- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.721
senin yerinde olsam mmmf cim ,yaparım arkadaş arası ,çalgılı çengili ,çekemeyen anten taksın :umursamaz:
ben çok hastayım kızlar,safra kesemde taş var ayrıca mide ağrısıda bir yandan ,gece saat 3 den sabaha kadar ayaktaydım ,biraz hafiflemiş 9 gibi dalmışım ,eşim annemi aramış çok kötü diye ,annem geldi kıza bakıyor bende dinleniyorum..
kızlar bize dua edin nolur ikiz gündür acildeyiz kızımın ateşi 39,5 düşmüyor ne yaptıysak ne ilaçlar ne soğuk su kompleksleri az indiriyo yine çıkıyor testler iğneler perişan oldu yavrum ağlamaktan nedeni tahmin de etiğim gibi yine alerjik çıktı kaynanamın koku sevdası bitmedi gitti çocuk anında hasta oluyor dememe rağmen dilimde tüy bitti yok hemen öyle hasta mı olurmuşpazartesi de işe başlıyorum iznim bitti napıcam bilmiyorum bize dua edin nolurrr Rabbim tüm hasta bebeklere yardım etsin şifa versin inşallah
kızlar bize dua edin nolur ikiz gündür acildeyiz kızımın ateşi 39,5 düşmüyor ne yaptıysak ne ilaçlar ne soğuk su kompleksleri az indiriyo yine çıkıyor testler iğneler perişan oldu yavrum ağlamaktan nedeni tahmin de etiğim gibi yine alerjik çıktı kaynanamın koku sevdası bitmedi gitti çocuk anında hasta oluyor dememe rağmen dilimde tüy bitti yok hemen öyle hasta mı olurmuşpazartesi de işe başlıyorum iznim bitti napıcam bilmiyorum bize dua edin nolurrr Rabbim tüm hasta bebeklere yardım etsin şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?