- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #43.261
beyazmelekcim geçmiş olsun canım yaa öyle bi anlatmışsınki gözlerim doldu
zaten duygusalım bu aralar çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyazmelekcim geçmiş olsun canım yaa öyle bi anlatmışsınki gözlerim doldu
beyazmelekciğim geçmiş olsun
siz klima kullanıyordunuz evde sürekli yanlış hatırlamıyorsam
klimalardan hastalanmasın eymen kuzusu
onların filtrelerini değiştirmek gerekiyormuş periyodik olarak çünkü mikroplar oralarda birikiyormuş
beyazmelek gecmıs olsun canım kucuk kuzuya
bız de nedense cocuga bırsey olunca bırbırımıze kızıyoruz
aslında ben stresten bıraz hararetlı konusuyorum esım benı uyarıyor ve ben kusuyorum seklınde ılerlıyor durum
allahtan cocuk ıcınden atabılmıs bırazda olsa rahatlamıstır yavru
beyazmelek çookkkk geçmiş olsun canım..
bu balgam olayı çocukları mahvediyor..
bir kez aysuda aynen senin anlattığın gibi olmuştu..elim kolum bağlandı ne yapacağımı şaşırmıştım..
oluyor işte arkadaşım keşke olmasa ama...
neyse eymenin iyi olmasına çok sevindim ve tekrar çok geçmiş olsun..
günaydın kızlar
anca geçmişi okudum
eylülcüm allah kolaylık versin tatlım
akşam güzel bir dayanışma olmuş :)))
beyazmelekcim çok geçmiş olsun tatlım ya
ben bir fena oldum okurken siz bir de yaşadınız çok zor ya ..
mmfcim afiyet olsun tatlım beğenmene sevindim şekercim
ay sorma zeynam yaa genç işte ölen çocukta bizim köyden annesi babası 15 ylı boşanmış çocuk babaannesiyle kalıyormuş babaannesini annem tanıyor torunu için çok üzülürdü gözü gibi bakardı ona diyorbeyazmelekcim geçmiş olsun eymene nedense hr evde durum aynı çocuk hasta olur annebaa birbrine girer
ayrıca gencecik çocuğa da üzüldüm ecel işte gelecek ya tren rayında kulağında müzik ne işin var yaa
Beyazmeleğim geçmiş olsun güzelim.Gerçekten zor zamanlar geçirmişsiniz ve hep aynı şey.Çocuk hasta olunca anne ve baba birbirine giriyo.Çünkü daha acemiyiz.Çocukların hastalıkla büyüdüğünü kabul edemiyoruz.Hep iyi olsun istiyoruz.Hep gülsün, yemeğini güzel yesin, huzursuz olmasın.Emin ol ikincilerde bu sorunlar daha az olacak.Sıkma canını güzelim.Eymen güçlü, aslan gibi.İyileşir.Onun anne diye boynuna sarılacağı günleri düşünürsen karamsarlık biraz kalkar.Üzülme canım.
beyazmelekcım gecmıs olsun.. bızımde burnumuz tıkalı bogazda balgam..Allah sıfa versın bebıslerımıze.
şu çocuklar hiç hasta olmadan büyüse ama işte hayatın tuzu biberi olmadan olmuyo
acıtatlı günler geçiricez ki anne olduğumuzu anlayalım
dün kiracı bişe anlattı çok fena oldum
25 sene falan önce bi oğlu varmış 6 yaşındayken aniden ateşlenmiş zatürre teşhisi konmuş drlar bi iğne yapıyolar ve çocuğu kaybediyolar Allah böyle yazılar yazmasın öyle drlarla karşılaştırmasınlar inşallah çok ağladım duyunca çocuk son gününde annecim bugün seni hiç üzmiicem o zaman Allah cenetine koyacak beni demiş(((
yavrum şefaatçı olur inşalah annesine
anneside o zamandan bu zamana aşırı titiz varya evi ayakta bekliyo sanki o kalmış işte sinmir bozukluğundan