2008 Kasım Anneleri

yagmur arabaların yanında beklerken bi amca geldi..
geçen senede buna benzer bi kaza olmuş ve 2 küçük çocuk ölmüş..
amca, bir değil iki öküz kesseniz yeridir..Çookkk büyük kaza atlattınız çooookkkkk diyor..

GÜNAYDIN KIZLAR
BU SABAH DAHA İYİ AÇTIK GÖZLERİMİZİ GÜNE AMA 6 'DAAAAA
İNŞALLAH HERKEZE GÜZEL BİR GÜN OLUR

MAYTABIM İŞ BULDUN SONUNDA HE ENDİNE ALLAH KENDİ EV YEMEKLERİNİ YAPTIĞIN LOKANTALAR ZİNCİRİNİ AÇTIĞINIDA GÖSTERSİN BİZE İNŞALLAH

YASMİNCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SANADA AMA AKLIMA TAKILDI SEN YAVRUYA MAMA HAZIRLARKEN BABA NAMZETLERİ BAKIVERSE 2 DAKKA OYALA OLMAZMI DİCEM VAZGEÇTİM ALDIM SÖZÜMÜ GERİYE

MİNİK BENİ ATLADIN BEN ATLANCAK KADUNMUYUM -tatlicadiarzu-
O TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVARDAN BEDNE ALDIM MERAK ETME BÖLE NALET BİŞİ OLAMAZ AMA ALLAHTAN BEN EVDEKİNİ KAPATMADIM NAPARDIM YOKSA HER AY 2 ADSL ÖDÜYORUM BİDE 24 AY SÖZLEŞMELİYMİŞ BEN SONRADAN ÖĞRENDİM GİRDİ KAZIK GİRDİ
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANA GELECEĞİNE ELBETTE Kİ MALA GELSİN KARŞI TARAF İÇİN MAL DAHA ÖNEMLİ DEMEKKİ ALAH KORUMUŞ

Kalimerocum teşekkür ederim.Valla herşeye cesaretli ama yürümeye değil.Yürüteciyle karanlık odalara falan korkmadan giriyo tek başına.Tek elini bırakınca ağlamaya başlıyo.

Mmmfcim sağol canım.Yeni işin de hayırlı olsun.Bol kazançlar, başarılar canım.

zeynam senı atlarmıyım canım
sabah erkenden kalkamanıza ragmen ıyı olmanıza sevındım

sende bır hazırlık yok mu
sabahtan bu yana dogum gunu ıcın fıkırler edınıyoruz kendımıze
sen nasıl dusunuyorsun

işte geldim burdayımm :))

günaydın kızlarr
sabah sabah eşimle sağlam bir tartışmanın ardından geldim işe
ama hala ateş püskürüyor vaziyetteyim
neyse işlerin yoğunlugundan unuturum akşama kadar :))

hilalcim geçmiş olsun tatlım ya
gerçekten cana geleceğine mala gelsin
ama anlamaz işte karşı taraf insan oğlu çiğ süt emmiş işte .. herkes bir ben merkez hayat yaşıyor ..

yasmincim senin ufaklıktı galiba yataktan inen
ay allahtan bişey olmamış
ama artık iyice büyüdüler bu canavarları hafife almamak lazım

11. ayını dolduran tüm kuzuları öpüyorum

Hilalcim 11.ayınız kutlu olsun.Diğer 11.ayını dolduran anne ve bebişleri de.Zaman nasıl çabuk geçti? 2li tarama 3lü tarama, doğum anıları ve geldik 1.yaş kutlamalarına.Allah yavrularımıza ,sevdiklerimize sağlıklı nice mutlu aylar yıllar nasip etsin.

[ı]canım valla sizinkilerin yanında ben baya baya sönük bir gece yaşayacağım sanırım çünki 2 ailede de böle kutlama gelenekleri sıfır yani bizimkilerde %50 varda eşimin taraf %0
planım şöle olacak ;
izmitin en iyi pastanesinde bol çikolatalı 1 şeklinde pasta yaptırlacak gelenlere anı magnet yaptırılıp verilecek ben hayatta uğraşamam birde slayt gösterisi olcak

[/ı]

günaydın kızlar nasılsınız

ben bugün iyiyim çok şükür oğluşum bugün saat 4e kadar uyudu kalktığında da zorlamadan mama falan diye emzirdim biraz bakıştık koklaştık falan uyudu şükür sonra da sabah 08.10 gibi kalktı rahatsızlığı geçiyor sanırım yavaş yavaş

bu haftalarda anneye acayip düşkün oldu bu çocuk yaa sizde de öle mi kızlar sölemesi ayıp tuvalete bile onunla gidicem neredeyse kapının önüne gelip oturuyor açmaya çalışıyor açılmayınca ııh-ıh-ıh diyerek bekliyor orada nereye gitsem ama sürekli peşimde kucağına al diyor
geceleri kendi kendine yatan çocuk bana sarılıp uyuyor anlamadım gitti
artık özlemin iyice farkına varıyor sanırım dün sabaha karşı kalktığında bile normalde emer yatağına koyardım döner arkasını yatardı dün yarım saat yerde minderde yan yana yattık biraz sarıldı dokundu falan öle uyudu

kalimerocuğum 11. ayınız kutlu olsun ay şaka maka 11. aylara girdik geçmişi okuyamadım yaa ne planlar yaptınız doğum günleri ile alakalı
dün akşam markete gittik alışveriş için orada kurabiye kalıplarından aldım benim yoktu böyle kelebekli ağaçlı çocuk şekilli falan onunla kurabiyeler yapmak istiyorum hani renkli kurabiye oluuyorya kızlar pembe mavi falan onları nasıl renklendiriyoruz :uhm:

haa bu arada slaty programını indirdim ama çalıştıramıyorum çalışması için bişey daha inmesi gerekiyrmuş onu da indiremedim bir türlü sanırım yapamayacağım slayt yaa :çok üzgünüm:

Herkese günaydın şekerler..
Uykusuzkluktan ölüyorum.Gece4,30 uyandım oğluş üstünü açmış örtiyim dedim.Baktım oratalık mis gibi mok kokuyor. altı pişmesin diye değiştirdim.Tabii benim yavrunun uyku gitti yatakta döndü durdu sonra mızıldamaya başladı.Kalktık oturduk oyun oynadık 5 ten 6,30 a kadar ve gözlerim fena halde yanıyor su anda.

çitoscum ay zor olmuş senin için altını değiştirince zaten uykuları kaçıyor hemen
benimki de gece kalkınca biraz yüz versem hemen oynayacak benimle ama ben mümkün olduğunca ona fırsat vermemeye çalışıyorum fısıltıyla konuşuyorum ışığı yakmıyorum gözlerimi kapatıyorum yere atıp uyunması gerektiğini anlıyor biraz

ayy mmmfcim söyleyeceğim unutuyorum

kız ne iş olsa yaparım diyordun buldun mu bir iş şimdi çok ii olmuş çok sevindim valla sende artık bir iş kadınısın kaydirigubbakcemile5

zeynacım benım esımın aılesı de bu tur organızasyonları kendılerı yapmazlar ama yapılana da davet etsende kırk turlu bahene bulurlar
kedının cıger olayı yanı

ama ben kendı capımda arkadaslarımın cocukları ve yegenlerım olmak uzere cocuk agırlıklı bır kutlama dusunuyorum
guzel eglencelı ve evde olacak ama her turlu sey olsun ıstıyorum
onun ıcın elımden gelenı yapmaya calısıcam

beyazmelek canım benım oglusta yapısık ıkız mısalı gezıyor benımle
kurabıye tarıfı ve fıkırler ıcın dogum gunu topıgıne bak canım

Beyazmeleğim benimkide öyle.Bıkıyorum artık.Yemek yapılacak, ütü, çamaşır.Onlarla uğraşırken paçamda bi sürüngen.Bazen iş bitiyo oturuyorum, 1bardak çay içirmiyo.Evi geziyoruz yanak yanağa. Aynı şeyler yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…