- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #43.381
erken uyuyan bebislere cok özeniyorum cooooooooooooooook.
benimkisi babasiyla top oynuyor,bende bu sesle nasil dizi izlenirse o sekilde izliyorum iste.
esim Deniz`n erken uyumasini istemiyor zaten gec geliyorum vakit gecirelim beraber diye.
off ama ben söyle cayimi kahfemi sessiz sedasiz sakince icmek istiyorum.
herkese iyi akşamlar diloks bebişin nasıl oldu iyimi artık
malesef canım..ateş kötü..39,1lerigördük..38in altına inmedi hala..ilaçlar ve diğerb yöntemlerle uğraşıyoruz...bende iyi değilim dolayısıyla..ilaç saatini bekliyorum da kafa dağıtıyım dedim birazz
Canım fitil verseydin,doktoru ne diyor?
benim oğluşta şimdi uyudu artık hiç fırsat bulamıyorum okulun işleri ev işleri yemek derken bu saat oldu geçmişede bakamıyorum ama aklım hep burda
çok yorgunum uykum var ama her yerim ağırıyor bende grip olmuşum nasıl öksürüyoum oğluşa bulaştırmasam bari dinlenmeyede fırsat yok yatsam iyi olacak ama yorgunluktan uyuyamıyorum
çok geçmiş olsun cnm tunacığa çabucak iyileşir inşallah:Saruboceq:
benim oğluşta şimdi uyudu artık hiç fırsat bulamıyorum okulun işleri ev işleri yemek derken bu saat oldu geçmişede bakamıyorum ama aklım hep burda
çok yorgunum uykum var ama her yerim ağırıyor bende grip olmuşum nasıl öksürüyoum oğluşa bulaştırmasam bari dinlenmeyede fırsat yok yatsam iyi olacak ama yorgunluktan uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?