2008 Kasım Anneleri

kızlar tuna ateşlendi bu akşam...badyilebıraktım,soğuk kompleks yaptım,1 kaşık alpol verdim..inişli çıkşlı ateşi..biraradakustu..7 gibi..9da muhallebiyedi..az öneuydu mama içti 100 cc kadar...

38.3 lebaşladı..en aşağı 37,2oldu.şimdi uyuuyor yine ölçtüm,37,4..badyleyatıyor..ama genel durumuiyi..
acaba yatarken daha sıcak oluyorlar ya ondan mı 37lerde...normali kaç olmalı..gece fitil vermeliyim..eşim nbetçi birazdan geleek..o nedenle duş aldıramadım...ayyy

aa eylül bak perde pilav yapabilirsin..

hem şık hem çook lezzetli oluyo..

off pc me format atıldı resimler uçtu koyardım şimdi bi resim ..

kek kalıbında yapıyorum ben hem servisi rahat oluyo hemde çok şık oluyor..

ay kızlar harikasınız yahu ,vallahi az gülmedim akşam akşam ,vallahi kadın dayanışması budur işte ..

estelcim ben yapıyorum canım perde pilavını hemde kek kalıbında senin gibi :))ama o da yemek gibi olur ..

ama bana salata dışı bişey lazım ,zaten meze türü oldukça var ,yoğurtlu kereviz ,közlenmiş biber, patatesalata ,çiğ köfte ,bu kadar ıvır zıvır yeter diyorum zannımca ,şöyle ağır bişey bunların üstüne gerekli..yani asıl yemek ne olmalı ,günün kraliçesi kaydirigubbakcemile3

kızlar tuna ateşlendi bu akşam...badyilebıraktım,soğuk kompleks yaptım,1 kaşık alpol verdim..inişli çıkşlı ateşi..biraradakustu..7 gibi..9da muhallebiyedi..az öneuydu mama içti 100 cc kadar...

38.3 lebaşladı..en aşağı 37,2oldu.şimdi uyuuyor yine ölçtüm,37,4..badyleyatıyor..ama genel durumuiyi..
acaba yatarken daha sıcak oluyorlar ya ondan mı 37lerde...normali kaç olmalı..gece fitil vermeliyim..eşim nbetçi birazdan geleek..o nedenle duş aldıramadım...ayyy

cnm doktorumuz bize koltuk altından ölçtüğünüzde 37,5dan sonrası ateş olur dedi.hatta onu geçmeden şurup verme dedi.37 lere düştümü çok sorun olmaz bence.çok geçmiş olsun

tamam kızlar...öyleyapayım...zaten ilk kez verdimşurubu ateş için..o an da 38.2 miydi 38,4 müydü hatırlayamıyorum.arkasından verdim..koltuk altı ölçtüm...umarım 37 yi geçmez...
teşekkürler canlarım

dilekcim geçmiş olsun canım şimdilik gerek yok , ateşi yükselirse verirsin, ve calpolden 6 saat sonra bir daha ver bence

eylülcüm krepli tatlın olmasaydı avcı böreği yap derdim ama iki krepli olmaz heralde, yiyen herkes çok beğendi şimdiye kadar, kraliçe olurmu bilmem ama soranın sultanı olabilir

diloksum 38'den önce bişey verme demişti doktorum bana merak etme bebişler oldukça dayanıklı oluyo canım , tekrar geçmiş olsun..

nasılsın estelcim , ben de batuşu uyuttum geldim çok yorgunum ama yarın sabah süt iznimi kullanacağım geç kalkıcam

Selam kızlarrr
anca gelebildim.bir sürü işim vardı ama yapamadım.gitmeden bi uğradım yine.

iyileştik yazamıyorum malesef.gece öksürükten uyuyamadım.

cerende sabah kalktı öksürük hala devam.

dark geçmiş olsun canım..
niye bu kadar uzun sürdü hastalığınız:((
sağol canım walla bu sefer niye böyle oldu anlamadım bende:(
sizede geçmiş olsun

Günaydın kızlar.İki gündür uykusuzum.Anılın gece uykusu kötüleşti.2-3 kez uyanıyo.Uyudu dediğim zamanlar inliyo.Tabi kulağım onda olduğu için ben hiç uyuyamıyorum.Sinirlerim alt üst oluyo.Kucağımdan inmek istemiyo, yüzümü yoluyo,vuruyo.Çok hırçınlaştı ve uykusuzluk başladı.İster istemez ona da kızıyorum.Pandifini bile biri tutarken giydirebiliyorum.Hırçınlaştığında canım manım fayda etmiyo.Şaşırdım ne yapacağımı.

Hilalim çok geçmiş olsun.Ağız yarası kötü olur.Zavallıcık azıcık canıyla neler çekiyo?

Darkcım sizinki de devam ediyomuş.Uzun sürüyo canım ya.Biz 20 gündür hastayız.Geçmiş olsun.

Maytabım muhallebi Memoşu rahatsız mı ediyo.Yoksa tokken yedirdikleri için mi rahatsızlandı.Size de çok geçmiş olsun.

Denizannem ilgine çok teşekkür ederim.Bu oğlanı ne kızarak ne severek sakinleştirebiliyorum.Moralim çok bozuluyo.Bu şekilde gideceğini düşünmek dahi istemiyorum.
teşekkrüler canım.sizede geçmiş olsun acil şifalar

selam kızlar gıremıyorum bır kac gundur. benım oglan yıne hasta :((( atlatamadık hala. onunla ugrasıyorum hastalıgından dolayı cok huysuz bır rahat vermıyo..
acil şifalar swetter.salgın mı var nedir?

kızlar bu arada dün yağız 4-5 adım attı kendi kendine yürüdü
çok güzel bir görüntü insanın içi gidiyor kuzusunun yürüdüğünü görünce
maşallah canım gözünüz aydın

merhaba kızlar
dünden beri okuyup çıkıyorum piroş uyanıyo bu günde temizlik yapıcam eski kıyafetleri atıp derleyip toplamam lazım dolapları yer açılsın biraz atabilirsem tabi kıyamıyorum hiçbişeyime ben ya
hasta bebişlerimizin hepsine çok geçmiş olsun
remediosçum yağızım yürüyomuş gözünüz aydın maşallah yakışıklıma
tam olarak yürüyo demek için koltuktan kendini bırakıpmı gitmesi gerekiyo piroş öyle gitmiyo ama babsıyla biz karşılıklı duruyıruz aramızda gidip geliyo:) ne zaman kendi cesaret edip yürür acaba
tamam işte yürüyor ar
tık piroş.Maşallah canım.ooo daha tam öyle fıldır fıldır yürümesi sürüyor biraz.

cerende nerdeyse 1 aydır yürüyor ama daha dışarda tam kendi başına bırakamıyorum.Aniden yere yatabiliyo :Pp

tamam kızlar...öyleyapayım...zaten ilk kez verdimşurubu ateş için..o an da 38.2 miydi 38,4 müydü hatırlayamıyorum.arkasından verdim..koltuk altı ölçtüm...umarım 37 yi geçmez...
teşekkürler canlarım

Geçmiş olsun canım.aman dikkat et.cereninde ateşi olduğu gece sabaha kadar hep ateşliydi.Ölçemedik biz bırakmadı bi türlü.

ara ara bak.Yükselirse ver hemen fitili.

ben ateşlendiğinin ertesi gece verdim fitil,ateşi yükselir haberimiz olmazsa diye.
o gece sabaha kadar oda kalkmadı bizde kalkmamışız.

bi gün öncede uykusuz olunca.

inşallah çabuk atlatır tunacığım.
herkesin bebeği hasta ya bu mevsim geçişleri baya faturalı oluyo

eylülcüm menü süper canım çekti çokkkk
çerkez tavuğu istiyorum bide çok severim off bu saatte görmeseydim bu muhabbeti yaa
mmmfcim lelalin telimi sordun bana cnm msn yemi yazdın görmedim ya açık unutmuşum sonrada kociş kapadı heralde zaten bilmiyodum numarasını:)) ama zaten yapmışssın kurabiyeyi güzelde olmuş bende bundan yapıyım piroşun gününe

dileğim çok geçmiş olsun tuna ya çıkmaz inş.bidaha ateşi cnm
darkçım cernciğimede geçmiş olsun
yürüyomu diyosun yanikaydirigubbakcemile2 ama kendi kendini bırakıp gitmiyor daha biz tay tay durdurup çağırıyoruz yampiri yumpiri geliyo
ceroşum napıyo hızlandırdımı yürümeyi

Teşekkürler Pirayecim.

Yürüyo işte,böle böle kendine iyice cesareti gelir bi kaç güne.
Maşallah kuzularımız hep erkenci gibi görünyo.

ceren iyi şimdi.rahat bi odadan diğerine durmadan çıkıp giriyor.

Cerende elini bırakıp gidiyordu biraz kanepeden ama asıl cesaretlendiren öğrencilerim oldu.onlar geldiğinde karşıdan aynı sizin gibi bıraktılar bana doğru yürüdü.O günden sonra kendine güvendi ceren ve günden güne ilerletti.

ben kaçıyorum kızlar gözlerim ağrıyor.iyi geceler öpüldünüzzz

iyi geceler güzeller
dilokscum çok geçmiş olsun canım yaaa bizim doktorda 38 i geçmeden verme dedi fitil
eylül menüde o biçim maşallah bende geliormm

Back
X