2008 Kasım Anneleri

tünaydın kızlarr
saatlerdir kk açık ama ne okuyabildim ne de yazabildim
sabahtan beri cimcimenin peşindeyim
kahvaltı meyve alt açma oyun derken yoruldum bile
şimdi yatağında esneyip duruyordu dilerim uyur da ben de biraz mutfağı ve ortalıgı toplarım

azocum senin büyük oğlana geçmiş olsun canım :))
sedoş dün gece biizmkide öle gözü kapalı ağladı durdu yatağında
bir kaç kere uyandı anlamadım neden bende

ıcırcım aynen bende levotron kullanıyorum 4 de 1 alıyorum.
hos geldın beyazım. az once o sıtedekı bırıyle konustum.sule hn sanırım sahıbıydı.bana o kalıpların kucuk oldugunu soyledı.5.5 cm felanmıs bıde pısınce accuk da toplanıyomus.ne etsek acaba bır boy buyugu yanı 8.5 cm olan varmıs hersey ıcınde yanı rakam harf hayvan sekıl felan o da 70 tl dıyobayagı ılgılı bır bayan.

lelalcım ayyyy aynı ya bunlar sozlesmıs gıbı.mert de gece uyumadı uc gece ıyıydı.dun babası geldı aksam tam yatma saatınde 3 gundur de gormuyodu sesını duyarduymaz bagırmaya basladı yataktan.bı daha o kalkıs.uytamadık.agla agla.babasıyla oynaştı da ama kesmedı onu.ya gece kactı uyuduk bılmıyorum valla.2 felandı sanırım.7.30 da da kalktık.

çok sinirlerim bozuk
yaa
hiç yardımcı olacak 1 insan olmazmı yaa
dra gittik sabah
soğuk algınlığıymış
aferine devam
bide illiadin damla verdi
2 saat sıra bekledik randevumuz olmadığı için
döüştede işe çağırdılar oda koşa koşa gitti
benim doğumgünü planlarım suya düştü
hiç bişey için heveslenmeye değmiyo şu 3 kuruşluk hayat varya
tek başıma planlar yapıyorum zaten elim koum bağlandı şimdide
ogün akrabalardan birinin kardeşinin düğün yemeği varmış
bütün sülale oraya gidicekmiş
naparsanız yapın dedim
ay gündüz yap noolcak diyolar
alıcam uyduruk bi pasta yesinler defolup gitsinler sanki çok yakın bi insan

mmmf sinirlenme canım , sende sülaleden kimseyi çağırma olmuyormu, arkadaş çevrenizi çağırırsın yada çekirdek aile kutlarsınız,
bırak onlarda düğün yemeği yesinler

canım ayy sınırlenme
gecmıs olsun memoyaa ınsallah en kısa zamanda atlatır hastalıgı
canım ıkı gun once felan yap
mesela ben oyle yapıcam cunkı esımın ızınlı gunune denk getırcemm

canım ben bı dun yarım bı gun tum alıyorum ancak oyle dengelenıyor
nerdeyse bır yıldır kontrolumede gıtmedımm
nodullerımde varrr malesef ((((((akannehir

sülaleye yapma sadece arkadaş çevresine yap güzel bi fikir ama bu seferde ömrübillah yüzüne bakmazlar insanın
ya gündüz yapıcam yada cuma akşamı öylede ne anlamı kalıyoki gününde olmayınca

ıcırcım gecmıs olsun cnm.bende cok sukur nodul yok.gebeyken ıkınıze yetmıyo tıroıdın demıstı dr.oyle takıbe aldı.en son 6 ay sonra gel dedı.ıste sımdı verdım bakalım ne olcak.ama benım dozu gıttıkce azalttı dr.

maytabım sınırlenme cnm ya . sende bı kac gun once yap yada sonra yap.ılla dogum gunune sıkıstırma.bızımde bayramın 5.gunen denk gelıyo hem hafta ıcı hemde bayram sonu oldugundan ben hafta sonuna yapacam tabı aksılık cıkmazsa.bu arada memoya gecmıs olsun cnm.bızde tam ıyılesemedık ara ara da oksuruyor.

mmfcim sinleme tatlm
önce memoya geçmiş olsun
bak bizimnde çarşamba gününe geliyor doğumgünümüz
ve çarşamba günü için ben ne kendim hazırlanabilirim ne de birilerini çağırabilirim
iş vakti haliye kimse pek katılamaz
o yüzden çarşmaba günü biz çekirdek aile kutlicas doğumgünümüzü
cumartesi gününe de program yapıyoruz
maksat gönüller bir olsun

mmf geçmiş olsun canım oğluşuna..
amaaan üzüldüğün şeye bak.
sülaleni mutlu edicem diye ne uğraşıyon.
madem onlar başka yere gitmek istiyo bırak gitsinler.
o gün senin ve oğlunun günü..
paylaşmak isteyen gelir..
sen bence planını yaparken böle düşün ve hiç üzülme..
günündede yap bence..
düğün yaparkende böle olur..
ne o milleti memnun edicem diye en iyi yerleri tutarlar.
ama ne varki konuklar yine bi kusur bulur..
önemli olansa senin mutluluğun cnm.

tünaydın kızlar bende sabahtan beri buralardayım ama benim yaramaz dogru düzgün baktırmadı
mmmfcim sinirlenme canım o kadar anlıyorum hepimiz çok hevesliyiz bebişlerimizin ilk dogum günü diye ama olsun saglık olsun sende birkaç gün önce yada sonra yaparsın memoyada geçmiş olsun

sülaleye yapma sadece arkadaş çevresine yap güzel bi fikir ama bu seferde ömrübillah yüzüne bakmazlar insanın
ya gündüz yapıcam yada cuma akşamı öylede ne anlamı kalıyoki gününde olmayınca

sen bana bakma zaten, ben hemen gemileri yakıveririm :) ben senin durumunda olsaydım çekirdek ailece kutlardım, ama lelal ve sende demişsiniz zaten cuma akşam yada cumartesi gündüz hangisi uygunsa o zaman yapman, heveslendin çünkü üzülürsün sonra yapamadım diye

senin yerinde olsam mmmf cim ,yaparım arkadaş arası ,çalgılı çengili ,çekemeyen anten taksın :umursamaz:

ben çok hastayım kızlar,safra kesemde taş var ayrıca mide ağrısıda bir yandan ,gece saat 3 den sabaha kadar ayaktaydım ,biraz hafiflemiş 9 gibi dalmışım ,eşim annemi aramış çok kötü diye ,annem geldi kıza bakıyor bende dinleniyorum..

eylül geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…