2008 Kasım Anneleri

Herkese selam kızlarrrrr..Ne var ne yok?

Dün ayakkabılar konuşulmuş.Ben evde hiç ayakkabı giyidirmiyorum oğluma.Dişarı çıkarken de süs olarak giydiriyorum sadece..

Eylülcüm geçmiş olsun canım.Bi doktora git istersen kanala filan düşmüş olmasın taşın.Bi usg ile bakarlar en azından..

eylül çok geçmiş olsun canım onun agrısı çok fena olur allah yardımcın olsun bi doktora git bence serumla filan rahatlatıyolar

cnm gecmıs olsun bende de var hemde yaklasık 4 yıldır.ben bır ara gılaburu suyu ıctım cam sısede aktarlarda satılıyor .epeydır bır rahatsızlık duymadım cok sukur netten yaz bak cnm cok faydalı bır bıtkı.belkı gecmıstır dıyecem ama bellı de olmaz tabı cunku bıze bır prof saglıklıyken ölmüş bırının safrasını acasam on da da cıkar demıstı yanı herkeste olabılen bısı.onemlı olan kanalı tıkamaması.zaten rahatsızlık veren de o.dıkkat cnm ama mutlaka kontrol ettır.

selam şekerciklerimmm:))
ayy deminden beriuyuz oldum heee kociş alıp bizi gezmeye götürecekti yarım saat önce aradı geliyorum diye hala geliyorrr bende süslendim püslendim bekliyorummm:)
aslında uykusuzum dinlensem daha ii ama uzun zmandır bi yerlere gitmedik biraz havamzı değişsin öpüyorum kuzucuklarınızı ve siziiiiii

bende oğluşun uyanmasını bekliyorum oğluş uyanınca karnını doyurup hemen çıkmamız gerekiyor yarın can dostumun oğlunun sünnet düğünü var organizasyon şirketi her şeyi ayarlamış ama gidip son kez kontrol edeceğiz

selamlar,
çok geçmişe gidemedim hasta olanlara geçmiş olsun..
maytabım memoyada geçmiş olsun sende sinirlenme arkadaşım nasıl olursa olsun sen keyfini çıkar kimseyede belli etme onlar ne anlayacakki önemli olan sizin bundan mutluluk duymanız..
bende arkadaşlarımı düşündüm cumadan çağırmam lazım gününe denk gelmiyor, cumarteside kendi aramızda yapacağız ama bu seferde kocam gece 10 da gelecek işden gelirken pastamızı getirecek kendi 4 kişilik ailemiz hep beraber mumları üfleyeceğiz.. bende ailem yakınların olsun isterdim ama kısmet olmuyor ne yapalım bişeyi hesaplamaya gelmiyor hep bir aksilik çıkıyor işde.. ben oluruna bıraktım biz kendimizde kutlarız diye..

selams tekrar geldim

eylülüm geçmiş olsun canım benim inşallah bir an evvel geçer

mmmfcim sıkma sen tatlı canını arkadaşlar güzel öneriler sunmuşlar sen gününde arkadaşlarınla beraber falan kutla başka bir gün de akrabalarla ya da gün sabah akrabalarla akşam arkadaşlarla
iki pasta olsun kötüsünü akrabalara ayır iyisini akşa arkadaşlarla hep beraber yiyin kötükedihüso

kızlar bize dua edin nolur ikiz gündür acildeyiz kızımın ateşi 39,5 düşmüyor ne yaptıysak ne ilaçlar ne soğuk su kompleksleri az indiriyo yine çıkıyor testler iğneler perişan oldu yavrum ağlamaktan nedeni tahmin de etiğim gibi yine alerjik çıktı kaynanamın koku sevdası bitmedi gitti çocuk anında hasta oluyor dememe rağmen dilimde tüy bitti yok hemen öyle hasta mı olurmuş pazartesi de işe başlıyorum iznim bitti napıcam bilmiyorum bize dua edin nolurrr Rabbim tüm hasta bebeklere yardım etsin şifa versin inşallah

ayy kızlar son havadisi vermeyi unuttum size

az önce evde yemekteydim yemekten sonra oğlanla oynuyorduk benden ananesine doğru 3 adım gitti hihoyyyt ay nasıl mutlu olduk anlatamam gerçekten çok güzel bir duyguymuş 3 adımı bile yetti insanı mutlu etmeye sonra bir daha bnaa geldi benden yine babasına gitti 3 adım 4. adıma geçemedik henüz ama olsun zamanla oda olur hani benim oğluşuma alkış bakiiim alkisalkisalkis

ayy canım valla okudumüzüldm şimdi bak yavruma kıyamam ben dualarımız sizinle inşallah tez zamanda iyileşir kuzucum :Saruboceq:

canım çok üzüldüm allah acil şifalar versin kızımın adaşı biran önce iyileşsin inşallah öyle öyle büyücekler ama bizlerde onlarda perişan oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…