2008 Kasım Anneleri

beyazmelekciğim geçmiş olsun
siz klima kullanıyordunuz evde sürekli yanlış hatırlamıyorsam
klimalardan hastalanmasın eymen kuzusu
onların filtrelerini değiştirmek gerekiyormuş periyodik olarak çünkü mikroplar oralarda birikiyormuş

beyazmelek gecmıs olsun canım kucuk kuzuya
bız de nedense cocuga bırsey olunca bırbırımıze kızıyoruz
aslında ben stresten bıraz hararetlı konusuyorum esım benı uyarıyor ve ben kusuyorum seklınde ılerlıyor durum

allahtan cocuk ıcınden atabılmıs bırazda olsa rahatlamıstır yavru

beyazmelek çookkkk geçmiş olsun canım..
bu balgam olayı çocukları mahvediyor..
bir kez aysuda aynen senin anlattığın gibi olmuştu..elim kolum bağlandı ne yapacağımı şaşırmıştım..
oluyor işte arkadaşım keşke olmasa ama...
neyse eymenin iyi olmasına çok sevindim ve tekrar çok geçmiş olsun..

günaydın kızlar
anca geçmişi okudum

eylülcüm allah kolaylık versin tatlım
akşam güzel bir dayanışma olmuş :)))

beyazmelekcim çok geçmiş olsun tatlım ya
ben bir fena oldum okurken siz bir de yaşadınız çok zor ya ..

mmfcim afiyet olsun tatlım beğenmene sevindim şekercim

beyazmelekcim geçmiş olsun canım yaa öyle bi anlatmışsınki gözlerim doldu
zaten duygusalım bu aralar çok

valla amacım üzmek değildi cicim yaa öle oluyor çocuğum olduktan sonra bende çok duygusallaştım
ama sen mutlu ol mutluluk herkese çok yakışıyor

beyazmelekciğim geçmiş olsun
siz klima kullanıyordunuz evde sürekli yanlış hatırlamıyorsam
klimalardan hastalanmasın eymen kuzusu
onların filtrelerini değiştirmek gerekiyormuş periyodik olarak çünkü mikroplar oralarda birikiyormuş

canım öyleydi doğru hatırlıyorsun ama onların üzerinden yaklaşık iki ay geçmiştir eski evdeyken kullanıyorduk bu eve taşındığımızdan beri kullanmıyoruz zaten artık havalar biraz serinlediği için klimaya ihtiyaç yok ısıtmak içinde kullanmayacağız bu sene ev kaloriferli ama kaloriferler yanana kadar soğuk olacak olursa kullanırım belki ama sanımoyrum buralar sıcak memleket tahminen önümüzdeki yaza kadar ihtiyaç olmaz
artı bu eve taşınırken klimaların genel temizliğini yaptırdık filtreleri vs... herşeyleri değişti sıfır gibiler yani şuanda

beyazmelek gecmıs olsun canım kucuk kuzuya
bız de nedense cocuga bırsey olunca bırbırımıze kızıyoruz
aslında ben stresten bıraz hararetlı konusuyorum esım benı uyarıyor ve ben kusuyorum seklınde ılerlıyor durum

allahtan cocuk ıcınden atabılmıs bırazda olsa rahatlamıstır yavru

evet yaa çocuk hasta olunca ikimze bişey oluyor moral olarak çöküyoruz zaten ve birbirimize sarıyoruz
genellikle ben sinirli oluyor tabi eşim de eymenin hasta olması konusunda çok hassas normalde acayip sakin olan insan telaşlanıveriyor bir anda

beyazmelek çookkkk geçmiş olsun canım..
bu balgam olayı çocukları mahvediyor..
bir kez aysuda aynen senin anlattığın gibi olmuştu..elim kolum bağlandı ne yapacağımı şaşırmıştım..
oluyor işte arkadaşım keşke olmasa ama...
neyse eymenin iyi olmasına çok sevindim ve tekrar çok geçmiş olsun..

ayy canım inşallah bir daha olmaz kimsenin çocuğuna olmasın daha küçük oldukları için nasıl atacaklarını da bilmiyorlar oyüzden zor oluyor zaten biz büyük insanlar bile rahatsız oluyoruz

ayy kızlar bugünde felaket habercisi gibi oldum ama dün olan bir olayı anlatacaktım size Eymen'in telaşından kaldı
dün burada anadolu lisesinden bir öğrencimize tren çarptı vefat etti çok kötü olduk yaa dershane öğrencimiz değildi bizim öğrencilerin falan arkadaşıydı tanımıyorduk yani ama olsun gencecik yaa daha 16mı 17mi ne raylarda yürüyormuş kulağında da i-pot müzik dinliyor trenin sesini duymuyor tabi çok üzüldük yaa arkadaşları mahvoldu yazık düşünsenize daha dün aynı sınıfta yanınızda okul çıkışı böle bişey oluyor bugün yok allah vermesin

günaydın kızlar
anca geçmişi okudum

eylülcüm allah kolaylık versin tatlım
akşam güzel bir dayanışma olmuş :)))

beyazmelekcim çok geçmiş olsun tatlım ya
ben bir fena oldum okurken siz bir de yaşadınız çok zor ya ..

mmfcim afiyet olsun tatlım beğenmene sevindim şekercim

sağol güzelim yaa yani basit bir hastalık aslında ama çok korktu yavrum nefes alamıyorum diye tıkanınca bende çok korktum normalde de bazen ağlarken öle tıkanıyor ama o kadar uzun süreli olmuyor ve ben öle durumlarda inanılmaz sakin oluyorum hemen müdahale ediyorum ama bu sefer müdahaleme rağmen geçmedi tıkanması o tıkandığı andaki çırpınışı o korku dolu bakışı çıkmıyor aklımdan hiç bişey yapamıyorsun kuş gibi çırpınıyor yavrum mafoldumben

beyazmelekcim geçmiş olsun eymene nedense hr evde durum aynı çocuk hasta olur annebaa birbrine girer
ayrıca gencecik çocuğa da üzüldüm ecel işte gelecek ya tren rayında kulağında müzik ne işin var yaa

Beyazmeleğim geçmiş olsun güzelim.Gerçekten zor zamanlar geçirmişsiniz ve hep aynı şey.Çocuk hasta olunca anne ve baba birbirine giriyo.Çünkü daha acemiyiz.Çocukların hastalıkla büyüdüğünü kabul edemiyoruz.Hep iyi olsun istiyoruz.Hep gülsün, yemeğini güzel yesin, huzursuz olmasın.Emin ol ikincilerde bu sorunlar daha az olacak.Sıkma canını güzelim.Eymen güçlü, aslan gibi.ıyileşir.Onun anne diye boynuna sarılacağı günleri düşünürsen karamsarlık biraz kalkar.Üzülme canım.

şu çocuklar hiç hasta olmadan büyüse ama işte hayatın tuzu biberi olmadan olmuyo
acıtatlı günler geçiricez ki anne olduğumuzu anlayalım

dün kiracı bişe anlattı çok fena oldum
25 sene falan önce bi oğlu varmış 6 yaşındayken aniden ateşlenmiş zatürre teşhisi konmuş drlar bi iğne yapıyolar ve çocuğu kaybediyolar Allah böyle yazılar yazmasın öyle drlarla karşılaştırmasınlar inşallah çok ağladım duyunca çocuk son gününde annecim bugün seni hiç üzmiicem o zaman Allah cenetine koyacak beni demiş :((((
yavrum şefaatçı olur inşalah annesine
anneside o zamandan bu zamana aşırı titiz varya evi ayakta bekliyo sanki o kalmış işte sinmir bozukluğundan

beyazmelekcim geçmiş olsun eymene nedense hr evde durum aynı çocuk hasta olur annebaa birbrine girer
ayrıca gencecik çocuğa da üzüldüm ecel işte gelecek ya tren rayında kulağında müzik ne işin var yaa
ay sorma zeynam yaa genç işte ölen çocukta bizim köyden annesi babası 15 ylı boşanmış çocuk babaannesiyle kalıyormuş babaannesini annem tanıyor torunu için çok üzülürdü gözü gibi bakardı ona diyor

Beyazmeleğim geçmiş olsun güzelim.Gerçekten zor zamanlar geçirmişsiniz ve hep aynı şey.Çocuk hasta olunca anne ve baba birbirine giriyo.Çünkü daha acemiyiz.Çocukların hastalıkla büyüdüğünü kabul edemiyoruz.Hep iyi olsun istiyoruz.Hep gülsün, yemeğini güzel yesin, huzursuz olmasın.Emin ol ikincilerde bu sorunlar daha az olacak.Sıkma canını güzelim.Eymen güçlü, aslan gibi.İyileşir.Onun anne diye boynuna sarılacağı günleri düşünürsen karamsarlık biraz kalkar.Üzülme canım.

ay canım ne güzel konuşmuşsun bu arada gözümden kaçmadı hemen ikinci bebeği de sokmuşun araya hepimiz kesin yapıcaz yani ikinciyi diyorsun :jeyyar:

beyazmelekcım gecmıs olsun.. bızımde burnumuz tıkalı bogazda balgam..Allah sıfa versın bebıslerımıze.

amin canım vallahi

şu çocuklar hiç hasta olmadan büyüse ama işte hayatın tuzu biberi olmadan olmuyo
acıtatlı günler geçiricez ki anne olduğumuzu anlayalım

dün kiracı bişe anlattı çok fena oldum
25 sene falan önce bi oğlu varmış 6 yaşındayken aniden ateşlenmiş zatürre teşhisi konmuş drlar bi iğne yapıyolar ve çocuğu kaybediyolar Allah böyle yazılar yazmasın öyle drlarla karşılaştırmasınlar inşallah çok ağladım duyunca çocuk son gününde annecim bugün seni hiç üzmiicem o zaman Allah cenetine koyacak beni demiş :((((
yavrum şefaatçı olur inşalah annesine
anneside o zamandan bu zamana aşırı titiz varya evi ayakta bekliyo sanki o kalmış işte sinmir bozukluğundan

ayy canım gözlerim doldu yaa ağlamaklı oldum benim eşim de evin en büyüğü şuan ve 4 erkekler ama eşimden 2 yaş büyük bir ablası varmış 3-4 yaşalarındayken bir ayak ağrısı olmuş ayağım ağrıyor ayaım ağrıyor osmaniyedeki doktorlar bulamamış çaresini sebebini anlamamışlar en sonunda adanaya sevk etmişler giderlerken kayınpederimin kucağındaymış yavrum hastane hastane dolaşmaktan bıkmış baba evimize götür beni artık dönelim evimize demiş tamam kızım döneceğiz falan demişkayınpederim ondan birkaç dakka sonra adanaya varamadan yolda ölmüş bu olayın üzerinden 29-30 yıl geçmiş kayınpederim hala kızım derken ağlar senağlama rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin :Saruboceq:

mmf ve beyazmelek mahvettınız benı yaa
allahım gostermesın gercekten cok zor evlat acısı
patronum askerden gelen oglunu kaybetmıs hala ısmını soyleyemez aglamaktan
adam 70 yasından sonra sıgaraya baslamıs cocugunun ardından

annemde ıkı evlat kaybetmıs bırı olarak dedeme kızar hep
yavrularım hastalandı doktora bıle goturemedım dıye
cok zor herkes kaldıramaz bu yuku
allahım kımseye vermesın

ayy mmmfcim ne iyi etmişsin hüzünlü havamız dağıldı biraz off bu nee bu arada koyduğun resimleri görünce aklıma geldi sabah işe gelmeden önce makyaj yapıyordum oğlanda yanımda oturuyordu oynuyordu kendi kendine o arada lavaboya gittim sanırım tam hatırlamıyorum bir geldim sen afacan böcük benim top allığımı al hepsini yere saç ve sonra da birini ağzına at o esnada girdim içeri hemen çıkardım ondan öncesinde yedimi bilmiyorum ibşallah yememiştir diyorum bir de nasıl yalakalık yapıyor bana görmeniz lazım bu anlattığım olay toplamda bir dakka sürmemiştir napcaz bunlarla bilmem saniyede ortalığı karıştırma kapasitesine sahip

Back
X