- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.681
mmmfcim bende taam tersini duydum tvde bir uzman açıklıyordu, ayakkabı ile kaslar uyarılmadığı için düztabanlık olabilir diyordu, ayakkabısız halde bişeylerin üzerne basılınca kaslar çalışır ve şekllenirmiş, kaynak taramsı yapayım en iyisi bu konuda
ben geldim beyaz melekçim yokluğumu farkettiğin için sağol canım :) bugün eşimin kuzeni geldi sevgilisiyle kavga etmiş ayrılmış ay bayıldım valla evli biri olarak onların probelmi okadar basit geliyor ki gülesim geldi ayrılmışlar ama arkadaş kalcaklarmış ben çabuk büyüdüm galiba yaşıtlarım hala çocuk bu arada hasta bebişlerimize geçmiş olsun herkeze salamlar...
Selam kızlar epeydir giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir
2 gün önce işten eve gidince şok oldum babam Beril'in saçlarını jilete vurmuş bende ağladım niye yaptınız diyeneyse sonra alıştım saçlarının biri uzun biri kısaydı böyle daha düzgün uzarmış başından beresini çıkartmıyorum kafası üşümesin diye zaten çok zor yapmışlar hiç durmamış önüne suyla sabun koymuşlar zor durmuş :)
fatihin zamanından biliyorum
sıralarken bile ilkadım ayakkaabıları ayağında olmalı aksi takdirde düz tabanlığa neden olur ayakkabı giydirmemek diye biliyom
pofff herşey gibi bu ayakkabı konusuda karışık sanırım kızlar araştıra araştıra bulucaz kimi giymesi mecburi değil diyor kimisi mutlaka diyor en iyi bir ay sonra aşıyagidiyoruz doktora sorarım darkçım buarada 11 ayınız kutlu olsun YARINDA BİZİM 11 AYIMIZ :)
çilekçim hoşgeldin cnmcım aklıma gelimşken söliim sen kışın diodun ya kelime oyununu izlicem die bizde çok takıldıık o yarışmaya aklıma hep sen geldin şekercim
ha bu arada ayakkabı giydirme işini hazır yakalamışken ortopedi dr. sordum.
normal ayakkabıyı 3-4 ay daha bekleyin ama ev içinde yumuşak olanlardan giydirebilirsiniz dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?