- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.841
melegimyaaa canim atlatirsiniz bu durumu insl.
benim oglum yatmadan önce bir kase muhallebisini yiyor beni emerekte uyuyor ama o kadar sIk uyanirki
görseniz sanki yeni dogmus bebe.acaba diyorum doymuyormu? ama yatmadanda kocaman bi kase
muhallebi yiyor iki saat icinde nezaman aciksinki?offfff bu gece uykusuzluk beni mahfediyor,sürekli
memede sürekli uyaniyor ve meme istiyor.bende hazir mama alip vericem biberonla geceleri..belki
uzun tutarim uyumasini.ama birde öyle geliyorki benimkisi sanki memeyi agzina almak icin uyaniyor.
bakiyorum emmiyor ama emzik gibi agzinda tutarken uyuyor..esas ben napicam yaa bi kurtsrim beni.
ahh melegim benim oglum iki saat araliksiz uyudug cok enderdir.
o yüzden yineden mamaya baslamak istiyorum,gelisimi cok iyi mama ekstra kilo aldirmaz insl.
ama mecbur baslamaliyim hic uykumuz yok cünkü.
canım benim oğluşta aynı bende dün gece belki doymuyordur diye süt verdim hatta içine bebe bisküvisi kattım tok tutsun diye ama yine uyandı ve emmek istedi bunlar bizi yalancı emzik gibi kullanıyor acıktıklarından değil memede uyumak hoşlarına gidiyor anca emmeyi bıraktıklarında rahat uyku uyuruz
Yapma ya paar pazar hiç çekilmezgünaydın kızlar
okula gitmeden resimlere bakayım diye girdim, hepinize güzel bir pazar dliyorum, benim 8 saat dersim var ve hiç enerjk hissetmiyorum kendimi
Canım bişi olmaz kalsiyumu eksik kalmaz bence.Bi süre yoluna ghirene kadar yap böle.ya kızlar benim sorunum giderke büyüyor dün bahsetmiştim bilenler bilir oğlum mama içmek istemiyor artık diye dün pınarın ilk adım sütünü aldım onu da istemiyor ee aç olunca gece iki-üç saatte bir uyanıyor mahvodum valla dün gece kafamçokkarıştı
emziriyordum zaten ona devam ediyoruz çokseverek emiyor ama süt yeterli değil doymuyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
anneme dedim gündüz hiç süt verme dedim bıkmasın özlesin biraz
gece yatarkende kaşık maması yedireyim üstüne emzirip yatırayım kaşık maması biraz tok tutar dedim gece uyanınca süt vereyim bir kere içerse belki bıkmaz ama bu seferde alması gereken kalsiyum eksik mi kalır diye endişe ediyorum pufff kafam çok karıştı yaa :çok üzgünüm:
noldu bu çocuğa anlamadım ki
iyi eğlencelerrrgünaydın ;
bende bugün anneme gidicem kalıcam birkaç gün
canım kızı pek fırsat vermiyor ceren gibi onunkidegünaydin
beyazmelek üzülme annem hep der cocouk gül misali bi bakmisin acmis etrafa gülücükler saciyorlar hasta olduklarindada gül gibi solar diyor düzelir merak etme
bu ara asorti nerde hic görükmüyo
kizlar cok süper cikmisiniz kiskandik valla ama azo cok degisigime geldi hamis fotolarda görmüsdüm valla cocuk sanki yaramis azoya cok güzellenmis
pirde su pirosun kibarligina bitiyom ya cok kibar kiz ya masaallah deyim annesi öp benim yerime pirosun yanaklarindan
canım benim oğluşta aynı bende dün gece belki doymuyordur diye süt verdim hatta içine bebe bisküvisi kattım tok tutsun diye ama yine uyandı ve emmek istedi bunlar bizi yalancı emzik gibi kullanıyor acıktıklarından değil memede uyumak hoşlarına gidiyor anca emmeyi bıraktıklarında rahat uyku uyuruz
çilekcim sade meyve suyu versen gece, oda tok tutar ama oda klo yapıyor, benimkide tombalak biliyorsun, ama ne yapayım veriyorum, çünkü ilke bir sıkıntısı olmazsa gece uyanmıyor fazla, ama senin deniz belkide açlıktan değl dediğin gibi, zaten huyu öyle,
denizannem benim de ccccccc tuşum çok zorbasıyor..m,n shift ve boşluk tuşlarımı tuna söktü..çok zor yazıyorum vallahi..on dan da çok girip yazamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?