- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #43.301
merhabalar
tüm hasta annişlere ve bebişlere geçmiş olsunn
beyazmelek ve maytabım çok acı ya allah kimseye evlat acısı vermesin
alakasız olacak biraz ama kızlar ya yağmura ıspanak yediriyorum ben sizde evriyor musunuzz
Çilekcim 2 gün önce oturdum ağladım, yemedi bişi.Dün de çok az yedi.Akşam oynuyorduk, gülerken dikkat ettim.Üst dişlerin 4.sü bayağı kemikleşmiş.Dişler ardı ardına geliyo canım.Onlara da hak vermeli.Yaralı damakla nasıl yesinler.Eminim diş çıkarıyo tontişin.Biraz çıkınca eski iştahları geliyo.Sıkma canını.opuyorumnanaktan
çilekcim hiç sıkma canını. ben benımkının tek bır kavanoz mamayla tum gun durdugunu bılırım. bazen yemıyorlar nedense. bızlerede olmazmı zaten arada canımız yemek ıstemez oyle bır sey sanırım onlarınkıde
canim iki haftadir dislerimiz hep sorun zaten..Deniz`n alti hafif kizariyor dis cikartcagindan
bu aralar kizariklik gitti istahsizlik geldi.hergün¨düzenli kahfalti yapan cocuga bisiy oldu
ayy cok sinirlerim bozuldu,zorlamadimda simdi oynuyor kendi kendine aciksin corbasini
iciricem tabii icerse.
isaret parmagi sürekli agzinda zaten habire kasiyor dislerini,birde co kzor dis cikartiyor
rezil ediyor cocugu ya..
ac olsa yerdi ama dimi?ac ac oynamazki benim tonton uff neler kuruyorum aklimdan
delimiyim neyim.
Hilalim sensiz olur mu?Ne yapacan c.tesi
Aynen canım ben de öyle.Anıl yemezse sinirleniyorum , kızıyorum bazen bağırıyorum.Annem sen deli misin diyo.Sanki aç gibi.Bir de öyle yatarsa gidip gelip uyansada mama versem diyorum.Valla yemediği çok zaman oldu ama kilodan düşmedi.İştahları açık olunca telafi ederler.Kızma canım.Ben artık ısrar etmiyorum artık. :umursamaz:
kızlar nesquick'i devam sütüne karıştırıp bebişlere versek olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?