- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.441
O TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVARDAN BEDNE ALDIM MERAK ETME BÖLE NALET BİŞİ OLAMAZ AMA ALLAHTAN BEN EVDEKİNİ KAPATMADIM NAPARDIM YOKSA HER AY 2 ADSL ÖDÜYORUM BİDE 24 AY SÖZLEŞMELİYMİŞ BEN SONRADAN ÖĞRENDİM GİRDİ KAZIK GİRDİkızlar herkeslere gunaydın gunun acılısını ben yapam. gece 12.30 a kadar ınternet denen tek dısı kalmıs canavara gırmeye calıstım vınnn mıdır zınn mıdır nedır sınır ettı benı ya bır turlu baglanamadı.ayyyy bır de 3 g muc g dıye hava satıyolar alsana 3 g hadı acıl bı ısım olsa ne olacak. sıkayet edecem bunları ya.dun o kadar ugrastım buraya gırebılmek ıcın anlatamam.bırde uyanıca hemen deneyım dedım hemencecık gırdı sınır sey ya.
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANA GELECEĞİNE ELBETTE Kİ MALA GELSİN KARŞI TARAF İÇİN MAL DAHA ÖNEMLİ DEMEKKİ ALAH KORUMUŞgünaydın kızlar..
ve günaydın yagmurcugum...
dün akşam öyle kötü bişey olduki anlatamam..
misafirliğe gitmiştik.akşam eşimde kızımı okuldan alıp geldi ve yarım saat daha oturup kalktık ve ne görelim araba eşimin park ettiği yerde yok.Biz şaşkınlıkla nerde bu araba diye bakınırken polisler geldi.Onlara soracakken onlar bize şu plakalı araç sizinmi diye sordular..Çok şaşırdık..Resmen şok olduk..Evet bizim araba dedik ne oldu dedik..Araba arka arka 500 mt. kadar gitmiş..bi arabaya çarpmış, dönmüş, bi çam ağacına ve ondan sonrada kocaman bi ağaca çarpıp durmuş..Arabanın ön tamamen gitmiş..Allahıma şükürler olsunki mala geldi..ya insanlara çarpsaydı, ölüm olsaydı, yaralanma olsaydı biz ne yapardık..
eşim bu konularda gerçekten ama gerçekten çok dikkatlidir..Nasıl olduda el frenini çekmemiş..Nasıl olduda arabayı boşta bırakmış..İşte başımıza gelecek olunca oluyor..
Bu arada bizler şükür ederken arabasına çarpılan kişide bu arada para derdinde kızlar..Varmı böyle bişey yaaa..Neymiş değişeni olunca arabayı degerinin baya altında satabilirmiş..burda tek magdurun kendisi olduğuymuş, falan filan..
Biraz insan olsalardı eşimlede konuştum gerçekten çok üzüldük onlara..tabiki magduriyetini gidermeye çalışırdık..Ama adamın eşide gelince resmen bizimle sokak kavgası yaptılar..Eşimde tabiki magdur olma mahkemeye ver..Al ne alacaksan dedi..
Allahım sana tekrar tekrar şükürler olsunki cana gelmedi..
Bizler inançlı insanlarız..
Her şerde bi hayır aramayı biliyoruz..
İşte böyle kızlar..Şu an içim titriyor(((((((((((
[ı]canım valla sizinkilerin yanında ben baya baya sönük bir gece yaşayacağım sanırım çünki 2 ailede de böle kutlama gelenekleri sıfır yani bizimkilerde %50 varda eşimin taraf %0[ı]zeynam senı atlarmıyım canım[/ı]
[ı]sabah erkenden kalkamanıza ragmen ıyı olmanıza sevındım[/ı]
[ı]sende bır hazırlık yok mu[/ı]
[ı]sabahtan bu yana dogum gunu ıcın fıkırler edınıyoruz kendımıze[/ı]
[ı]sen nasıl dusunuyorsun[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?