2008 Kasım Anneleri

bizimde uykuda sorun yok aslında eylülde çok güzel uyuyor ama gece ememk istiyo ve saat başı kalkıyo..gözleri kapalı emiyo hanım çokta değil en fazla 5 dk emiyo tekrar uykuya geçiyor..olan bana oluyo..ben tekrar uykuyu tutruncaya kadar tekrar kalkıyoooo...sorma canım benim kocişte sabaha kadar inliyo çok hastayım çok hasta diye..ona bakmıyomuşumda falan filan..aynı zamanda kızımda bende hastayım o başka..bide sabah bakıyom hiç bişisi yok gibi okula gidiyo..neymiş geceleri depreşiyormuş..bu grip öyleymiş..nedense kızmla benimki 24 saatt

günaydın kızlar
henüz geçmişe bakamadım bir girip günaydın demek istedim .
herkes iyidir umarım

günaydın lelalcim

ne güzel deniz oğlan büyümüşte kahvaltısı kendi yapmaya başlamış..ben daha hiç vermedim eline..oda eşimden dolayı..etrafı batırımış..ben temizlerim desemde..kokusu kalırmış..deli edecek bu adam beni..neyseki bakıcımız..veriyo eline yiyecek falan..muz vermiş geçende kendi yemiş biraz..

canım arkadaşım tekrar teşekkür ediyorum sana canım
kızlar ilk doğumgünü hediyemiz geldi izmitten zeynomdan o kadar duygulandımki adamın yanında ağlııcaktımnerdeyse
hemde hem memoya hem fatihe hemde bana canım yaa çok düşüncelisin ama kocamı unutmuşsun puhahahhahahhh

ne güzel jest zeynacım..mmmf sizde ailee güle güle kullanın hediyelerinizi..kocan hariç

buaradgünaydın kızlar...

adetim 5gün oldu gecikti...çok meraktayım...neyapsamki..

Zeynacım bu nasıl güzel bir jest.Valla incelik başka kardeşim.Mmmfnin yerinde olsam ben de ağlardım. Hayat bunlarla güzel yaaa.Tebrikler Zeynam.

Andinacım kullanıcı panelinde avatarımı değiştir var.Orda resim yükleme bölümü var.

Zeynam ben sen demeden hallettim bile.Hayatta kaç kişi var böyle ince.Atlamam hiç bu durumu.

Dilokscum ilk reglin olalı çok geçmemişse dengesizlikler oluyo böyle.Benim 2.reglim bir hafta geçmişti.Endişelenme canım.Bilmiyorum endişelenecek bişi var mı:))))))))))))))

selam kızlar, sabah okudum cevap yazamadım şimdide unuttum her şeyi

mmf geçmiş olsun canım memoşa, hediyelerinizide güle güle kullanın canım:)

zeyna ne kadar ince ve düşüncelisin canım kendime gelmiş kadar duygulandım valla kesene bereket

dişimizi kutlayanlara teşekkür ederim,

11. ayları kutlarım

juli bakıcı işini hallettiğine çok sevindim canım, inşallah bir daha sorun yaşamazsınız

ne kaldı? haa benimkinin kahvaltısı... dişlerden dolayı hiç birşey yemiyor bende eline ekmek, domates dilimi, peynir falan verdim yemedi tabi doğru düzgün ama güzel oynadı, sonuç korkunçtu:)) ilkeyi mama sandalyesinden alıp doğru banyoya soktum, sonrada evi süpür daha silinecek,

inşallah kimseyi atlamadım

indiiremedim ya...linkyokmu şekerler..

yasminim 6 ayı geçti..endişe var ama olsun da isterim...

diloksum demekki olsa da hoş olmasada hoş senin için bir test yap bence içimiz rahat etsin kız bizimkilere küçük kardeşmi geliyor yoksa naniknanik

benim pc ye format atılması gerek yaa format atılmadan kabul etmiyor ne zaman gönderebilirsem artık bilgisayarcıya da bakalım

mrb güzeller...gecmise okudum unuttum hehehe

napiyor iyimi herkez?biz iyiyiz cok¨sükür koltuktan kumanda atmak disinda keyfimizi bozen bisi yok.

slm kızlar
yürüyen bebişlere maşallah
hasta olanlara çok geçmiş olsun
kızlar bebişlerimiz ne kadar büyüdüler şaşırıyorum bazen yaptığı şeylere ya da bazen anlamaz yapamaz diyorum ama ben göstermeden bizden gördüğü kadarıyla yapıyo kuşum,çokta komik oluyolar dün akşam oyun oynarken horlar gibi ses çıkardı baktı biz gülüyoruz arka arkya yapmaya başladı biz gülüncede oda kahkaha atıyo:))) neşe kaynağı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…