VAR MIDIR ACEP?

canım benimkide ne kadar aç olursa olsun artık mama içmiyor iki kutum kaldı kahvalltılarını onla hazırlıyorum benimke-i artık kaşık mamalarını muhallebileri felanda yemiyor çok zorlanıyorum herşeyide yemeyince ne vereceğim derdi var hala emiyor gece yalancı emzik gibi ağzında hiç uyumuyorum pınarın devam sütünüde aoçnin günlük sütünüde verdim ama onlarıda pek severek içmedi sütü sevmeyecek diye korkuyorum yada emdiği için diğer şeyleri reddediyor bilemiyorum sen rahatlıkla verebilirsin hiç bir şey olmaz canım

öyle yapayım beri bu kutu bitmek üzere zaten bitireyim de pınara geçeyim olmazsa valla şaşırdım kaldım biranda içmez oldu çocuk

canım ben 1 aydır falan pınarın 6-12 aylıklar için olan sütünden kullanıyorum içine 2-3 de bisküvi atıyorum içiyor valla benimkide mamadan bıkmıştı aç aç bağırıp duruyordu artık rahat katkı maddei olacağını sanmıyorum

kızlar valla zehra beni çok şaşırtıyor 1 aydır. 41 kere maşallah ne versek yer oldu. artık ne hazırlasam ne yedirsem diye sıkıntı çekmiyorum gece 2 kez gündüz 2 kez mama içiyor. 150lik onun dışında da 4-5 öğünü var. kahvaltı meyve yoğurt çorba ve bazen muhallebi.
yaz başında ve yaz boyunca o kadar çektim ki 6 dişin teker teker çıkması bütün iştahı aldı götürdü, sinir hastası olacaktım resmen. şimdi şimdi düzene giriyor artık. bebişler artık bizi üzmeyecek inşallah.
beyazcım.
ben de 13 aylık olunca başlasam diyorum süte. daha doyurucu olur inşallah da gece uykuları falan kesintisiz olur süt sayesinde.
özledim valla eski uykularımı, gelecek mi geri:)))

aptamil junior'ı deneyen var mı aptamil 3'ten farklımı ona geçsem sever mi acep, yoksa hiç uğraşmadan pınar'amı geçeyim
ben 12. aya kadar aptamil 3'e devam ederiz 12. aydan itibarende junior içeriz diyordum ama istemeyecek heralde bizim paşa

beyazmelekcm denze bende süt veriyorum aptamil cunyırı sevmed benimki, ama sütler içyor şmdye kadar pınar ilk adım, pınar organik, sütaş günlük hepsinden verdim, zeynoşun dediği gbi gece 3-4 bisküvi atıyorum içine tok tutsun dye 5-6 saat deliksiz uyuduğu oluyor,
ha keçi sütüde verdm ama alerji yaptı kestim vermeyi

belki benmki de junior'ı sevmez o zaman aptamilin benzeridir oda farklı değildir evde numunesi var geçenlerde birini vermiştim ama hiç tadına falan bakmadım severek içti bir tane daha var onu da deneyeyim bakayım
olmadı inek sütü ana sütü karışım devam ederiz artık kaydirigubbakcemile3

benimki hala emdiği için çok vermiyorum ama aslında geceleri deliksiz uykuyuda özlemedim değil yaşını doldurduktan sonra geceleri süt vermeye başlayacağım bu arada ne kadar içiyorlar sütü kaç ml yani

benimki hala emdiği için çok vermiyorum ama aslında geceleri deliksiz uykuyuda özlemedim değil yaşını doldurduktan sonra geceleri süt vermeye başlayacağım bu arada ne kadar içiyorlar sütü kaç ml yani

valla benimki gece yatarken anne sütü artı 180cc içiyordu mamayı, sabaha karşı da bir kere kalkıyor 210cc içior

ben yatarken yağmura 150 cc yapıyorum içine -5 büsküvi koyuyorum onu 5-6 saat idare ediyor gece de beni emiyor sabah erken kalkarsa 6 falan gibi 120 cc yapıyorum fakat mamayı 3 kaşık katıyorum ama genelde sabahda emziriryorumm

günaydın kızlar
okula gitmeden resimlere bakayım diye girdim, hepinize güzel bir pazar dliyorum, benim 8 saat dersim var ve hiç enerjk hissetmiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…