2008 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar.Haftasonu ne çene çapmışsınız.Valla okumaya cesaret edemedim.Yalnızca bu sayfada Mmmfcim hastaymış, onu okudum ve geçmiş olsun diyorum.

Diğer hasta anne ve bebişlerimize de geçmiş olsun.Tez zamanda düzelirler inşallah.

Bu hafta sonu çok yoruldum.En başta oğlum çok yoruyo.Ya dayanamıyorum artık.Çocuk paçamda devamlı.Kucak istiyo, ellerinden tutup gezmek istiyo, dışarı çıkmak istiyo.Cumartesi günü annemler bizdeydi.Akşam annem babama gidelim hadi dedi.Bir baktım Anıl hızlı hızlı dedesine ilerliyo.Adamın yakasını bırakmadı.Nasıl da anlıyo.Gel oğlum diyorum yok.Bir de surata vurmayı öğrenmiş.Kızınca vuruyo kızlar.Ne yapacam bilmiyorum.

günaydın kızlar
gece zorlu bir uyuma evresi geçirdim o yüzden şimdi sersem gibiyim
bütün gece abuk sabuk şeyler kurdum durdum kafamda
ve en son saate baktığımda 3 falandı
öle senaryolarımla uyuyakalmısım
sabah tabi yataktak kazıdım kendimi resmen

Günaydın kızlar.

Oğlum cuma günü ishal gibiydi.Kakası da kil rengindeydi.Cuma günü üç kere oldu geçti.Cumartesi hiç olmadı.Pazar günü 2 kere yine aynı şekeilde oldu rengi bi tuhaftı çok endişelndim inşallah ciddi bişey değildir..

o

gunaydın
zeynacım dogum gunun kutlu olsun nıce yıllara
benımde dun mısafırlerım vardı sabah kahvaltıya geldıler aksamda baska mısafırlerım vardı cok yoruldummm ecemım allah sana kolaylık versın ben yorgunluktan geberıyorumm sen nasıl dayandın okadar mısafıre

minik ben burdayım fakat yalnızca yazılanları okumaya çalışıyorum..mirmirmirmir
işler çoookkkkk yoğun..pooofffffffff..kaydirigubbakcemilekafamçokkarıştı

selam

2 gündür iştirak edemedim sohbete ,ne var ne yok bilmiyorum ,zeynacım doğumgünündü pazar günü değilmi canım ,face de görmüştüm ama yoktum pazar günü evde o yüzden burdan kutlıyım canım ,nice yıllara ..

bizimde bugün 11. ayımız bitti artık doğum günümüze 1 ay kaldı valla şaka gibi ..

kızceler tunaydın herkese
eylulcum 11.ayınız hayırlı olsun cnm
ben oglumu yıkadım az once terını atsın dıye kızlar cok terlıyo ya hastalıktan mıdır nedır anlmadım.yazın ortasında boyle terlemezdı.burnu da hala akıyo.

kızceler tunaydın herkese
eylulcum 11.ayınız hayırlı olsun cnm
ben oglumu yıkadım az once terını atsın dıye kızlar cok terlıyo ya hastalıktan mıdır nedır anlmadım.yazın ortasında boyle terlemezdı.burnu da hala akıyo.

11. aylar mı kutlanıyorr. Ohh ne güzel birdahaki ay doğumgünü kutlayacağız. Bir çekiliş mi yapsak acaba doğumgünü için :)

Merhaba kızlar...
Bayağıdır girmiyordum, girsem de sadece yazdıklarınızı okuyup çıkıyordum. Ama artık bakıcı da buldum işlerimi de yoluna koydum keyfim yerine geldi. Yine eşimin eski bir velisini bulduk. Temiz yüzlü iyi bir kadın. Çocukları referansımız ikisinin de eli yüzü düzgün çok terbiyeliler. Ben ısındım bakalım inşallah iyi olur. Pazartesi başlıyor G Teyzemizzz :))))

Son düzenleme:
Julicim hoşgeldin.Çok zevindim canım bakıcı işine.ıçine sindiyse iyidir.Teyzesi güzel bakar inşallah Banusuma.

Zeyna canım doğum günün kutlu olsun.Yavruşlarla, sevdiklerinle ve bizimle nice sağlıklı, mutlu yıllara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…