2008 Kasım Anneleri

fistiiim prenses tatlisida yapsana etimekli ama. cok güzel olur..

mönün cok sik olmus,belki mercimek köftesi yada kisirda ekleyebilirsin.'

menün güzelmiş eylül bi tanede ana bişey eklesen güzel olur..

ne biliyim biz ya yumurtalı çiğ köfte yaparız ya mercimekli köfte filan yada içini kendin hazırlayıp minik minik pidede yaptırabilirsin kaşarlı ya da kuşbaşılı..

tiramisu artık çok yapılıyo diye ben yeni bi şekil geliştirdim bak istersen yazdım tarifini foruma..

kolay gelsin:)

eylül bence süper bi menğ bende gelebilirmiyim cokacimcoook

bencede kısır veya mercimek köfteside süper olur yanına yesin yesin şişsin kaynanan

ya kızlar bende mercimek köftesini çok severim ama bir kaç hüsranla sonuçlanan denemeden sonra yapamadığımı anladım ,o yüzden dışardan kıymasız çiğ köfte söylemeyi düşünüyorum ,bide kadayıf tatlısı özel istek ,halalar çok sever onu milli tatlı gibi bişeydir ..kaydirigubbakcemile3,ya bide patates salatsı o kat kat olandan ,onu da ablam yapmıştı o gün ,değişik olsun ..

bak sey yap o zaman haslanmis nohutlari yogurtla.üzerinede sigara böregi gibi ici bos sardigin yufkalari kizart küp küp.hem görüntü hemde tadi cok güzel oluyor.yada tavuk salatasi..

Selam canlarumm.SSİZİ OKUYORUM ama yazamadım bugün?ne var ne yok?

Hastalara geçmişler olsun inşallah.tez zamanda iyileşsinler..

Eylülcümm menün güzel sosyetiklerse ,ve kaynananı çatltacaksan şöyle hiç tatmadıkları bişey yapsan değişik.İnternetten fi,lan baksan..Dur ben de bi bakayım tariflerime .bulursam güzel bişi yazarım sana..

çilek, çitos sağolun kızlar,

ne güzel tarifler çıktı ortaya, çilek nohutlu şey ilginç geldi denemem lazım,

çitosa katılıyorum öyle bilinmeyen bişii güzel olur valla, aklıma gelirse yazarım bende, yalnız kadın dayanışması bu olsa gerek, o kaynanaya haddini bildirmek için hepimiz seferber olduk:)))))))))))

ya siz tavuklu salataları nasıl yapıyorsunuz, benim yaptığım bir iki tarif var ama değişik tavuklu salatalarda denemek istiyorum

menün güzel olmuş cnm benimde portakallı pasta tarifim var çok güzel oluyo eğer tatlılarında değişiklik yapmak istersen verebilirim tarifini

tavuk göğsünühaşlıyorum didiyorum
içine göbek salatayı doğruyorum
sarımsaklı yoğurt ve mayonez koyuyorum
servis ediceem zaman karıştırıyorumki yoğurt sulanıyo
cevizde koyuyolar buna ama ben sevmiyom ööle cevizi mıncık mıncık herşeyin içinde
o baklavayla muhteşem ikili:))))
işte bööle yapıyom çok güzel ve hafif oluyo

denizanası ben tavukları haşlayıp didikliyorum..

göbek salatayı onun boyutunda doğrayıp mısır ve yoğurtla karıştırıyorum..

haff güzel bişey oluyo..

aa eylül bak perde pilav yapabilirsin..

hem şık hem çook lezzetli oluyo..

off pc me format atıldı resimler uçtu koyardım şimdi bi resim ..

kek kalıbında yapıyorum ben hem servisi rahat oluyo hemde çok şık oluyor..

Denizanacim nohutlu salata hem hafif oluyor hemde lezzetli..

Ben göbekle hic karistirmadim tavugu..yogurtladim ve kenarlarina kornison ve misir koydum..

göbekli yapayim bari birde..

eylül kabak salatasi yapsana hmm ben bayilirimda kendilerine:) söyle bol dereotlu cevizli filan süper olur.

bide fırında mücver çok güzel oluyo onada bayılıyorum..

öff bende herşeye bayılıyorum ya..

merak etme o herseye bayilan birde ben varim.. :)

ayyy eylül isi ugrastirici olmasa fellah köftesi yap diycem ama cocukla cok vaktini alir.

aman bea gece gece herseyede canim cekiyorrrrrrrrr.

valla bunları okudukca acıktım kızlar.kocacım rejimde bende ondan çok yiyemiyorun bu saat oldumuda acıkıorum.nohutlu salatayı bende deniycem çok hoşuma gitti valla

ayy çilek süper fikir yarın mı yapsak acaba fellah köftesi..

çok uğraştırmaz ya az büyük oluverir..

kaynana çatlatmak kolay değil tabi:)))) zahmet ister:)))))

estelllllllllll benim böcügün durucagini bilsem yaparimda gözümü korkutuyor bu canavar benim..ama haftasonu neden olmasin:)

ya ben hic cerkez tavugu yapmadim ve yemedimde ama cok canim istiyor:))) yaptinmi sen hic?

güzel oluyormu? ayyyy ama bilmedigim halde canim istiyor napiyim.

yapmıştım ben canım..
bana biraz ağır geliyo gerçi ama yinede lezettli vee emin ol fellah köftesinden daha uğraştırıcı :)))

en önemli unsuru bol kişniş tavuk suyuna ekmekleri koyup blendırlıyosun tavuğu içine didip sarmısak sıkıp tereyağında toz biber yakıyosun ve üzerine döküyosun..

çok mu kestirme anlattım ne:)
yapmak istersen daha ayrıntılı yazarım ama istediğin zaman..

Back
X