- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.761
darkcım geçmiş olsun
zeynam nice mutlu yıllara bitanem a.s.
zeynoş doğum gününmü?
bende kutlarım canım..
nice senelere sevdiklerinle..opuyorumnanaktan
hepinize çok teşekkür ederim çok duygulandım yhaff :gitme:rica ederim mmfcim lafı olmaz aşk olsun
inşallah işini gören bir yerdir de yakın yakın halledersin ..
bu arada zeynaaa happy de birthday too youu
andina önce davranmış :))
azo dilek hoşgeldiniz kızlar
darkcım size de geçmiş olsun
sümüklüler kervanına ceren de katılmış
geçer inşallah biran evvel
Selam kızlaar Ceren çok huysuz hastalandı bugün.
burnu akıyo fış fış, nefes alamıyor yavrum.
bugün kızıma bisiklet aldım.
şu arkasında ebeveyn kolu olanlardan.
doğum günü hediyemi verdim bile ben:)))
Eşimde laptop alcak sanırım
iyi gecelerrr
yarım saat oldu geleli off çok yoruldum ya çocukla hiçbir şey bakılmıyor yapmur avm ye girince başlıyor bağırmayaaaalabilfiğimiz tek şey halılarımız pazartesi yollayacaklar kaşmirden aldım kızlar çok şık bi gelsin evimin son halini evim evim güzel evime koyacağım inş. yağmurada birşeyler baktım lcw de ama pek hoşuma gitmedii bide tüm çocuklarda aynı kıyafetlerr farklı olsun istiyorum ay sonunda yine gideceğim o zman bırakacğım yağmuru napim halledemiyorum işlerimiiiiii
kızlar bize dua edin nolur ikiz gündür acildeyiz kızımın ateşi 39,5 düşmüyor ne yaptıysak ne ilaçlar ne soğuk su kompleksleri az indiriyo yine çıkıyor testler iğneler perişan oldu yavrum ağlamaktan nedeni tahmin de etiğim gibi yine alerjik çıktı kaynanamın koku sevdası bitmedi gitti çocuk anında hasta oluyor dememe rağmen dilimde tüy bitti yok hemen öyle hasta mı olurmuşpazartesi de işe başlıyorum iznim bitti napıcam bilmiyorum bize dua edin nolurrr Rabbim tüm hasta bebeklere yardım etsin şifa versin inşallah
ayy kızlar son havadisi vermeyi unuttum size
az önce evde yemekteydim yemekten sonra oğlanla oynuyorduk benden ananesine doğru 3 adım gitti hihoyyyt ay nasıl mutlu olduk anlatamam gerçekten çok güzel bir duyguymuş 3 adımı bile yetti insanı mutlu etmeye sonra bir daha bnaa geldi benden yine babasına gitti 3 adım 4. adıma geçemedik henüz ama olsun zamanla oda olur hani benim oğluşuma alkış bakiiim alkisalkisalkis
beyazmelek inşallah çağırmazlar ve bebişinle güzel bir pazar geçirirsin ama zor görünüyor
eeeeee nerdesiniz kızlar
bizde bugün sünnet düğününe gideceğiz oğluşuma ciciler aldım benimde kuaföre gitmem lazım işim uzun eşimi bekliyorum kursa gitti gelir birazdan yarına yemek yapmam lazım bir sürüde ütüm var düğünden dönünce zor olur tüm bu işleri halletmem lazım ben biraz daha dolanıp işe girişeyim en iyisi canım hiç birini yapmak istemiyor ama mecbur...
kolay gelsin canım..
allah bizede göstersin inşallah sünnet düğünlerini:))
doğum günü için hayaller kuruyodum eşim gülüyodu daha çook var diye geldi bile..
sünnetlerinide görürüz inşallah..gerçi biz kestirdik ama düğün yapalımda eğlenceye süslenmeye bahanemiz olsun:))
günaydınnn
bugün tam pazar keyfi yaptık
geç uyanma kahvaltı
şimdi şakır şakır yağmur yağıyor
bizde yağmuru izliyoruz
ecemim iyi eğlenceler tatlım size
beyazmelekcim ahh ahh o işten çağırmalar yok mu adamı deli ediyor ama ne yapıcan işte ekmek parası hyır diyemiyorsun
kolay gelsin canım..
allah bizede göstersin inşallah sünnet düğünlerini:))
doğum günü için hayaller kuruyodum eşim gülüyodu daha çook var diye geldi bile..
sünnetlerinide görürüz inşallah..gerçi biz kestirdik ama düğün yapalımda eğlenceye süslenmeye bahanemiz olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?