- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.861
Çitosum süt izni demişken benimde sütüm gidiiyo galiba.Artık 300-350 cc sağmaya başladım.Ayrıca göğüs acısı da var.Derler ya süt çekiliyo diye.Bazen kesiyim diyorum, hiç sağmayım.Hemen diyete başlayım.Annemlerin orda yaşlı bi komşumuz var.Her gittiğimde sen iyice şişmişsin.Teyzeni geçeceksin kiloda, onun yaşında ne olacaksın?Diyorum ki süt için diyet yapamıyorum.Geç onları biz hiç emzirmedik mi diyo.Kadın yerin dibine sokuyo beni.En son dedimki kadının göğüsleri göbeğinin üzerinde resme.Senin göğsün 1 kere dolsa 5 gün gider bebene, benimki 2 saat zor gidiyo dedim.Sustu biraz.:lepi:
Allah seni ne yapmasın kız cidden öyle mi dedin yasmin ne fenasınnnyerimsenibenyerimseniben..
300-350 CC de iyi bir rakam canım.benim oğlum ancak o kadar mama içiyor geceleri..Onun dışında ekgıda alıyor. gerçi bu ralar pek bişi yemiyor.Ne güzel iştahlıydı oğluşium şimdi ne oldu bilmiyroum..
Çitosum çok sıkıştırdı hatun beni.Ağlayacaktım.Yanımda benden 2 ay önce doğum yapmış bi hatun vardı.Benim yarım kadardı.Yerin dibine sokto onun yanında yawww.
Bu arada diş dönemi seninkinin galiba.Diş çıkarırken işteh kaçıyo, ucundan görününce tekrar açılıyo.Bir de Çitoscum takip ettin mi hiç, benim oğlan kalabalıkda yemeği iyi yiyor.TV nin karşısında da öyle.Sesini açıyorum böyle renkli bişilerin, ağzına tıkıştırıyorum.Yoksa gözüne baka baka yediremiyosun yemek.akannehir
kızlar geceleri bebelere ne maması veriyorsunuz? artık benim de süt yetmiyo , gecelerimiz hep uykusuz
milupa nitte diye bişey buldum versem mi , veren var mı?
canım onların birazdaha geniş başlıklısı var onunla veriyorum ben hafif pütürlü gıdalar için yazıyo hem daha çabuk bitiyoKızlar biberon memesinden bisküvili mama nasıl akıyo.Benimki sarı uçlu, kauçuk, damaklı memeden başkasını ağzına almıyo.Siz nasıl veriyosunuz?
kızlar ben hamılelıgımden bu yana hıc sacımı boyatmadım
ama sımdı artık boyatmak ıstıyorum begendıgım de bır renk var ama tereddutte kaldım
aranızda sacını boyatan arkadaslar vardı
hangı boyaları kullandınız
ben sut vermeye devam edıyorum bır sorun olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?