- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.961
kalimero, mine çok geçmiş olsun kızlar,
kalimerocum bende eşime olur olmaz kırılıyorum benimde reglim yaklaştı onun hassaslığımı bilmiyorum ama bu psikolojidende kurtulamıyorum, adamın olumsuz dediğ birşey yok hatta beni mutlu etmek için yapmadığı kalmıyor ama ben hep depresif durumdayımkendimden hoşnut değilim bu günlerde
Kalimerom sana da geçmiş olsun.Senin kocada cozuttu herhalde.Nazar mı değdi acaba?
lavinyacım rize sabah haberlere bakarken rize de kar yağmış karkalınlığı 15 cm diye okuyuca şok oldum kar da yağdığına göre artık kesin kış geldi diye.sizin oralardan etkileniyordur tabi
bizim bebegimiz geceleri hiç uyumuyor en erken uyuduğu saat 2 ve 2 şer saat aralar lada uyanıyor ,uyanık olduğu zamanlarda da hep benim tepemde.mesela;dün 5 dk çamaşır asmaya çıktım kızım ağlamaktan katılmış eşimde durduramadığından sinir küpü olmuş.bende biraz çıkıştım galiba 5 dk oyalayamıyorsun diye baya alındı.hiç yokken bir kırgınlık işte.sonrasında karşılıklı konuştuk eşim bebeğin bizi çok gerdiğini söyledi,ona hiç vakit ayıramıyorum tabi oda bana.düşünün gece bile aynı saatte yatamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?