2008 Kasım Anneleri

ahh melegim benim oglum iki saat araliksiz uyudug cok enderdir.

o yüzden yineden mamaya baslamak istiyorum,gelisimi cok iyi mama ekstra kilo aldirmaz insl.

ama mecbur baslamaliyim hic uykumuz yok cünkü.

canım benim oğluşta aynı bende dün gece belki doymuyordur diye süt verdim hatta içine bebe bisküvisi kattım tok tutsun diye ama yine uyandı ve emmek istedi bunlar bizi yalancı emzik gibi kullanıyor acıktıklarından değil memede uyumak hoşlarına gidiyor anca emmeyi bıraktıklarında rahat uyku uyuruz

o da var tabi alışkanlıklarından vazgeçene kadar böyle

günaydın kızlar
okula gitmeden resimlere bakayım diye girdim, hepinize güzel bir pazar dliyorum, benim 8 saat dersim var ve hiç enerjk hissetmiyorum kendimi
Yapma ya paar pazar hiç çekilmez
Canım bişi olmaz kalsiyumu eksik kalmaz bence.Bi süre yoluna ghirene kadar yap böle.

günaydın ;

bende bugün anneme gidicem kalıcam birkaç gün
iyi eğlencelerrr
canım kızı pek fırsat vermiyor ceren gibi onunkide
bende walla zorla fırsat yaratıyorum

Bence gündüz fazla uyutmayın kızlar.

annemde geleli fazla uyutuyo bu sefer gece fazla kalkıyor.

selam kızlar,
dersim bitti geldim, oğlum babaannede uyumuş, bende eve geldim, biraz dinlendim, bakayım dedim biraz,

beyazmelek, çilek kızlar br ara ilkede aynıydı mama içmiyordu ve açlıktan inleyip duruyordu, şmd süte başladım bisküvi koyuyorum birkaç tanede karnı doyup uyuyor, bisküv denemenizi öneririm sütün içine, yada ben daha küçükken süte başlamadan meyve suyu veryordum, çok acıkmışsa içine bir iki kaşık mama yada bisküvi atıyordum, mamayı reddeden bebek onu içp uyuyordu, isterseniz deneyin

dark hç çekilmedi valla canım, ama allahtan derse başlama saati öne alındı, aralar kısaltıldı daha erken çıkıyoruz

juliiii bakıcı durumunda gelişme varmı, bulmadıysan bir aday buldum sana özelinede yazacam şimdi

yukarıdaki mesajı neden her sayfada gösteriyorlar bleniniz varmıı? birde benim iiiiiiiiiii tuşuma bişii olmuş doğru düzgün basmıyor

denizanacim ben bisküviyi iki hafta evel biraktim,cünkü Denizin masallahi var bisküvi bize kilo olarak dönüyor canim doktorumuzda birakalim dedi.hos cok yemiyordu ama olsun..tahilli muhallebi veriyorum yatirmadan önce ama yinede uyaniyor beni mtosun,acliktanmi diilmi anlayamadim..dünde uykusuz bi gece gecirdik hala icim titriyor.

benim oglum meyva suyunuda icmiyor,verdigim an kusuyor.

bilmiyorum nasil cözücem bu durumu,biberonundan yalnizca suyunu iciyor o kadar.

mama alayimda acken filan vericem belki alisir.

çilekcim sade meyve suyu versen gece, oda tok tutar ama oda klo yapıyor, benimkide tombalak biliyorsun, ama ne yapayım veriyorum, çünkü ilke bir sıkıntısı olmazsa gece uyanmıyor fazla, ama senin deniz belkide açlıktan değl dediğin gibi, zaten huyu öyle,

sikayetci diilim,diiliz ama bazen sabah uyandigimda bi tarafimi kipirdatamiyorum.tek memeden emdigi icin bi hep bi tarafimda yatiyorum.ve sabaha kadar kac defa uyaniyoruz inanin sayamiyorum cünkü o kadar cokki.

bi ara her uyandiginda meme vermedim hemen ayagima aldim hani belki uyur diye,uyududa ama yerine koydum 5dk.sonra yine ayni seramoni:)

artik ne deniycem bende sasirdim,doktorumuza kalsa gece hic meme vermemliyim ama bunada ben dayanamiyorum cünkü cok agliyor vermeyince.

zaten iyice ögrendi kendisi gelip aciyor mmemmmmmmmmmmeee diyerek:)

poposunu dikip emiyor,o haline görüncede dayanamiyorum.olmazsa meyva suyunu bidaha deneyim ben.

cok saol tatlim fikirlerin icin.ayyy ammada cene varmis bende:)

iyintatiller meleğim..öyle yorgunum ki,yazamıyorumbile...gün yetmiyor yya...neden benim işlerim hiç bitmiyor..hiç te oturmuyorum..bunyoğunlukta kilo da verdim..

gee uyanamasından bahsetmişsinizya kızlar,ben de aynı sorunu yaşıyorum..ki ben mamaya da başladım..yatarken içiyor..gee 1 kere içiyor..çok nadir uyuduğu oluyor..ve ağlamalarımızda devam ediyor geeleri..her gee değil ama..şükür azaldı..

fırında soman var..ilkkezyapıyorum ama umarım olur..folyoyasarıp atıım..içine de soğan domates..umarım olur

denizannem benim de ccccccc tuşum çok zorbasıyor..m,n shift ve boşluk tuşlarımı tuna söktü..çok zor yazıyorum vallahi..on dan da çok girip yazamıyorum

selam kızlar
bi uğrayayım dedim eltimler üst katımıza taşınıyorlar onlara yardım ettim birazz şimdi de kızına ders yaptırıyorum tabi yağmur pek izin vermiyor(ayy bi tuhaf oldum ben yaaa kendi çocuklarımıza da ders yaptıracağımız günler gelecek mi acabaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…