- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.321
beyazmelek canım biberon mamasının içine bebe büsküvisi atmayı denedin mi mesela 150 ccye 5 büsküvi falan mama tadı kalmıyor büsküvi konuncaaa
denedim canım denedim olmadı o bile kar etmedi halbuki bisküvili süte bayılırdı :uhm:
kalımero ramazanda epey bı kılo vermıstım esım sankı ınadına yapıyor gıbı buskıvıler ve cıkulatalar almıs bı poset gelde yeme
kalimeroo emiralp 11 aylık olmuşş hadi gözünaydın canım kaldı 1 ayyy yaşınaaa:))
evet canım tsk ederım
heyecan sardı bıle bızı
davetıye, muzık, kıyafet, hedıyeler ve en onemlısı pasta
slayt ısı dustu bır de aklıma dogum gunune ozel
cok ısım var coookkk
ama hepsını halledıcem ınsa allah
Lavinyacım yeni dişiniz hayırlı olsun, darısı diğerlerine.
Kalimerocum sizinde 11.ayınız kutlu olsun.Gerisayım başlıyor demek.Nerde parti veriyoruz?
Koordinatör olunca bööle oluyo demek.Artık bizim doğum günlerinede bir el atarsın canım:))))
selam kızlar
minikcim kutlarım 11. ayınızı
lavişcim dişinizde hayırlı olsun ..
bizde piraye ile kahvaltı yaptık bu sabah ,dışarı çıktık sonra parka gittik falan filan ,yeni düştüm eve ancak..
ayy kızlar selam nasılsınız bakiim herkes iyimi çilek geçmiş olsun canımm
bizim burun akıntısı ve tıkanıklık hala devam ediyor yaaa ne zaman geçecek peditusunda son günü ama
bana mısın demedi valla geçse artııık yaaa
dün kasaptan kemik aldım onu haşladım suyunu aldım çorbalarına katmak için lokumun
siz yaptınız mı böle bişey
bir de domates getirmiş kociş kışlık yapıcam artık onu da çok güzel domatesler
bu arada yapacak olan varsa buzluğa koymayın kızlar
domatesi kaynatın kavanozlara koyun sıcakken ağzını kapatıp ters çevirin
böylece dışarda uzuuuun süre saklayabiliyorsunuz ama dolabada koymayın evin serin bir yerine koyun
ben kilere koyucam 8 kilo almış zaten bugünde onu hallediyim fasülye işini hallettim
benden bölee
miniğimm 11 ayınız kutlu olsn cicimm
ayy bu arada avatarın yanında ki mavi çizgi ne yaaaa
ay sen söleyince farkettim.bizim oğlanında cep tel ve pc ler dışında resmi yoookgünaydın kızlar
günaydın denizannem
diğer topikte minikmandallar falan demişsin ya aklıma bi başka fikirler geliyo bende o minik mandallardan var 2 poşet almıştım 6şardan 12 tane var ama 2 tanesini bebek hediyesine takmıştım
gene bulurum
o mandallara memonun resmini takıp arkasınada küçükkmagnet yapıştırabilirim
kimsede memonun resmi yok buna bizde dahil
eringeçlikten gidip çıkarmadık
aynı anda pcye ve telefonlara bişey olsa kalıcaz ortada
çocuk diicek evlatlıkmıyım ben neden bebeklik resmim yok
dijitalin taneside 50 kuruş burda çok pahalı geliyobana
varmı daha ucuz biyer bu yakada bilenler yazsın lüten
geçmiş olsun annene cnm.bende çok uzun zamandır çalıştığımdan evde uzun süre kalmak sıkıyo.günaydın kızlar iki gündür nete giremedim çünkü işe gelemedim.annem rahatsızlandı haliyle Buğrişe baktım bende evde kalıp.Çok güzeldi aslında ev hanımı olmak :) oğlumla olduğum için iyiydi ama yoksa patlarım ben evde gibime geliyo.1998 yılından beri full time çalışıyorum yaa.Yaşlandım valla( neyse hepinizi buraları özledim alışkanlık yaratmış burası bendeee.insan girmeden yapamıyo valla:)
tekrar geçmiş olsun hayatım.kızlaar oğlanı götürdüm sağlık ocağındaki ebe teyzelerimizle de konuştum durumu onlarda bunun çok normal olduğunu sölediler endişelenmeme gerek yokmuş sonuçta gündüz yemek yiyorsa ve gece anne sütü de alıyorsa yeterli dediler içim biraz rahatladı onlarla konuşunca da bakalım artık
kulak enfeksiyonu ile de ilgili olabileceğinden bahsetti ar ara dene ama çok sık boğaz etme çocuğu dediler biraz hastalığı geçene kadar zorlamayayım bakayım sonra bir daha denerim
kızlarrr söylemeyi unuttum yağmur sonunda 3.dişini üstten çıkardı yaa dün kaşıkla vurdum çıkmış çok sevindim valla 2 aydır bekliyordum ha çıkacak ha çıkar diye 2 aydır ishalimiz var nerdeyse çok huysuzdu ve 1 haftadır doğru dürüst yemiyorduu bugün yedi çok şükür yalnız bizde alttaki 2 dişin yanı çok kabarmıştı üstten çıktıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?