2008 Kasım Anneleri

kızlarmerhaba..hızlı hızlı yazayım kalkmak üzere...

gece 38 den aşağı düşmedi..fitil verdiğim halde.. çok uyandı vss...sabah 38,6..babamızı aradım toplantıya giriyormuş,hemen birisini yolladı yakından,acile gittik..arkadan geldi..

boğazışiş dedi dr..ilaçlar..ateş 3 gün sürer dedi..1 haftayayayılan ilaç programı..antb. vermedi...

birşeyler yedi duş aldırdırdık...uyuyor ...iyi gibi ama dr takip et dedi..

uyuyuna salonunhalılarını kaldır sil toz brakmadım ortada..mutfak..çokyoruldum...az da uyudum gece..bakalım umarım atlatırız...

canim iki haftadir dislerimiz hep sorun zaten..Deniz`n alti hafif kizariyor dis cikartcagindan

bu aralar kizariklik gitti istahsizlik geldi.hergün¨düzenli kahfalti yapan cocuga bisiy oldu

ayy cok sinirlerim bozuldu,zorlamadimda simdi oynuyor kendi kendine aciksin corbasini

iciricem tabii icerse.

isaret parmagi sürekli agzinda zaten habire kasiyor dislerini,birde co kzor dis cikartiyor

rezil ediyor cocugu ya..

ac olsa yerdi ama dimi?ac ac oynamazki benim tonton uff neler kuruyorum aklimdan

delimiyim neyim.

çilekcim hiç sıkma canını. ben benımkının tek bır kavanoz mamayla tum gun durdugunu bılırım. bazen yemıyorlar nedense. bızlerede olmazmı zaten arada canımız yemek ıstemez oyle bır sey sanırım onlarınkıde

yemediklerini duyunca birazda olsa rahatladim canim..

rutine bagladim galiba cicugu saati bile aksasa rahatsiz oluyorum..

Aynen canım ben de öyle.Anıl yemezse sinirleniyorum , kızıyorum bazen bağırıyorum.Annem sen deli misin diyo.Sanki aç gibi.Bir de öyle yatarsa gidip gelip uyansada mama versem diyorum.Valla yemediği çok zaman oldu ama kilodan düşmedi.İştahları açık olunca telafi ederler.Kızma canım.Ben artık ısrar etmiyorum artık. :umursamaz:

ayy yasminim iyi yazdin vallhi cok gerilmistim..

saol fistigim rahatlattin icimi.

Hilalim diğer topiğe de takıl.

Çilekcim emin ol gelişimleri, iştahsızlıkları çook normal.Hepimiz aynı şeylerden şikayet ediyoruz.Keyfine bak bacım.

selam güzeller kuaföre gittim ağda kaç bıyık vırt zırt bir sürü şey yaptırdım geldim
amaaan ne zor iş yaa kışa doğru lazer epilasyon yaptırıcam yaptıran memnun kalan var mı kızlar yaaa
beyazım meleğim geçmiş olsun cicim
çilekcim üzülme bebeğim yaa olur yemeyebilir bazen 1 ay yemediği bile olabilir dedi doktorumuz
annesin tabi ister istemez insan beslenemio aç falan die kaygılanıo ama merak etme geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…