2008 Kasım Anneleri

kalımero ramazanda epey bı kılo vermıstım esım sankı ınadına yapıyor gıbı buskıvıler ve cıkulatalar almıs bı poset gelde yeme

canım kılo problemım yok ama dıs problemımde olmasın ıstıyorum
habıre tatlı bırseyler yemekle mesgulum

beyazmelek donemsel bır durum sanırım
benım oglumda su an hıcbır sey yemek ıstemıyor

kızlarrr söylemeyi unuttum yağmur sonunda 3.dişini üstten çıkardı yaa dün kaşıkla vurdum çıkmış çok sevindim valla 2 aydır bekliyordum ha çıkacak ha çıkar diye 2 aydır ishalimiz var nerdeyse çok huysuzdu ve 1 haftadır doğru dürüst yemiyorduu bugün yedi çok şükür yalnız bizde alttaki 2 dişin yanı çok kabarmıştı üstten çıktıııı

kalimeroo emiralp 11 aylık olmuşş hadi gözünaydın canım kaldı 1 ayyy yaşınaaa:))

evet canım tsk ederım
heyecan sardı bıle bızı
davetıye, muzık, kıyafet, hedıyeler ve en onemlısı pasta
slayt ısı dustu bır de aklıma dogum gunune ozel
cok ısım var coookkk
ama hepsını halledıcem ınsa allah

Lavinyacım yeni dişiniz hayırlı olsun, darısı diğerlerine.

Kalimerocum sizinde 11.ayınız kutlu olsun.Gerisayım başlıyor demek.Nerde parti veriyoruz?

Koordinatör olunca bööle oluyo demek.Artık bizim doğum günlerinede bir el atarsın canım:))))

selam kızlar

minikcim kutlarım 11. ayınızı

lavişcim dişinizde hayırlı olsun ..

bizde piraye ile kahvaltı yaptık bu sabah ,dışarı çıktık sonra parka gittik falan filan ,yeni düştüm eve ancak..

Lavinyacım yeni dişiniz hayırlı olsun, darısı diğerlerine.

Kalimerocum sizinde 11.ayınız kutlu olsun.Gerisayım başlıyor demek.Nerde parti veriyoruz?

aslında dısarıda yapmayı cok ısterdım ama kıs olması ve dısarıda yaparsam cagırmak zorunda oldugum ama benım hıc haz etmedıgım ınsanlar (bknz.orumcek) sebebıyle evde yapmaya karar verdım
cocuk agırlıklı olacagından daha eglencelı olur dıye dusunuyorum
ama evde olacak dıye partı havasından cıkmadan her turlu hazırlıktan mahrum kalmayalım dedık

ayy kızlar selam nasılsınız bakiim herkes iyimi çilek geçmiş olsun canımm
bizim burun akıntısı ve tıkanıklık hala devam ediyor yaaa ne zaman geçecek peditusunda son günü ama
bana mısın demedi valla geçse artııık yaaa
dün kasaptan kemik aldım onu haşladım suyunu aldım çorbalarına katmak için lokumun
siz yaptınız mı böle bişey
bir de domates getirmiş kociş kışlık yapıcam artık onu da çok güzel domatesler
bu arada yapacak olan varsa buzluğa koymayın kızlar
domatesi kaynatın kavanozlara koyun sıcakken ağzını kapatıp ters çevirin
böylece dışarda uzuuuun süre saklayabiliyorsunuz ama dolabada koymayın evin serin bir yerine koyun
ben kilere koyucam 8 kilo almış zaten bugünde onu hallediyim fasülye işini hallettim
benden bölee

Koordinatör olunca bööle oluyo demek.Artık bizim doğum günlerinede bir el atarsın canım:))))

ben kendı capımda ev partısı duzenlemeye calısıyorum
eger yardımım dokunacaksa seve seve canım

tsk ederım canım
ne guzel kahvaltılar, parkta gezmeler falan
bende ıstıyorum yaaa

Ben de evde olmak istiyorum.Temizlik, yemek, kışlık hazırlamak istiyorum.Ya benim burda ne işim varmafoldumben

miniğimm 11 ayınız kutlu olsn cicimm

ayy bu arada avatarın yanında ki mavi çizgi ne yaaaa

tsk edeırm canım
bende bunu merak edıyorum ama bılemıyorum
ogrenırsen benı bılgılendırırsın dı mı

canım benım babam sureklı ılıklı kuzu kemıgı getırır
bız onu kaynatıp buz kalıplaırna dokerek saklarız buzlukta
ve her yemek ya da corbasına bır kalıp atarak kullanırız canım

kıslıklar ıcınse benım domateslerımı annem senın dedıdgın gıbı yaptı
kaynatıp blendırdan gecırdıkten sonra sıcakken kavanoza koyarak sıcak sıcak kapadı
kılerde saklıyorum hıcbır sey olmuyor

ay sen söleyince farkettim.bizim oğlanında cep tel ve pc ler dışında resmi yoook
en kısa zamanda fotoğrafıçıya gidip çektirelim..
geçmiş olsun annene cnm.bende çok uzun zamandır çalıştığımdan evde uzun süre kalmak sıkıyo.
ama arada bikaç gün evde kalmak fena olmazdı..
tekrar geçmiş olsun hayatım.
bencede çok üstüne düşme.rahatsızlığından iştahının olmaması normaldir..

yeni dişleriniz hayırlı olsun canım:)

julicim sakın umudunu yitirme canım.inş. en kısa zamanda en iyisini bulursunuz..
bende önüme gelen herkese sölüyom.çileğin dediği gibi nekadar yayılırsa okadar çok sonuç olur..

şu ortadaki mavi çizgimi?
sanırım bir üst seviye geçmek için gereken puan..
kalimerocum bende kışlık domateslerimizi sizin gibi yapıyorum.
kışın mümkün mertebe domates ve salatalık almam..

bende kışlıklarımı hazırladım
barbunya ve bezelye yaptım 10 ar poşet ,haşlanmış mısır ,elmalı kurabiye içi ,sigara böreği ,közlenmiş patlıcan ve biber ,dolmalık biber ,sivri biber koydum buzluğa ,domatesler annemin bahçeden organik onlarıda kaynatıp kavanoza koydum 15 kavanozda ondan var 5 tane de biberli var melemenlik . patates soğan da aldık çuvalla ,bizden bu kadar kışlık olarak..:)) artık ihtilal filan çıkarsa hazırlıklıyız kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…