2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama kahvaltı yemek drken çağanı uyutup anca girebildim netimiz düzeldi artık burdayım.hasta olan bebişler iyi olmuşlardır inşallah.

çok geçmiş olsun canım.bu balgam bu ara bütün çocuklarda var galiba.çağanda bi haftadır böyle.şurup içiyo ama pek faydası yok.2 günde hava verildi hastanede.bu 3.oluşu alerjik olabilir dedi dr bi sürü kan tahlili yaptı sonuçları çıkmadı daha bakalım çıkınca nolcak.alerjik astım falan çıkıcak diye çok korkuyorum valla

ayyy beyazmelek cok cok gecmıs olsun tam keyfım yerıne gelmıstı sımdı gene bozulduuu okurken cok korktumm sonunda duzellmıs bıraz eymenı opuyorummm cok cok gecmıs olsun canımm

mrb herkeze,cok sinirliyim cünkü Deniz kahfaltiyi reddediyor( 3 gündür yapiyor bunu

buguün tamamen acmadi agzini bu saat oldu hala bisi yemedi ne inatci bi cocukya..

pirinc unu hazirladim simdi onu vericem insl.yer.

hasta bebisler var galiba cok gecmis olsun hepsine,acayip gerildim yaa.

Geçmiş olsun canım.Israr etme.Benimki 2 gündür akşam yemeği istemiyo.Acıksın iyice.

Ankaralı hatunlar diğer topiğe bi bakalım canlarım.

merhabalar
tüm hasta annişlere ve bebişlere geçmiş olsunn
beyazmelek ve maytabım çok acı ya allah kimseye evlat acısı vermesin
alakasız olacak biraz ama kızlar ya yağmura ıspanak yediriyorum ben sizde evriyor musunuzz

Geçmiş olsun canım.Israr etme.Benimki 2 gündür akşam yemeği istemiyo.Acıksın iyice.

Ankaralı hatunlar diğer topiğe bi bakalım canlarım.

cılek zaman zaman bızım kucuk dana da yemek ıstemıyor
ama muhallebıye hayır demıyor
ustune gıtmeden eger yerse muhallebı ver
duzelır emınım

3-4 kasik aldi muhallebisinden itemedi baska.biraktim bende acikana kadar bekliycem..

off yemeyen cocuk cok zormus kizlarya ben daha yeni anladim.

3-4 kasik aldi muhallebisinden itemedi baska.biraktim bende acikana kadar bekliycem..

off yemeyen cocuk cok zormus kizlarya ben daha yeni anladim.

Çilekcim 2 gün önce oturdum ağladım, yemedi bişi.Dün de çok az yedi.Akşam oynuyorduk, gülerken dikkat ettim.Üst dişlerin 4.sü bayağı kemikleşmiş.Dişler ardı ardına geliyo canım.Onlara da hak vermeli.Yaralı damakla nasıl yesinler.Eminim diş çıkarıyo tontişin.Biraz çıkınca eski iştahları geliyo.Sıkma canını.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…