2008 Kasım Anneleri

ayy lavişcim bizim eski sabah kavgalarımızı hatırladım bir anda bizde aynen öle kavga ederdik her sabah tabi bir fark var geç kalan ve bekleten hep ben olurdum naniknanik eşimde bu konularda pimpirikli dın dın dın konuşur durur nerdesin geç kaldık yine yetişemeyeceğiz vs...
neyseki bu eve geçince kurtulduk kimse kimseyi beklemek zorunda değil o hazırlanınca çıkıp gidiyor ben sonra gidiyorum kurtulduk

bizdede aynı sıkıntı var..benim okulum merkezden uzakta..eşim sabah önce kızımızı sonra beni bırakıyo..ama benim saat 8:30 işe gelmem gerekirken sabah 7:45 de okulda oluyom..benim kocişin pimpirikliğinden okulu önce kendi açar sağolsun..illak ii saat 08:00 de okulda olmalımış onların drside 8:25 te başlıyo ha..ama yokkk..öğretmenken böyle müdür falan olsa eve hç gelmeyecek gibi...

neyseki beyazmelekcim sen kurtulmuşsun ama bizde bu imkansız benim çalıştığım yerde ne ev var nede dam..dağın başııı

merhaba kızlar bizde 11 aylık olmuşuz yaşasın dogum günümüze 1 ay kaldı

canım kutlarım 11. ayınızı...:asigim:

merhaba kızlar bizde 11 aylık olmuşuz yaşasın dogum günümüze 1 ay kaldı

canıııım sizinde 11. ayınız kutlu olsun büyüyor bebişlerimiz ne güzel

bizdede aynı sıkıntı var..benim okulum merkezden uzakta..eşim sabah önce kızımızı sonra beni bırakıyo..ama benim saat 8:30 işe gelmem gerekirken sabah 7:45 de okulda oluyom..benim kocişin pimpirikliğinden okulu önce kendi açar sağolsun..illak ii saat 08:00 de okulda olmalımış onların drside 8:25 te başlıyo ha..ama yokkk..öğretmenken böyle müdür falan olsa eve hç gelmeyecek gibi...

neyseki beyazmelekcim sen kurtulmuşsun ama bizde bu imkansız benim çalıştığım yerde ne ev var nede dam..dağın başııı

canım kutlarım 11. ayınızı...:asigim:

ay işte erkekler böyle olunca çok kötü ben kurtuldum ama senin için imkansızmış o yüzden artık allah sabır versin diyeyim

H.minecim sizinde 11.ayınız kutlu olsun.

Andinacım sağol güzelim.

Laviş benimki de öyle.Biliyosun buraların en kazması benim kocam.Ben de ona ağız eğmemek için seneye araba alacam.Arabamız var ama ben onun çenesini çekemem.Seneye kendi arabamı alacam.Oğlum büyüsün biras.

günaydın kızlar..
ve günaydın yagmurcugum...
dün akşam öyle kötü bişey olduki anlatamam..
misafirliğe gitmiştik.akşam eşimde kızımı okuldan alıp geldi ve yarım saat daha oturup kalktık ve ne görelim araba eşimin park ettiği yerde yok.Biz şaşkınlıkla nerde bu araba diye bakınırken polisler geldi.Onlara soracakken onlar bize şu plakalı araç sizinmi diye sordular..Çok şaşırdık..Resmen şok olduk..Evet bizim araba dedik ne oldu dedik..Araba arka arka 500 mt. kadar gitmiş..bi arabaya çarpmış, dönmüş, bi çam ağacına ve ondan sonrada kocaman bi ağaca çarpıp durmuş..Arabanın ön tamamen gitmiş..Allahıma şükürler olsunki mala geldi..ya insanlara çarpsaydı, ölüm olsaydı, yaralanma olsaydı biz ne yapardık..
eşim bu konularda gerçekten ama gerçekten çok dikkatlidir..Nasıl olduda el frenini çekmemiş..Nasıl olduda arabayı boşta bırakmış..İşte başımıza gelecek olunca oluyor..
Bu arada bizler şükür ederken arabasına çarpılan kişide bu arada para derdinde kızlar..Varmı böyle bişey yaaa..Neymiş değişeni olunca arabayı degerinin baya altında satabilirmiş..burda tek magdurun kendisi olduğuymuş, falan filan..
Biraz insan olsalardı eşimlede konuştum gerçekten çok üzüldük onlara..tabiki magduriyetini gidermeye çalışırdık..Ama adamın eşide gelince resmen bizimle sokak kavgası yaptılar..Eşimde tabiki magdur olma mahkemeye ver..Al ne alacaksan dedi..
Allahım sana tekrar tekrar şükürler olsunki cana gelmedi..
Bizler inançlı insanlarız..
Her şerde bi hayır aramayı biliyoruz..
İşte böyle kızlar..Şu an içim titriyor:((((((((((((

canımcım cok cok gecmıs olsun allah korumuss cana gelıcegıne mala gelsın kazma adamada :oklava:

Ben de gece kaza atlattım.Oğlum 1,30 gibi uyandı.Ben de mamasını yapıp yanına gideyim dedim.Ağlıyo yavrucak.Ama ses yakınlaşmaya başladı.Bir de baktım odasının kapısının arkasına oturmuş ağlıyo. Yatağı parmaklıklı ve kapısı var menteşeli.Paşam uyandığında yatağın kapısını zorlamış,açmış ve düşmüş.Kafa vurma sesi duymadım muhtemelen popo üzeri düşmüş yada sürünerek inmiş.Onu oda kapısında görünce şok oldum.Neyseki ciddi bişi yoktu.Yumuşak bi iniş yapmış.Mamasını yedi ve uyudu.Şükürler olsun.Bu arada oğlumun burnu ve boğazı biraz daha iyi fakat öksürük çok şiddetli.Bana da bulaştırdı.O iyi olsun da ben çekerim.Bizde de durum bu.Rabbim beterinden saklasın.

anıla cok cok gecmıs olsun gun gectıkce daha bı hareketlenıyor yawrularımız

bu arada bızde 11 aylık olduk
hılal ve h.mınecım 11. ayınız kutlu olsunnn:emir_bebek::nazar:
kutlamayı unuttugum varsa onlarında 11. ayı kutlu olsunn :emir_bebek:

mmfcim yeni işin hayırlı olsun canım.
yasmin sanada hem geçmiş olsun cnm.öksürük için sabah kalkınca aç karnına 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi ver hayatım çok iyi geliyo.sende içebilirsin.

hilal sizede çok büyük geçmiş olsun.valla allah korumuş canım..

11.aylarını dolduran bebişlere kocaman maşallah..

çitoscum bizim oğlan kaka yapmıyo ama çişi çok doldurduğundan ben gece emmeye kalktığında 3-4 gibi her gece değiştiriyorum bezini.
yoksa sabaha çamaşırlarına geçmiş oluyo.

yaw ben hiç bakmamışım doğum günü konusuna bi bakayım bakayım neler yazmışsınız..

Yasmincim ve hilalcim geçmiş olsun..Allah daha büyük kazalrdan korusun.

11 ayı dolanlara kutlu olsun .12. ay çok heyecanlı olacak:emir_bebek::emir_bebek:..

ben geldım
bugunde cok yemısım patlamak uzereyım
maden suyu bıle rahatlatmadı henuz

mmf senın cevrıye adı ustunde cevrıye
eger gercekten senınle dıdısmemek nıyetı olsa bır sekılde yola gelırdı ama
hıc ugrasma canım bosver akısına sen onu

araba konusunda bız de tam tersı
ben araba kullanırken esımı yanıma almıyorum
eger bırlıkte gıdeceksen o kullanıyor
cunku benı cıldırtıyor onun lafını cekemem
bende kendım kullanacaksam yanımda olmamasını saglıyorum
bır tane arabamız var ama bende ayrı soyle mını cooper ıstemıyor degılım hanı

kutlarim 11.aylari..hilalcim gecmis olsun sizede..

azocum benimkiside cok cis yapiyor gece ama acmiyorum altini alismasin diye..

öyle camasira cikicak kadar olmadi hic ama sabah bezi cikardigimizda cok agir oluyor:)

doktorumuz gece acmayin altini yoksa alisir hep ister demistii,ben o yüzden acmadim hic.

Çilekcim sizinde 11.ayınız kutlu olsun.

Kızlar ben gece bebişimin altını değiştirmiyorum.ıshal olmuştu bi ara o zaman değiştirdim.Acaba bez mi sızdırıyoda çıkıyo dışına?

Slm kızlar
hılalcım yasmıncım Çok geÇmıŞ olsun allah beterınden saklasın
11.aylar kutlu olsun kızlar gerı sayım baŞladı 1 yaŞlarına sadece 1 ay kaldı Çok heyecanlı artık yenılıkler bızı beklıyor konuŞmalar yÜrÜmeler vs bızde 3 gÜn sonra 11.ayımızı dolduruyoruz kısmetse

Ya ben de normalde altını hiç değiştirmem gece..Zaten gece hiç kaka yapmazdı oğlum.işk defa dün gece kaka yaptığını anlayınca değiştirdim pişik olmasın diye.Yoksa benimki de çok çiş yapıyor ama hiç dışına çıkmadı şimdiye kadar.Sabah uyanınca değiştirim genelde..

demin geldi eve yalakalık yapmaya çalışıyor uyuz hiç tınlamadım hava düzeldi biraz 10 dk da yürüme geldim iş yerineee
aahhh kalimerocum o cooper hastalığından bende de var ama çok zorrr ömrüm boyunca bu adamın arabasına muhtacım galibaaa ama babam destek olursa bi corsa falan almayı düşünüyorum ama çok ii bir şoför değilim yani hiç ilçe dışına çıkmadım henüz sadece eve gidip geldim o kadar önce biraz daha öğrenmem lazım sanırımmm

h.mine canım 11,ayınız kutlu olsun canımmm minik mucizeler büyüyorr şaka gibi yaa
sedacım nerelerdesin ya karşılaşama zolduk seninle ardam ne yapıyorrr bağlat neti de görüşelim evdennnn

VALLA ARTIK BEDNE ÇEKMİYORUM ÇENSİNİ VE MİNNET ETMİYORUM GETİR BENİ UĞUR GÖTÜR BENİ UĞUR İŞİ OLUR BEKLE ZEYNEP ALDIMDA ARABA KURTULDUM KIZLAR ,MKANINIZ VARSA ASLA EĞMEYİN KENDİNİZİ ELİM AYAĞIM OLDU VALLA İSTEDİĞİM ZAMAN GEZİYORUM GİDİYORUM GELİYORUM O BENİ ARIYO ARTIK kaydirigubbakcemile3

ben oldum olası cok sevmısımdır mını cooperı
almaya kalksam alırım ama ev almak gıbı bır nıyetım var bıraz daha bırıkım yaparak
onun ıcın paramı arabaya yatırmak ıstemıyorum

esım ısının durumuna gore goturuyor arabayı onun ıcın ıstedıgım zaman alabılıyorum ama sonucta ayrı bır tane daha olsun ıstıyor ınsan
cok ac gozlu gordum kendımı ama nefıs ıste

tatlım bu aralar çok zor eşimin alması çünkü 2 kaynıma ev yaptık borcumuz var fakat dediğim gibi babam desteklerse benimde var biraz şoförlüğümü ilerletmek için corsa,peugot gibi bişeyler istiyorum olmuyor böyle yaaa her sabah sinirim bozuluyorrr bide ağız yapıyor bana aldığım maaş zaten benzin parası kadarmışta filanmış da bilmem ne....

Sedacım geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler...

Kızlar imkanı olanlar alsınlar araba.Valla bıktım beni annemlere bırak, hastayım beni işyerinden al, hadi şuraya gidelim demekten.Ehliyet var ama tecrübe yok.Gözümü karartıp alıp kullanacam seneye.Bebişimi de alırım gezerim.Bir de arabaları çok kıymetli bunların.Hafif bi kirlense batıran biz oluyoruz.Hep birlikte ayaklanalım, haklarımızı arayalım,mitingler yapalım, hücuuum:)))Yine gaza geldim.

LavıŞÇım eltım gelınım nasıl oldu kızzz son resımlerını gÖremedım yaaa merak edıyorum baĞlatıcam valla evden kaÇtım yan bına yıkıldı ablama geldım kalmaya yenı bına yapılacakmıŞ burda da net var ama yarın akŞama doĞru geÇıcem eve yakında baĞlatıcam ınŞallah buaralar bızım ıŞler bıraz karıŞtı taŞınmak ıstıyorum 1 sene boyunca gÜrÜltÜyle oturamam bakalım

Back
X