2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama kahvaltı yemek drken çağanı uyutup anca girebildim netimiz düzeldi artık burdayım.hasta olan bebişler iyi olmuşlardır inşallah.

günaydın kızlar çalışan sabah vardiyalılardan biri daha geldi dün hiç uğrayamadım yaa ama aklım burada kaldı valla
çok yoğundum dün dershanede canım çıktı vallahi

akşam da evde fazla mesai var tabi adı lazım değil baş harfi Eymen kaydirigubbakcemile3 çocuk bir türlü iyileşemedi yahu kulak enfeksiyonu geçti bitti şükür dedik bu sefer boğazında falan sorun var sanırım gerç kendine bi baksanız inanmazsınız hasta olduğuna dün saat 22sularına kadar herşey çok güzeldi hastalık falan vs.. yoktu oynadık gülüştük ailecek Eymenle beraber bizde yerde oyuncaklarla falan gayet güzeldi herşey sonra banan doğru geldi boynuma sarıldı falan gülüşüyordu falan çocuk bir kusmaya başladı aman allahım çok afedersiniz büyük insanalar gibi ben de bağırdım noldu diye korktum çocuk ağlamaya başladı babası tuttu hemen banyoya götürdü kusmaya devam ediyor lavaboya aynı anda da ağlıyor ayy çok kötüydü yaa neyse burnu tıkandı tabi boğazında hala balgam kalıntısı var işin kötüsü ağlamaya devam ediyor o yüzden bir ara tıkandımı bi süe nefes alamadı ölüyordu yavrum ben çığlık atmaya başladım babası aldı kucağımdan balkona götürdü sakinleşsin diye ben banyoda yığıldım kaldım bağıra bağıra ağladım neyse biraz susuyor nefes alamayınca tekrar başlıyor ağlamaya emziğini istiyor emziği alınca nefes alamıyor bir daha ağlıyor su bile içemez oldu yavrucum burnuna damlası vardı yapmamıza izin vermiyor zaten sakinleştiremiyoruz kaç dakikamız kaç saatimiz böyle geçti bilmiyorum valla sonra dedim doktora gidelim bu çocuk böle yatamaz burun kapalı boğazda hala akıntı var balgam geliyor hadi indik aşağı baktık bizim eczane nöbetçi ay altın bulmuş gibi sevindik hemen oraya girdik orada eczacı arkadaş dedi zaten balgamı vardı balgam sökücü kullanıyordu dedi normal balgamı atamayınca kusmuştur dedi burunun açılması içinde öledamla falan olmaz küçük bebek değil durmaz beklemez artık dedi sprey verdi orada hemen ilkini uyguladılar babasıyla ikisi biraz ağladı ama çok değil hemen açılmaya başladı burnu sonra gittik biraz çarşıları falan dolandık geldik eve iki kere hapşurdu o hapşuruk esnasında baya söktü balgamı burnundan geldi ağzından vs... ama rahatladı sabaha kadar sorun olmadı çok şükür rahat nefes aldı ve uyudu. şimdi de burun açık yani
ay sabah sabah pekhoş bir konu olmadı farkındayım özür dilerim ama paylaayım dedim
benim her yerim ağrıyor tabi bugün dün gecenin stresi mahvetti bizi kocişle küstük zaten bu olay yüzünden o anın paniğiyle o bana bağırıyr kızıyor ben ona saldırıyorum o yüzden yarı küs gibiyiz şimdi

sizlerde herkes iyidir inşallah

çok geçmiş olsun canım.bu balgam bu ara bütün çocuklarda var galiba.çağanda bi haftadır böyle.şurup içiyo ama pek faydası yok.2 günde hava verildi hastanede.bu 3.oluşu alerjik olabilir dedi dr bi sürü kan tahlili yaptı sonuçları çıkmadı daha bakalım çıkınca nolcak.alerjik astım falan çıkıcak diye çok korkuyorum valla

ayyy beyazmelek cok cok gecmıs olsun tam keyfım yerıne gelmıstı sımdı gene bozulduuu okurken cok korktumm sonunda duzellmıs bıraz eymenı opuyorummm cok cok gecmıs olsun canımm

mrb herkeze,cok sinirliyim cünkü Deniz kahfaltiyi reddediyor:(( 3 gündür yapiyor bunu

buguün tamamen acmadi agzini bu saat oldu hala bisi yemedi ne inatci bi cocukya..

pirinc unu hazirladim simdi onu vericem insl.yer.

hasta bebisler var galiba cok gecmis olsun hepsine,acayip gerildim yaa.

mrb herkeze,cok sinirliyim cünkü Deniz kahfaltiyi reddediyor:(( 3 gündür yapiyor bunu

buguün tamamen acmadi agzini bu saat oldu hala bisi yemedi ne inatci bi cocukya..

pirinc unu hazirladim simdi onu vericem insl.yer.

hasta bebisler var galiba cok gecmis olsun hepsine,acayip gerildim yaa.

Geçmiş olsun canım.Israr etme.Benimki 2 gündür akşam yemeği istemiyo.Acıksın iyice.

Ankaralı hatunlar diğer topiğe bi bakalım canlarım.

merhabalar
tüm hasta annişlere ve bebişlere geçmiş olsunn
beyazmelek ve maytabım çok acı ya allah kimseye evlat acısı vermesin
alakasız olacak biraz ama kızlar ya yağmura ıspanak yediriyorum ben sizde evriyor musunuzz

Geçmiş olsun canım.Israr etme.Benimki 2 gündür akşam yemeği istemiyo.Acıksın iyice.

Ankaralı hatunlar diğer topiğe bi bakalım canlarım.

cılek zaman zaman bızım kucuk dana da yemek ıstemıyor
ama muhallebıye hayır demıyor
ustune gıtmeden eger yerse muhallebı ver
duzelır emınım

3-4 kasik aldi muhallebisinden itemedi baska.biraktim bende acikana kadar bekliycem..

off yemeyen cocuk cok zormus kizlarya ben daha yeni anladim.

3-4 kasik aldi muhallebisinden itemedi baska.biraktim bende acikana kadar bekliycem..

off yemeyen cocuk cok zormus kizlarya ben daha yeni anladim.

Çilekcim 2 gün önce oturdum ağladım, yemedi bişi.Dün de çok az yedi.Akşam oynuyorduk, gülerken dikkat ettim.Üst dişlerin 4.sü bayağı kemikleşmiş.Dişler ardı ardına geliyo canım.Onlara da hak vermeli.Yaralı damakla nasıl yesinler.Eminim diş çıkarıyo tontişin.Biraz çıkınca eski iştahları geliyo.Sıkma canını.opuyorumnanaktan

Back
X