2008 Kasım Anneleri

yok canim henüz Denizin cümelelerini cözemiyoruz:)

ama yarisma baslayinca gözleri beni ariyor,göz göze gelincede basliyor ellerini vurmaya.

ben bi ara oleyyyy oleyyy diye ellerimi kaldirip yarismanin basladigini ilan ediyordum:)

simdi yarisma her basladiginda Deniz basliyor aynini yapmaya..

(esimde bizim evde bi diil iki tane bebe var diyor) ama napiim ben eglenceli birisiyim :)

bu arada ¨renkleri anlatiyorum sürekli,mesela elma alirken yesil elma yiyelim yada kirmizi gibi.

mavi corabi giyelim,sari sapka filan..doktorumuz söylemisti sen konus kaydeder simdi diye.

selam arkadaşlar..

son 4-5 gündür sanki benim oğlum gitti yerine başka biri geldi...

o kadar yorgun ve bitkinimki..

hep hareketli bi çocuktu ama hiç mızmızlığı yoktu..

dişler bizi mahfetti..

herkese iyi geceler..bende hazır uyuyoken yatayım tavuk gibi erkenden..

Çok güzel anlatman herşeyi.

bende dışarı gideceğimizde cicilerimizi giyelim atta gidelim.

yada fotoları gösterip bu anne,bu baba vs. gibi anlatıyorum.

masal kitabını açıp bu kuzu, bu kurt felan diyorum.

mümkün olduğunca anlatmaya çalışıyorum

yok çilekçim bakmıyom ben sağa sağa onlar gelriken hep soluma dönüyom kaydirigubbakcemile3
bende ahmetten alışkanlık herhalde yiğide bişi yaparken şimdi şunu yapıyoruz mesela şimdi yemeğini tabağa koyuyorum yada altını değiştirirken bu senin bezin sen eeee yapıyorsun ben temizliyorum v.b.

estel yalnız değilsin banada çıldır geldi benim oğlum gitti başkası geldi bi kaç gündür nası yoruluyorum yatmak fikri banada çok cazip geldi valla

haydin kızlar yarın inş. görüşürüz çünki çoook işim var evi bi süpürcem çamaşır falan atıcam makinaya markete gidip alışveriş yapcam arkadaşımın oğlunun doğum günü var yarın akşam onun içinde çıkmışken bişiler bakcam falan filan heee bu arada yiğit durusa durmazsa plan hoooopppp bi sürü değişiklik olcak

iyi geceler fıstıklar öpüldünüz bebelerinizle birlikte

bende öle biliyorum o yüzden almadim ben zaten hemen almiyacam simdiden pahali bir ayakkabiya gerek yok cünkü o kadar cabuk büyüyorki ayaklari hamileyken 21 nr almisdim hic giyemedi oomuyoda simdi ben disariya cikarken pantif giydiriyorum ici sicak oluyor evdede kaymiyan coraplarini

selam kızlar..bugün işten öğleyin kaçtım..eve erkenden geldimki akşama misafirim vardı hazırlık yapayım diye..tam temizliğimi, pastamı, böreğimi bitirdim..gidip eylülü alayım derken annem aradı gel baban cevizi ağaçtan silkelemiş gel toparlıyaver diye..bi koşu köye gittim 2 saatte cevzileri topladım geldim..yemek , misafir falan saat 23:00 ancak pc ye geçebildim..yarında erken datçaya gidecez hazırlık yapmam lazım ama çok yorgunum..artık sabaha..ama yorgunluk kk için geçerli değil tabiki..bi bakmadan yatasım gelmedi..

ay unutur muyum canımcım a.s. valla öle sevgilileri dinleyince bana da öle geliyor ve düşünüyorum sadece birkaç sene öncesine kadar bende öyleydim

ay inanmıyorum yaa kızsaydın biraz neden sana sormadan yapmışlar ama neyse kökü Beril'de nasıl olsa uzar yine

fatihin zamanından biliyorum
sıralarken bile ilkadım ayakkaabıları ayağında olmalı aksi takdirde düz tabanlığa neden olur ayakkabı giydirmemek diye biliyom

işte bende tam böle duydum o yüzden kafam karışık zaten bizde patik ayakkabılardan da var, ilk adım da var duruma göre hepsini giyiyor ama ayakkabı giydirmek zorundayım çünkü hiçbir çorabı ayağında durdurmuyor bikaç saniye içinde bi bakmışım iki ayağında da çorap yok hatta şimdi olayı aştı ayakkabılarını çıkarmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3

sedacım 11. ayınız kutlu olsun canımcım
bizde seviyoruz o kelime oyununu hakikaten çok zevkli oluyor

herkese günaydın kızlar yorgun bir geceden çıkmış bulunmaktayım yine, gece oğlumu 23.30 gibi yatırdım ne güzel mutlu mesut uyuduk o saate kadar sıkıntımız yoktu yaklaşık bir saat sonra ağlayarak bir uyandı saat 02.00ye kadar ağladı yavrum gözler kapalı uyumaya çalışıyor tekrar başlıyor ağlamaya ama ne ağlamak bağıra bağıra aramıza yatırdık orda da devam onunla bende ağladım biraz çünkü anlamıyorum neresi ağrıyor bilemiyorum yavrumun canı yanıyor ve ben hiçbişey yapamıyorum mafoldumben
neyse calpol falan verdim ağrı kesici, biraz kabızlık vardı birkaç gündür çok az kaka yapıyor hep o yüzden belki karnı ağrıyordur diye iki kaşık zeytinyağı verdim artık acile götürecektikki sakinleşmeye başladı bir güzel suyunu içti içini çeke çeke uyudu kaldı yavrum benim
sonra saat 06.00 gibi kalkmış sesleniyor kendince bana gittim baktım yatağın içinde gülücükler atıyor neyse süt verdim içmedi her zamanki gibi emzirdim bende bol bol emerken ezan başladı hatta memeyi bırakıyor bana bakıp gözlerini iyice açıp huu diyor ezanı her duyuşunda öle der yavrum benim yaa bunlar hasta olmasın bi yerleri ağrımasın mutlu olsun ben sabaha kadar uyumamaya razıyım
birde dilleri yok derdini anlatamıyor şuram ağrıyor falan dese yine neysemafoldumben

beyazmelek geçmiş olsun cnm.yaa
evet çok üzülüyoruz onlar hasta olmasııınnn..

ay pardon
günaydın herkese..
bizde dün gece acildeydik.
yok yok kaan iyi çok şükür.
sadece burun akıntısı devam ediyo..
busefer büyük bebek için gittik:)
halı saha maçı vardı akşam.
bacağını ağrıtmış.
geldi topallaya topallaya..
nöbetçi ortopedi dr bulup gittik.
röntgende bişey çıkmadı.
emar istedi onuda gece çekecek yer olmadığından sabaha kaldı.
kas gevşetici ve ağrı kesiciler yazdı dr geldik
kas yırtılması olabilirmiş.
oda 6 ay top oynamadan doku kendini yeniliyomuş.

ha bu arada ayakkabı giydirme işini hazır yakalamışken ortopedi dr. sordum.
normal ayakkabıyı 3-4 ay daha bekleyin ama ev içinde yumuşak olanlardan giydirebilirsiniz dedi..

günaydın kızlar
azo, beyazmelek geçmiş olsun kızlar,
seyracım berilin yüzünün güzelliğini hiç birşey gölgeleyemez, öpüyorum keltoş kızını

kızlarrrr ben geldım.ne oldu kım hasta gelırgelmez su malum dogum gunu topıgıne gırdım.bende yenı geldım eve hemen actım bılg.ı mert uyuyo.garıbım sabah sabah benımle hastanelere geldı.benım tıroıd kontrolum vardı kan verdım.ınsalah hapı bıraktırır artıkın kızlar.hamısken cıktı hala hap kullanıyorum tıroıdım accuk az calısıyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…