- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.801
çamaşırdı ütüydü derken bu saat oldu valla
birmolası verdim
kızın küçülenlerini ayırıyorum yazlık kışlık ayrımı yapıyorum yap yap bitmedi
2 saattir şeker hamuru yapmaya çalışıyorum deneme amaçlı
bi siteden marşmellowlu tarif aldım yarım kilo şekeri harcadım tık yok toz şekerdemn pudra şekeri yaptım hala tık yok biraz nişasta koydum mecbur başedemedim çünkü
zaten kocamında dediğini yaptım bimden pembe beyaz marşmellow aldım ikisini bir erittim tabii pembe oldu sonra mavi istiyomya mavi koydum yeşil koydum sarı koydum ayyyyyyyyyyy imdaaaaaattttttttttt berbat bi renk oldu açamadım açtım yerleştiremedim yerleştirdim kenarlarını düzgün kesemedim fenalıklar geldi tam bi fiyasko oldu bu beceremedim kısaca
yarın gidip hazır şeker hamuru alıcam sanırım herhalde bu nişasta böyle yaptı cart curt yırtıldı durdu
içi nefiss bence ama görünüş fiyasko
dün burdaki pastaneyle konuştum 20-25 kişilik 1 şeklinde pastayı 50 lira dedi sonunda o olucak herlade böyle astarı yüzünden pahalıya çıkıcak
selam kızlar kaç gündür yoktum farkeden oldu mu blmorumm kızımda bende çok hastaydık
beni geçtim fıstığımın ciğerleri kabarmış az kalsın bronşit olacakmış antibiyotiğe başladık artık iyyiz
benim biraz öksürüğüm kaldı geçmişi okuyamadım
11.aylar kutlu olsun bu arada da
hepinizi çok özledim valla
allahım laptopu yere bırakmıştım sondaki 2222 leri yağmur yazmış ve yollamış:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?