2008 Kasım Anneleri

ay zeyna o yaptığını benimde yapmam gerekiyor
ama nasıl
nerden başlayacağımı bilemiyorum :))

lavişş afiyet olsun yağmura :)))

ay dökülcek halmi kaldı zeyna ben dökülüyorum resmen

bugün yine mutfaktan çıkamadım ,ya bu işleri yapıyısun yapıyosun niye bitmiyo ya.

kızlar hayatımda ilk kez verdiğim karardan çoookkkk memnun kaldım..
ev işleri için (derleme toplama süpürme silme tozalma) birini daha doğrusu bi tanıdığı yardımcı olması için aldım..hergün eve geliyor yapılacak işleri yapıyor ve gidiyor..
enazından hafta içi ev işleriyle uğraşmıyorum...çok memnunum çookkk...
eve geliyorum ohhhh misler gibi..çocuklara ve eşimede daha fazla zaman ayırıyorum:)))

erken uyuyan bebislere cok özeniyorum cooooooooooooooook.

benimkisi babasiyla top oynuyor,bende bu sesle nasil dizi izlenirse o sekilde izliyorum iste.

esim Deniz`n erken uyumasini istemiyor zaten gec geliyorum vakit gecirelim beraber diye.

off ama ben söyle cayimi kahfemi sessiz sedasiz sakince icmek istiyorum.

ogünler de gelecek hayatım...

biz de erken uyumasını istiyoruz..bu günlerde hastalıktan dolayı gündüz uyamıyor erken yatıyor ama gee çok uyanıyor..bakalım ne zaman düzeleceğiz..

bihtere de nihale de sinir oldumm yaa

benim oğluşta şimdi uyudu artık hiç fırsat bulamıyorum okulun işleri ev işleri yemek derken bu saat oldu geçmişede bakamıyorum ama aklım hep burda
çok yorgunum uykum var ama her yerim ağırıyor bende grip olmuşum nasıl öksürüyoum oğluşa bulaştırmasam bari dinlenmeyede fırsat yok yatsam iyi olacak ama yorgunluktan uyuyamıyorum

Canım fitil verseydin,doktoru ne diyor?

fitili dün gece verdik...şuan ateşten korkma dedi dr..vücut savaşarak bağışıklık kazanaak dedi..fitille yine bir süre sonra yükselecek dedi..o nedenle saatli 3 ilaç kullanıyoruz ki bağışılık kazansındedi...36 saat sürer dedi..takip devam..3 gün sonra inerde tek ilaca düşeceğiz...umarım dediği gibi olur...ne zor birşey hastalık..allah dermensız derz vermesin değil mi cnm yaaa

çok geçmiş olsun canım.inş geçmez oğluşuna.onların hastalığı daha zor oluyo

ecemim geçmiş olsun hayatım..umarım geçmez..ben de 2 hafta önce griptim..3 günmaskeyle gezdim..allahtan geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…