• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

asocum yerim onu maşallah..ben de tuna çok hareketli olduğu için erken yürüyeek diyordum ama hala tık yok..üzerime atlayıp ısırmaktan ve deli gibi emekleyipsıralamaktan ibaretiz...ısrırken çok caım aıyor yaa

çitosum teşk. ederim anım..bugün biraz daha iyiyz ama hastalık dolayısıylab düzenimiz bozuk biraz..yemek ve uyku karıştı..zaten zor yiyor laleeee

denizim teşekkür ederim...vallahi alıştım herhalde oluyor bi şekilde..babamızyanımızda olsun yeter..

gülizim sanada iyigeeler hoş geldin..

mmmf valla harikasın nediyeyim...bunu dahallettinya..bravo sana..geçmiş olsun..

eylül hamaratı ben o yaptıklarını 1haftada ana yaparım vallahii...ellerine sağlık..afiyetle yeyin şekerr

hımmm anladım denizanası , canım biliyosun yoğun çalışıyorum o yüzden bana biraz daha pratik şeyler gerekiyor... birz düşünüyüm o zaman bu durumu.. batu zaten 3 yaşında kreşe başlayacak ama ben 3 yaşına kadar elimden en iyisini vermeye çalşıyorum şimdi herşeyi depoluyo malum :)) şanslıyım ki bakıcım da çok hevesli bu konuda , verdiğim kitapları okuyor , oyunlar oynatıyo , bi sürü şey öğretiyo.. biraz daha araştrim ben saol canım , çok teşekkür ederim ederim cevabın için

hayırdır asorti niye darlandırdı adam seni:)))))))))

dilekcim sonda ekledim canım,

gülizcm yok kasım annelerine değil çocuk ve gelişimine ekledim canım

herkez uyuyor bugün cumartesi ama ben kargalar ve yiğit eşliğinde kahvaltı yapıyorum :(

günaydın

asorti maşallah eylüle bizede en kısa zamanda mutluluğu yaşatsın Allahım

beyaz melekcim barışmışsınız çok sevindim.özelime msj atmışsın cvpladım ama gelmiştir umarım

geldi canım cevabın geldi hatta ben bir tane daha gönderdim

vallahi deniz babmız dün anlatıyor bana..işi için,sınıf değiştirmekistiyordu..dün dilekçesini vermiş..aralıkta belli olaakmışş..o zaman 8 ay kadar ankarada eğitim göreekmiş..hayyyddaa bu kısmını bilmiyordum..burdan yak..yine peşinde koşacağız ..allahtan ankaralıyım...akrabalar orada..ama ev tutarım kalamam ki,mse de de...o zama da 3 evim olaak...kendi eşyalarım kayınvalidenin evinde..kıbrıstaki ev duracak döneeğimiziçin..ve ankara...ayyy yordu bu beni..

valla bende seni tebrik edeyim diloksum ben bi kere ev taşıdım tövbe edecektim neredeyse çok zor iş çok :delphin:

beyazmelek bende sevindim cnm.barışmanıza..
yaw bende diyorumki bizim kocişte şöle bikaç aylığına uzaklara gitsede özlesek birbirimizi..
belki aramızdaki bu sürekli gerginlikler ve yanlış anlamalar biter..
çokmu kötüyüm yaw-tatlicadiarzu-

dilokscum allah yardımcınız olsun..
oradan oraya taşınmak zor iş..
napıcan, mecbur kalınca..
herşey daha iyi bir gelecek için dimi..
hele birde çocuklarımız var..
onlar için..

hayır canım bunun kötülükle alakası yok hakkaten iyi oluyor bence bikaç gün ayrılık mesela ben geçen sene kışın bir ara ankaraya gittim iş için 4 gün kaldım sanırım ilk defa ayrılmıştık kocişle ay o kadar özledim kendimi o kadar eksik hissettimki anlatamam tabi oda aynı oldu dönüşüm muhteşem oldu tabi kaydirigubbakcemile3

ay kızlar ,bi çok şeyi yaptım yarın için ,
elmalı kurabiye
tuzlu mahlepli kurabiye ,
sigara böreği
muzlu çikolatalı krepin krepleri
ıspanaklı börek
bunlar bugün yaptıklarım ,yarın salataları yapıcam börekleri kızartıp krepleri hazırlıycam o kadar ,birde temizlik yaptım bugün ..canım çıktı valla ..

ay muhallebili kadayıfla ,kekimide yaptım ,ayy yarın masanın resmini mi çeksem napsam kaydirigubbakcemile3

beyazmeleğe kızıyodum bugün ama bende patladım kocaya akşam akşam ,hem onun halaları geliyo hemde az biraz çocuğa bak kalan işleri bitireyim diyorum yok idmanı varmış yok bekliyolarmış ,eve geldiği gibi çıktı ,sinir küpüyüm valla..:oklava:
kıs piroş sen ne dedin de yapmadım lo ,bu hafta gel kalanları yeriz çok yaptım zaten ,haa bu arada anneni gördüm dün pazarda ,konuştuk ,niye gelmiyosun gel otururuz diyo ,dedim piraye gelsin geliriz beraber dedim ..

nazlıcım veririm canım tarifi ayıpettin

maşallah eylülüm maşallah bu ne maharet böyle imrendim valla ben mümkün değil yapamam bu kadar sanırım kim gelirse gelsin
tabi iş inada binerse o başka :jeyyar:
bu arada lafıma geldin dimi bazen hakkaten delirtiyorlar adamı neyse ben bugün konuşmayayım kocişlerle ilgili allah bozmasın pek iyiyiz bugün opuyorumnanaktan

kızlar bitti ama bende bittim
bazı aksilikler dışında herşey çok güzel tam istediğim gibiydi
sanırım hayatımdaki bazı kişileri tekrar gözden geçirmem gerekecek
ona üzüldüm
ama onun dışında herşey mükemmeldi
çok şğkür Allaha bugünleride gördük
çok yoruldum sanırım fazla resim çekilmedi
benimkinin pili bitti neyse hatıralarda kaldı yarın resimleri toplarım koyarım inşllah

hadi geçmiş olsun canım benim sen sıraNI savdın sıra bizimkilerde

süper süper bayıldım eylülcüğe o ne tatlılık o ne heyecan öyle yavrum benim

hERkese iyi akşamlarrr...öpsün sizi tavşanlarrrrrrrrdelikafaduldendelikafadulden..

MMf cim ynei yaşı kutlu olsun sarı kafanın.Doğum günü ayrıntılarını heyecANla bekliyorum..

Eylülcüm biraz erken oldu amakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı evet o burçaklı ve labneli tarifti canımyerimsenibenyerimseniben..Hadi bakalım yarın için de senden resim bekliyoruz..

Hmmm başka başka

hah diloksum sana da geçmiş olsun.kuzucuk hastalanmış sanırım birazcık..
Asker eşi olmak da böyle bişi herhalde..Gez ,gez dur..Ama bazen ben de keşke öyle olsa diyorum durağanlık da sıkıyor insanı..

Beyaz melek gündüz okudum seni cevap yazamadım.Çok üzülmüştüm.Ama akşam girip yaptığını okuyunca Kocana üzüldüm:1shok::1shok: Anacım senden korkulur..Yazık adama acıdım beee

yok yok acıma bazen bende acıyorum hakkaten ama sonra yani beni delirttiği zamanlarda acıacak bişey olmadığını anlıyorum arada bir lazım böle şeyler

offf bu kociş beni daraltıyoo valla ayyy daraldım kııı

hayrola asortie'm seninkinin ne vukuatı var

Back
X