2008 Kasım Anneleri

Allah seni ne yapmasın kız cidden öyle mi dedin yasmin ne fenasınnnyerimsenibenyerimseniben..

300-350 CC de iyi bir rakam canım.benim oğlum ancak o kadar mama içiyor geceleri..Onun dışında ekgıda alıyor. gerçi bu ralar pek bişi yemiyor.Ne güzel iştahlıydı oğluşium şimdi ne oldu bilmiyroum..

Çitosum çok sıkıştırdı hatun beni.Ağlayacaktım.Yanımda benden 2 ay önce doğum yapmış bi hatun vardı.Benim yarım kadardı.Yerin dibine sokto onun yanında yawww.

Bu arada diş dönemi seninkinin galiba.Diş çıkarırken işteh kaçıyo, ucundan görününce tekrar açılıyo.Bir de Çitoscum takip ettin mi hiç, benim oğlan kalabalıkda yemeği iyi yiyor.TV nin karşısında da öyle.Sesini açıyorum böyle renkli bişilerin, ağzına tıkıştırıyorum.Yoksa gözüne baka baka yediremiyosun yemek.akannehir

kızlar geceleri bebelere ne maması veriyorsunuz? artık benim de süt yetmiyo , gecelerimiz hep uykusuz
milupa nitte diye bişey buldum versem mi , veren var mı?

Canım benim oğlum hiç tv karşısında yemek yemedi.Oyun myun da istemezdi yiyeceği zaman yer.zAten hep mutfakta mama sandalyesinde yiyor yemeğini mutfakta da tv yok zaten.Oyuncak bile vermedim eline alışmasın sadece yemeğe konsantre olsun diye.
Ama ne olduysa birdenbire oldu.İştahsızlık,kaka rengi,ishali kafamı bozuyor..

kızlar geceleri bebelere ne maması veriyorsunuz? artık benim de süt yetmiyo , gecelerimiz hep uykusuz
milupa nitte diye bişey buldum versem mi , veren var mı?

Normal devam sütlerinin gece için olanlarısanırım o.Ben hiç vemedim normal devam sütü verdim.Sadece kalorisi yükseltilmiştir ya da protein oranı diye tahmin ediyorum uzun süre tok tutması açısından..verebilirsin bence..

andisim bizede yetmiyor gece süt ve benim oglum biberondan su harici hicbisi icmiyor..

denedim kabul etmiyor nasil alistiricam bi yardim edin kizlar..bu arada batu aliyormu biberondan

baska seyleride?dün gece yine cok uykusuzduk biz ac sürekli memede ee süt yok vallahi

bi ara agliycaktim.

citosum bi ekl at canimya nasi lalistiricam ben bu oglani biberondan süt icirmeye.

ha bu arada normal sütte denedim ac oldugu bi saatte ama icmedi

julicim yeni bakıcınız hayırlı olsun tatlım
gerçekten çok merak etmiştim ne yaptın ne ettin diye
hadi gözün aydın içinin sinmesi de ayrı güzel tabi

safişş hoş geldin sende tatlım ve okiye geçmiş olsun

eylüm melisin 11. ayını kutluyoruz
melis vesilesi ile de tüm bebişlerin 11. yaları kutlu olsun

ben artık günlük süt vermeye başladım
geceleri de 150 cc sütün içine 2-3 tane bebe bisküvisi atıyorum
tüm gece neredeyse tok tutuyor

merhaba kızlar
eylülcüm 11. ayınız kutlu olsun
zeynep ceylinde biberonla su dışında bişey içmiyodu zaten emmiyoduda biz neredeyse tamamen gece mamasını kestik yatmadan muhallebi yedirip yatırıyorum o tutuyo ama geçen gece bu çocuk sütlerinin içine bebe bisküvisi koyup uyurken bi deniyim dedim lakır lakır içti şaştım kaldım şimdi geceleri biraz öyle veriyorum maşallah 250cc içiyo

ya bu arada süt izni dediniz içim parçalandı benimde
bende ne güzel hafta da bir gün olarak kullanıyordum ama benim de bitiyor artık 5 gün full time çalışmaca başlayacak

gecelerı benım kucuk danamda bıberondan su harıcınde bırsey ıcmıyor
bende yatmadan evvel muhallebı yedırıyorum
kendım ya bır bardak rezene ıcıyorum ya da ıkı ıncır yıyorum kı sutum olsun gece
gece emzırıyorum ama sutu kesmeye calısırken ne olacak bılmıyorum zıra benı emmeden uyumuyor

bebıslerın buyuyor olması guzel ama sut ıznının 1 yıl olması kotu bence
ben evımın ıse yakınlıgı ıle avunuyorum en kotu ıhtımal kısa surelıgıne annem getırır ya da ben kacarım ama yıne de sımdıkı gıbı olmaz sanırım
dedıgım gıbı zamanı gelınce konusmayı dusunuyorum en azından yaza kadar yıne eve gıtmek ıstedıgımı

Ben Milupa Aptamil mama veriyorum.Akşam 8 gibi karnını doyuruyorum yemekle.Sonra biberonsuz uymuyo benimki.3-5 ölçek mama veriyorum.9-9,30 arası uyuyor.Gece 4-5 gibi uyandığında maksimum 5 ölçek mama içiyo.Önceden deliksiz uyuduğu olurdu sabaha kadar.Şimdi uyumuyo, mızmızlanıyo.Çorabı tek kat giydiriyorum.Acaba gaz mı oluyo?

kızlar ben hamılelıgımden bu yana hıc sacımı boyatmadım
ama sımdı artık boyatmak ıstıyorum begendıgım de bır renk var ama tereddutte kaldım
aranızda sacını boyatan arkadaslar vardı
hangı boyaları kullandınız
ben sut vermeye devam edıyorum bır sorun olur mu acaba

minigim arkadasim 7 aylik hamileyken ve bebegi dogduktan sonra bir aylikken boyatti

bi sorun olmaz demis buradaki doktor. ben hayatimda hic boyamadigim icin bilemiyciiim ama:)

kalimerom ben röfle yaptırıyorum cnm.doğumdan sonra oki 6 aylık filandı sanırım yaptırdım,hamileliğimde hiç bir şey yaptırmadım.bayramdan önce tekrar yaptırdım röflemi bi 3 ay sonra fialn tekrar yaptırırm sanırım

Kızlar biberon memesinden bisküvili mama nasıl akıyo.Benimki sarı uçlu, kauçuk, damaklı memeden başkasını ağzına almıyo.Siz nasıl veriyosunuz?

gece uykusu bizim de eskiden daha iyiydi,artık çok bölünüyo.ben uzun zamandan beri zaten devam maması veriyordum.10 ay dolunca dr. devam maması kesip inek sütüne geçicez demişti,geçtikte.yavaş yavaş devam mamasıyla inek sütünü karıştırarak verdim hep.sonrada tamamen kestim devam mamasını.ama son günlerde babasıda bende farkettik inek sütü feci gaz yapıyor bizimkine.belkide 1 yaşından önce verkem erken geldi bizimkine bilmiyorumki artık.dr. ne derse onu yapıyoruz.bi de üst damakları nasıl şiş anlatamam.ağrı yapıyor sanırım ondanda uykusu bölünüyor.
tok tutsun diye bende bebe bisküvisi olsun,daha sulu olacak şekilde muhallebi olsun,gece tahılları olsun hep denedim ama bizimki yinede gece kalkıyo süt için.bende fazladan kilo almasın diye pek koymuyorum artık öyle şeyler
lelalcim sağol cnm

Kızlar biberon memesinden bisküvili mama nasıl akıyo.Benimki sarı uçlu, kauçuk, damaklı memeden başkasını ağzına almıyo.Siz nasıl veriyosunuz?
canım onların birazdaha geniş başlıklısı var onunla veriyorum ben hafif pütürlü gıdalar için yazıyo hem daha çabuk bitiyo

Kalimerom ben de boyatmadım.Ama bu ay sonunda falan boyatıyım.Saçlarım çok uzadı.Kestirip boyatacam.Burda doğum yapan kızlardan biri bebiş 3 aylıkken boyattı.Dr.bişi olmaz demiş.Amonyak içermeyen organik boyalardan kullan istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…