2008 Kasım Anneleri

2 saattir şeker hamuru yapmaya çalışıyorum deneme amaçlı
bi siteden marşmellowlu tarif aldım yarım kilo şekeri harcadım tık yok toz şekerdemn pudra şekeri yaptım hala tık yok biraz nişasta koydum mecbur başedemedim çünkü
zaten kocamında dediğini yaptım bimden pembe beyaz marşmellow aldım ikisini bir erittim tabii pembe oldu sonra mavi istiyomya mavi koydum yeşil koydum sarı koydum ayyyyyyyyyyy imdaaaaaattttttttttt berbat bi renk oldu açamadım açtım yerleştiremedim yerleştirdim kenarlarını düzgün kesemedim fenalıklar geldi tam bi fiyasko oldu bu beceremedim kısaca
yarın gidip hazır şeker hamuru alıcam sanırım herhalde bu nişasta böyle yaptı cart curt yırtıldı durdu
içi nefiss bence ama görünüş fiyasko
dün burdaki pastaneyle konuştum 20-25 kişilik 1 şeklinde pastayı 50 lira dedi sonunda o olucak herlade böyle astarı yüzünden pahalıya çıkıcak

iyi akşamlarrr
ya ne oldu benim bu kuzuma dün alışverişe çıktığımızda da böyle yaptıı şimdi de serdar ortaç açtım verdim sonunu da son ses oynuyor zillim sanki bu kadar yaramazlığı yapan o değil de başkasıı:)))
asortiee canım geçmiş olsunn salgın mevsimi 2222222222222222222222222231

maytabım canım uğraşma çok yaa nişasta açmaya yardımcı oluyor fakat fazla katarsan yırtılıyor hamurrr boşverrr
zeynacım doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

maytabım neyse pastayı kurtarmışın ya dışıda kötü olsun boşver ilk seferde olur okadarcık..
asortim geçmiş olsun sanada kuzunada..
lavişim zilli yağmuruda öpüyorum...:))))))
lelalcim o ayrımı ben 2 hafta önce yaptım akşama kadar içinden çıkamamıştım bizimkilerde dahildi tüm evin giysileri elden geçmişti... ütüde kolay gelsin..

mmmf hay allah canım yaaa ben kendim hazırlamaya cesaret bile edemedim sen en azından başına geçmişsin olmasada bravo sana, hazır şeker hamuru alıcam inşallah tabii

doğum günümü kutlayan herkezi çok çok öpüyorum Şeniz
aman maytabım beee uğraştığına deymez valla 50 tl gitsin ama sinirilerin gitmesin sinir stres 50 tl ye düzelmiyooo

çamaşırdı ütüydü derken bu saat oldu valla
bir molası verdim
kızın küçülenlerini ayırıyorum yazlık kışlık ayrımı yapıyorum yap yap bitmedi

cnm kolay gelsın sana ama bıtmıstır ısın sımdıye hehehe

maytabım ugrasma hazır seker hamuru al onu dene cnm.bende kurabıye yapmak ıcın alıcam hazır seker hamuru ama once buradakı pastanelere bır sorucam bakalım yapıyolarmı yapıyolarsa adedı kaca kurabıylerın.ya kalıptı hamurdu baya tutacak cunku.

cnm cok gecmıs olsun.dıkkat edın havalar kotu.bızde de burun akıntı hala devam edıyo yarın 1 hafta olacak.

allahım laptopu yere bırakmıştım sondaki 2222 leri yağmur yazmış ve yollamış:)))

yerım ben onun parnaklarını opuyorumnanaktan

selam kızlarrr..kızım çoork hasta burnu akıyo,sürekli hapşuruyo..huysuz sürekli ağlıyo, peadisuz ve minoset verdim. ama pedisuzda 2 yaşın altındaki bebeklere kullanmadan önce doktora danışın diyo..vermekle yanlışmı yaptım ki...hiç uyumuyo..şimdi zorlan uyuttum...inşallah uyurda iyileşir..

zeynacım doğum günün kutlu olsun canım..

gülizcim gecmıs olsun cnm pedıtıustan mı bahsedıyosun eger evetse bende kullanıyorum cnm yarım olcek ver demıstı dr hatta ates olursa 1 olcek ver demıstı ama senın dedıgın gıbı prospektusunde ben ole bısı gormedım hıc.zaten aksı bı sey olsa dr da vermezdı.endıselenme cnm.mertın de burnu akıyor yarın 1 hafta olacak.ılk 4 gun kesıntısız kullandım sonra kestım gecen gece bıraz kotu oldu gene 1 olcek verdım rahatlasın dıye bugun vermedım ama.ınsallah gerek de kalmaz.

mmfcim yazdıklarını okurken gözümde canlandı bir an :))
ya boşver kuzum ya ne yoruyorsun kendını
zaten şeker hamuru alsan kilosu 10 tl gibi bişey
yorulmana değmez
baksana zaten pastane 50 tl ye yapıyormus
zeynanın dediği gibi sinir katsayı arttımı 50 tl bilem kurtarmaz bak ona göre :))

evet kızın ütüsü bitti ama ayrım bitmedi
attım bende dolabına ölece
ütü bitince dedim kocişe kalk hadi dışarı yemeğe gidiyoruz
caddeye gittik biraz turladık sonra şaşkınbakkal tarafında yemek yedik
hava da güseldi çok şükür
ama bu kız bizi deli ediyor ya
artık arabasında oturmak istemiyor
neymiş efendim bizim kucağımızda olup veya yere inip o arabayı itecekmiş

iyi akşamlar kızlar okuyorum arada yazdıklarınızı ama yazmaya fırsat bulamıyorum yawww
hepinizi özledim çok beni unutmayın diye arada girim bari kendimi hatırlatayım demi ama
bıcırıkları öpüyum yanaklarından

günaydın hatunlar
düşündüm taşındım birazda kaşındım:))))
ve hazır pasta almaya karar verdim
değirmen ve dilimpastanesiyle görüştüm
buraların en iyisidir kendileri
değirmen 115 dedi fiyatta bişiler yaparız dedi
dilimde 100 dedi değirmen 20 kişilik dilim 25 kişilik
gidip ikisiylede görüşücem bugün
ama nasıl hastayım anlatamam
genzim tıkalı başım ağrıyo burnum akıyo
memonun minicik mikropları benide vurdu
ve abisinide çok enteresan ailecek hastayız
kaç kere diyorum hapururken ağzını kapa diye ama anlamıyo mikroskobik:))))
yaşgünü bölümüne bişey ekliicem ilgilenenlere duyrulur

günaydın mmmf kafa bencede en doğru kararı vermişsin seni tebrik ediyorum bende güllüoğluyla görüşecem bide madoyla mado yapmaz belki hiç görmedim ama güllüoülu kesin yapar
geçmiş olsun bu arada yiğidin minik mikropları beni nasıl hasta edip bir hafta yatırmıştı daha geçenlerde aman kuzum sende dikkat et
ayrıca hala görüşemedik bana bi 5 dakka ayır msn'de

gunaydın kasımın guzel annelerı
ya sanırım kıs artık geldı yaa
hava cok kapalı ve sakır sakır yagmur yagıyor
nedense cok uzuldum ben cok sevıyorum aydınlık havayı
herkesı sonbahar depresyonundan korunmaya davet edıyorum

neyse gecmısı okuyamam tum hafta sonu konusmussunuz maasallah
hasta olanlara gecmıs olsun
tebrık edıleceklere tebrıkler

zeynamın pazar gunu dogum gunuydu dıye hatırlıyorum
umarım yanlıs degıldır onun ıcın dogum gununu kutlarım canım

mmf pastayı yapacaktın dıye hatırlıyorum ama vazgecmıssın sanırım

benden haberler gelıyor sımdı

günaydın kızlar..
kızım diş çıkaracak sanırım...Tembel şey..:))
huyu tamamen değişti..Ağlama krizlerine giriyor..
biberon, emzik, suluk hiçbirşeyi ağzına almıyor..
Aç, susuz dolanıyor resmen..
yapabileceğim bişey varmı sizce..
bu dişler kaç gün sonra çıkar..
of yaaaa offfff!!!!!!!!!
yorgunum uykusuzum, canım sıkkın(( mutsuzum...

hareketlı bır hafta sonu gecırdım
normalde cumartesı eger arkadasım musaıt olursa seker hamurundan pasta denemesı yapacaktık ama ızınlı olamadı bende annem bızden habersız gezmeye kacarken yakaladım
meger benım bır hafta sonum var gezmeye gıtmek ıstıyorum dıyerek bıze haber vermeden gıdıyormus
arabayla goturmek sartıyla takıldım anneme
saka bır yana uzak bır yere gıdıyordu gozume kestırdım cocukla bende gıttım
ama trafık benı mahvettı oglusum durmayınca o ayrı
sonrasında evde bırıken utulerım oglusun gardrobunun toparlanması vs ısler sebebıyle dun evdeydım hıcbır yere cıkmadım
ama oglusun dolabını toplayıp, bır sepet utu yapınca pılım bıttı ve bızım dolabı haftaya bıraktım

asıl habere gelelım
gorumcekım benı cumartesı aksamı sınır ettı kötükedihüso
aslında cok olagan bır durum genelde durusu bıle yeterlı sınırlerı zıplatmaya
gece yatarken o kadar etkılenmısım kı aklıma hınlık geldı
kenan dogulunun haddını bılıcen sarkısından kendısıne hedıye slayt yaptım
dun ıslerımı bıtırdıkten sonra sırf bu ıs ıcın ugrastım
ama henuz yollamadım cunku bu ısın bır de rovansı var

bılıyorum aslında uzaktan bakılınca cok ters bır olay gıbı gorunuyor
ama gercekten sınırlerı zıplatan ve evlılıgımızle alakalı haddı olmayan olaylara ve konusmalara gırmesı bunu benım gozumde hakettırır duruma getırdı
henuz esımın haber yok ama olmasının da geregı yok zaten
sadece beklemedeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…