2008 Kasım Anneleri

eylul maasallah tam tekmıl hatunsun
bızde oyle kıs hazırlıkları cok fazla olmaz
benım annem ıste yaptrı bırseyler
barbunya koydu bırkac tane, fasulye, domates falan
ama domates benım favorım her zaman cunku
bende azo gıbı kısın domates salatalık almayanlardanım ıyı oluyor pure domates

asortıe kızının sıkayetının gecemedıgınden bahsetmıstın canım
hastalıklar topıgınde aslında farkında olmagımız bır hastalıktan bahsettım
semptomları soguk algınlıgı ıle aynı olan
ıncele ıstersen belkı doktora goturmen gerekır bu kadar zaman duzelme olmadıysa

cıtos gelseydı daha ıyı bılgılendırırdı bızı ama yok ıkı gundur

eylülcüm çok hamarat gördüm seni canım..
maşallah..
bende çok severim kışlık hazırlamayı.
attım dolaba bikaç bişey.
ama önümüz kurban,
etlerede biraz yer bırakmak lazım..

Beyazmeleğim ısrar etme canım.Acıksın iyice.Bi derdi var herhalde.Hasta olduğu için de olabilir.Geçici canım ya.Kaç kg oğluş?

canım kılo problemım yok ama dıs problemımde olmasın ıstıyorum
habıre tatlı bırseyler yemekle mesgulum

beyazmelek donemsel bır durum sanırım
benım oglumda su an hıcbır sey yemek ıstemıyor

evet yaa dönemsel olduğunu düşünmek istiyorum bnede

oy oy değişik fikirlerimizi paylaşalım yaa bende değişik şeyler istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor uğraşacak vaktim de olmadı daha

ben davetiye , hediye ve pasta işini hallettim..slayt yapmaktan vaz geçtim , palyoça arıyorum şimdi , inşallah uygun fiyata bulabilirim.. bu arada kocam nedeniyle baya şanslıyım kendisi mini disco deneyimi nedeniyle partide tüm çocuklara çeşitli oyunlar oynatacak , danslar yaptıracak

sayfayı açık bırakıp gitmişim yine..arkadaştaydım yeni geldim..benim cücük uyumadı oradı...arkadaşı vardı...eve geldik attım salıncağa hemen teslim oldu..ohhhh kolumkopmuştu sallamaktan..

d.günü işini ben deha düşünmedim kızlar...burası lojman..herkesle tanıştık ama kimseyi çağıramam..herkesin en az 1 çouğu var...bebek doğuran gelmiş haklıolarak..bakalım düşüneyim ..ama ben sizin yaptıklarınızı yapamam vallahi...bravo size...yaşlandım mı ne

selamlar,
bugün anca gelebildim..
dün gece yine uykusuz bir gece geçirdim bir kaan bir kerem mızır mızır sabahı ettik yatakta keremi yatakta ayağımda kaç kere salladım hatırlamıyorum yani... hiç bir sorunları yoktu yine diş sıkıntısı keremin 4. kaanın 6. geliyor..
sabahta onlar uyuyunca biraz evde dolandım.. işde yapılacakları yapıp gelmem bu saati buldu tabi birde onca sayfayı okumak var bunun içinde..
kalimerocum 11. ayınız kutlu olsun..
hasta olan bebişlerle annelerine geçmiş olsun..
asorti ve eylül afiyetle yiyin kışlıklarınızı..
bende bayramda kayınvalidem gelince turşu kurduk o gidince koca lahana bana kalmıştı onuda havuçla birlikten ben kurdu bir kısmını sarmalık haşladım buzluğa kırmızı biber almışlardı onuda anca dün fırında közleyip soydum kabuklarını sirkeli sarımsaklı zeytinyağlı turşu gibi yapacağım o halde bekliyor dolapta ..
kışlık sebze olarakta bir tek 9 poşet bamya koydum birde 4 tane mısırın tanelerini ayıkladım koydum garni olarak..fasulye ve bezelye koyamadım uzun zamnandır pazara çıkamadım çünki..marketten alınanda çok iyi olmuyor ne bileyim..patlıcanıda sevmiyorum buzluktan çıkınca koymadım oyüzden.. zaten aldığım bir kilo sebze bana 4 pişirimlik oluyor bende ne yemeği yapacaksam ona göre hazırlayıp buzluğa koyuyorum hem pişirirken hazır oluyor hemde çabuk pişiyor.. geçen ıspanağımı birazını yemeklik birazını böreklik ayıkladım koydum buzluğa..
ha bu arada hani sizlere brokoli çorbası tarfi istiyorum diye yazdım ya geçen sisn ve netden aldığım tariflerin karışım kolay bir tarifle pişirdim çorbamı oğlanlar sevdi içtiler hatta haşlanmış brokolilerden tatsız tuzsuz öyle yedirdi babbası yediler bizde şaşırdık.. demekki ne olursa olsun arada değişik şeyler istiyorlar..

Son düzenleme:

kız ne çok şey yapmışsın..okurken yoruldum ben..sen yaparken kimbilir neyoruldun

bu kış hiç bir şeyimyok..dolabımküçük..eve ait dolap....ama doates yapsammı ya konserve..zamanı geçmedideğil mi kızlar

nazlıcım brokoliyi bende sebze çorbalarına koyuyorum maşallah benimkide seviyo.
ha bide bamya yemeğinide çok seviyo..
biraz pirinç pilavıyla karıştırıyorum.
bayılıyo..

minisim kutlarim 11.ayinizi canimcim.

massallah eylule ve asortiyee ben hayatta yapamam öyle seyler yaaa.

laviscim hayirli olsun disleriniz canim.

nazlim insl.bu gece rahat uyur senin bidikta,sende dinlenirsin.

hepinize teşekkürler darsıı diş çıkaraayanların başına kolay çıkartsınlar inş:)
neyse kızlar ben bi kayınvalideme ineyim tavuk yapmış gidim de alayım bariii yağmur da adysısı geldi oynuyor onunlaaa daha çamaşırım var asılacak offf hava da soğuk kuruma da kurumuyorr

sağol çileğim inşallah bu geceyi rahat geçiririz bugün bütün gün leyla gbi dolandım ya..
bende ilk kez brokoliyi sade verdim sevindim yediklerine bu akşamda biraz vereyim dün çorbasının yanında yemek olunca koymadım haşlanmış az brokolim onuda yoğurtlu yedireyim bakalım bende akşama hafi yemiş olurum..
bu ara ne çok tatlı yedim yaa..(
sölemesi ayıp kadayıf yaptım bayrama güzel olmuş ama şerbeti az gelmiş bir kere yediler ben sonra şerbet döktüm tekrardan daha güzel omuş ama ilki gibi olduğunu düşündüler sanki o yüzden bir daha kaynım ve kayınvalşidemlere çıkarmadım bana kaldı eşimle kaç gündür yiyoruz bitmedi ya..
bir daha tatlı olarak kadayıf yapmayacağım ne çok şerbet istiyormuşş...
ama eşim künefemi beğendi annesi bize tuzlu köy peyniri vermişti ondan istedi eşim künefe olmaz dedim baktım canı istiyor az kadayıf ayırıp tavada yaptım tabi peyniri sıcak suda ve suyunuda bir kaç kez değiştirerek 2 gün beklettim ne kadar güzel olmuş ılık ılık güzel gitti eşim keşke hepsini böyle yapsaydın dedi ama bir kilo kadayıfı nasıl pişireyim künefe olarak neseeee dediğim gibi kulağıma küpe oldu bir daha zor yaparım kadayıf şerbetinden dolayı..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…