2008 Kasım Anneleri

benim kızın ne uyku düzeni var, ne yemek düzeni, nede gece mama düzeni...
tam şimdi düzene girmeye başlıyor diyorum ki....olmuyor, olmuyor...
kafayı sıyırmak üzereyim..
4 gündürde dişmi çıkaracak bilmiyorum emziğini dahi almıyor..

kızlar bişey soracaktım aklıma gelmişken sorayım..
aysu hanım biberonu, emziği dört gündür almıyor..
almak istiyor, sonra kaldırıp atıyor..
diş çıkarırken böyle bişey olurmu???? yoksa ağzında yara falanmı varda acıyor almıyor???
bi yardımcı olun lütfennn..ona göre doktora götürecem...

yerim ben batuşumu yolda kızları görünce pisst misst demesin bozuşuruz :)))

Piroşummmm benim oğlum sadıktır bakmaz kimselere yan gözle merak etme sennn

Ben de geçenlerde telefonu baştan aşağı yeniledim , büyüdükçe maliyeti artıyo bu veletlerin

Lelalim tebrik ederim bitanem :hooray:

Canım benim ki diş çıkarırken biberonun memesini ağzında geveliyodu.Acıtıyo belki de.Ben sarı uçlu meme kullanıyorum.Daha yumuşak.Dene istersen.Bir de diğer topiğe bakliyol Asorti ve seni.Oldumu canım?

kızlar yağız'da bir haftadır biberon almıyor devam sütü veriyordum o da sadece sabahları 150 ml
şimdi uykusunda bile eliyle itiyor biberonu

bir de son iki haftadır günde 3 ya da 4 kez kaka yapıyor
dişten mi acaba 5. ve 6. dişlerini çıkarıyor
iki haftayı geçince endişelendim

teşekkür ederim denizannem ve andinacım :)

o telefon ve kumanda canavarından bir tane de bizde var
hatta artık koltuktakılerı bıle koltuga cıkıp almaya basladı
annemlerdekı kumandayı salyaları sayesınde bozdu cadı
sanırım sıra bıızmkılerde

hilalcim hiiç endişelenme bizimde hala dişimiz yok sayılır gerçi geçen hafta alttan iki tane beyazlık göründü ama gerisi yok hala kaydirigubbakcemile3

lelalcim canım çok sevindim senin adına tebrik ederim tabiki kasım annesiyiz tuttuğumuzu koparırız :enbuyukkk:

yasmincim bilmiorum valla azmı çokmu
benimkinin yemek düzeni gündüz aynı da gece tamamen değişti biliyorsun gece yatarken mama içer yatardı şimdi kaşık maması yiyor 90 cc aptamilin içine 5 cicibebe atıyorum sonra kıvamına gelene kadar muhallebi katıyorum kaŞık maması haline geliyo yiyor onu gece de genellikle 04-05arası bir saatte kalkıp emiyor beni o kadar eskiden gece kalktığında 210 cc falan mama içerdi şimdi reddediyor

lelosum is almisin fistigim hayirli olsun..

Birisi Deniz`e ilk adim arabasinin yürümek icin oldugunu ve

o kocaman arabayi koltuga cikarmasinin imkansiz oldugunu anlatabilirmi?

offf bide dilinden güc aliyor dil disarda arabayi tasimaya calisiyor koltugun tepesine..

Çilekcim benimki de öyle.İlk önce elinde ne varsa koltuğun üzerine çıkarıyo, yere atıyo , oturup onu alıyo ve tekrar aynı şeyi yapıyo.Özellikle tv kumandalarını çok seviyo.kaydirigubbakcemile5

bu arada biz yaşımıza gireceğiz hala dişimiz yok..ufak bi ayrıntı olarak yazmak istedim..
hala bizim gibi dişi olmayan varmı acaba????

Hilalcim Anıl 6.dişini çıkarıyo.Yeğenlerimden biri 2 yaşını bitirecek haftaya ama 5 dişi var.Doktor çıkar bişi olmaz demiş.Endişelenme sağlam olur canım.lmaz:

ay çok saolun kızlar yaa

çilekk aynı şeyi birinin benim kızıma da anlatması lazım
yani varsa öle biri ne olur bize de uğrasın
bir de o oyle yapılmaz diye yanına yaklaşıp elinden almaya kalkınca çığlık kıyamet kopartıyor
ya benim kızım yok sanırım
ya erkek gibi bu ya
ne olurdu şölee hanım hanımcık bir kızım olsa

Oooo biz çoktan digiturk ve dvd kumandasını bozduk , şdi o bozuk olanlar onun oyuncak sepetinde ama bizimki hala yenilerinin peşinde

Ay çileğim seninki de benimkinden beter maymun valla , adam olmuş da arabayı koltuğa mı taşıyo koptum

ben geldım
dısarı cıktım baktım hava guzel erkenden oglusuma gıttım
sonra banka bahane gezmek sahane mısalı magazaları gezdım
ıse geldım bır kac ısım var halledıp gıdecegım

mmf canım hedıylerıne cok sevındım canım
zeyna dusuncelı hatundur ya sagolsun cok sevındım canım senın adına

cılekcım benım kucuk dana da dun kucuk kamyonun uzerıne cıkmıs tek bacak dıger koltuga yaslanmıs koltugun uzerıne cıkıyordu
sebeb benı cep telefonum tabıı kı
bır de pek sınırlı hallerımız var bırkac gundur
ıstedıgı olmayınca elıne bırsey alıp fırlatıyor

lelalcım ısı almıssın canım hayırlı olsun

remedıos benım oglusta son gunlerde cok sık yapar oldu
sanırım yenı dıslerımız yolda

yasmincim koltuga cikartip biraksa iyi benimkisi kumandayla cikmak istiyor..

lelosum senin zilli cok fena olcak benden söylemesi,hani bekleme yani citi piti

narin bi kiz olsun diye:)¨gözü kara ayol bunun baksana simdiden yaptiklarina..

andidacim ilk adim arabasi kocaman o cikmaz annecim diyorum kaslarini catip bana

bisiler anlatiyor(muhtemelen kiziyor beyimmiz) cikaramadigi arabayi tekmeledi ayy bayilcam

gülmekten..alem bu sipalar yaa.

Merhaba kızlar
bende her gün uğramaya çalışsamda artık fazla takılamayanlardanım anca yetiştiriyorum işleri bide pazartesinden itibaren kurslarımız başlayacak saat 5 te evde olacam geceleri girebilirsem artık geldim ama daha ne yemeğim var nede evimi toparladım oğluşta artık hiç izin vermiyor çünkü çok özlüyor neyse umarımherkes iyidir geçmişe bakamadım hasta olanlara acil şifalar

Yaramazlıklarımızı anlatmaya başlamışız ben hangi birini anlatayımki... Gece kendi yatağından inip bizimkine gelmesini ve babasıyla aramıza yatmasınımı , bütün kumandaları bozmasınımı, cep telefonlarıyla habire birilerini arayıp au diye konuşmasınımı, öyle balkon kapısını açık gördüğünde koşarak balkona çıkmasınımı yoksa bilgisayarın klavye ve faresinin nerdeyse bozulmak üzere olmasınımı ....daha neler neler pek fena benim oğluş bide istediği olmadımı kafasını arkaya atarak yalandan bir ağlaması var anlatamam...canları sağolsunda...

çilek aynen öle çıtı pıtı bir kız sanırım ben rüyamda görücem
ama allahtan dışarıda öle çok azgın bir karakter değil
ama eve gelince düz duvara tırmanmaya çalısıyor

dün annemlerde kaşla göz arasında 5. basamakta bulduk hatunu ve bir elinde de kumanda var
indirmeye çalısıyoruz nasıl çığlık çığlığa
anneme dedim artık bu arkaya dönemeye gelmiyor
o kadar hızlı hareket ediyor ki

geçen gün koltuktan kumandayı almaya çalışıyor
bende kumandayı iyice koltugun dıbıne dogru ıttım diğer koltukta izliyorum
önce bir çıkmaya çalıştı bacağını attı olmadı
parmak ucunda bacagını attı tutturamadı
koltugun yanına geçti
yan yastıgı yere attı
ve onun ustune basarak yukarı cıktı kumandayı aldı
ve bana dönmüş sırıtıyor bak becerdim almayı gibilerinden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…