2008 Kasım Anneleri

maytabım sorma ya benimde 3 tane bbek ziyaretine gitmem lazımm(off sevmiyorum böyle işleri pek ama elimiz mahkummmbende aldım bugün 2 takım bide yağmura gelenlerden var hiç giydirmediğim onu vericem napimmm

ben geldim kızlarr
bir selam diyip çıkıcam
daha yeni yemek yendi masa ölece duruyor
bir bakayım dedim
ya çok yoğun bu aralar hiçbişey yapamıyorum
sinirlerim zıplamış durumda

offf cok yoruldum sanki..kocis gelince markete gittik mutfak alisverisi yaptik..neyseki eve gelince esi myerlestirdi dolaba yoksa benden hayir yoktu.simdide hindistan cevizli cayimla kekimi yiyip yaprak dökümü izliycem insl.

bizim burya kaymakamlık geldi arkadaş yemek yapıyomuş oraya
bana yardım edermisin dedi
haftada 2 gün tatlı çıkarcakmış
malzeme ondan 40 dedi
kabul ettim sanki,
çevresi genişliyomuş
yemeğide beraber yaparız çoğalırsa yetişemem dedi 2 velette onda var
ok dedim inşallah olur bu işde evde harçlığımı çıkarırım hiç olmazsa

hadi hayirlisi olsun canim,istiyordun zaten sen calismak..senin ici nzevkli bile olur zaten mutfakta dahisin..

maşallah cicim ihtilal falan çıkarsa sendeyizzzemuszemus

tamam canım bakarımm

selam kızlar
oğluşu yıkadım, uyuttum, benimde canım çıktı çok yorgunum, sabah okula girmeden bakmıştım çok sayfa olmuş, biraz okudum ama hiç bişii kalmadı,

mmmfcim hayırlı olsun işin çok güzel bir gelişm, böyle başlanır sonra büyür inşallah

maytabım hayırlı olsun canım işin en azından dediğin gibi harçlığın çıkar 4 veletle harikalar yaratırsınız:)

:roflol::roflol:fatih sabahçı öğlende yaptıklarımı alıcak
fatih geldiğinde işim bitmiş olucak
yaa paradan ziyade ben kendimi çok işe yaramaz hissediyordum ne zamandır nedense halbuki totom yer görmüğyo ama

fatih zaten büyür durdan sustan anlarda memo insl.rahat verir sana..

ben yemegimi bile yapamiyorum bazen,ama memo izin verir sanada halledersin isini.

maytabım senin adına sevindim.. güzel gelişme gızzzz..
ne güzel hem evinde olacan hem her zaman yaptığın yemeklerden birkaçını yapp para kazancen çoook güzel .. kolay gelsin şimdiden.. sen marifetli hatunsundur memoya rağmen altından kalkarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…